sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Bulaşmıyorum ciddi sordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Asriel said: Kısır sevmeyen erkekleri de banlayalım Seviyorum da, cok yiyince laksitatif etki yapiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Asriel said: Kısır sevmeyen erkekleri de banlayalım Kısır sevmeyen herkesi banlayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Herşeyin fazlası zarar tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Valthon said: Asriel said: Kısır sevmeyen erkekleri de banlayalım Kısır sevmeyen herkesi banlayalım Kadınların kısır sevmemesi gibi bir durum söz konusu değil abi.O kadar seviyorlar ki özel gün yapıp kutluyorlar bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phillamon Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Valthon said: IT'de telco'da yığınla kadın var nerelerde çalışıyosunuz siz :D Valthon said: Staj yaptığım yerdeki ekipte 3 erkek 4 kadın vardı. 2si testçiydi ama olsun. IT'de çalışıyorum. Şeflik 8 kişi, 4 erkek 4 kadın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Bugün birkaç topic okurken gözüme sürekli 'cinsiyetçi söylemler' takıldı. Bunlara da bir son verelim bence. Örneğin; sequo'nun 'karı gibi şerefsiz bunlar' söylemi. Hoş değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 ancuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Oo iyiymis Sizin sirkete geleyim. Gozum gonlum acilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Sequo'nun cinsiyetçiliği zaten meşhur. Forumun normu o değil, ama katılıyorum bu bi problem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 moriarty said: ancuk lütfen cinsiyetçilik yapmaz mısın teşekkürleeeeeeeeer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Asriel said: Kadınların kısır sevmemesi gibi bir durum söz konusu değil abi.O kadar seviyorlar ki özel gün yapıp kutluyorlar bile Börek kurabiye felan da oluyo :( Islak kek falan uff ağzım sulandı gece gece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 HIMPS HIMPS .. KOKUYOR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 moriarty said: ancuk abi yataktayım, uyumak üzereydim aslında. Şunun üzerine kahkaha atarak kalktım, artık uykum yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Yaların ile kombinesi bile yapılabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Forum iki dk kısır koktu diye ödünüz patladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Valthon said: Sequo'nun cinsiyetçiliği zaten meşhur. Forumun normu o değil, ama katılıyorum bu bi problem. ABV moriyarti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 kısırdan kurtarma timi geldi bile /out Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 20 sayfa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 bajazet said: benim herhangi bir konu üzerinde erkek entelijansiyası ve kadın ilişkisi gündeme gelince hemen aklıma masonlar geliyor. geçen konuşuluyor böyle abi şöyle iyi kardeşlik falan, dedim abi niye sizin lonca kadın almıyor. böyle hemen bak şimdi sana nasıl sırlar vereceğim tonunda "konu dağılması, kavga çıkması" üzerinden anlattı. hee dedim demek yetemiyorlar kadınlara. ben mesela kadın olsam, mason olacak olsam önce bir heriflerle aynı groundda aptallıklarını yüzlerine vura vura konuşurum. ki garipler de gelişsin, gelişememişler. sonra da çıkarır çantamı masaya vururum. bir siz mi akıllı olabiliyorsunuz lan kıl canlıları derim. sonra ruj da konuşursunuz allık da. hem arada kısır günü kıvamına girmemeniz için erkek de müdahale eder. resmen karma eğitim lan daha ne istiyorsunuz. ben cok tartistim bunu masonlarla :P ne yazikki turkiyedeki masonlarin buyuk cogunlugu tirt, orgut zaten korkunc bozulmus ve hani bir esprileride kalmamis artik. anca "bunlar dunyayi yonetiyormus aga" modunda ergenlik yasiyan tiplerin ilgisini cekiyor son 20 senedir zaten ha kadinlara yaklasimlari cok ters cunki gelenekci kisim felsefelerini cok literal aliyor, localar kuruldugunda kadinlarin egitime ulasimi zaten sorundu, kadin ile erkek entelijansi arasinda ucurum vardi desem komik olur cunki 20. yy in son yarisina kadar kadin entelijansi diye tartisilabilicek birsey yok. ha kadin orgutleri var ama bunlar mason degil zaten, rotary kafasi oyalansinlar diye acilmis hayir organizasyonlari cogunlukla. eastern star ornek gosterilir misal ama cok komik onunda konsepti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 bajazet said: kısırdan kurtarma timi geldi bile /out hahhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Forumdaki kadınlar ya artık bu başlık altında kendilerini gösterecek ya da sonsuza dek saklanacaklar.Hodri meydan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Valthon said: Sequo'nun cinsiyetçiliği zaten meşhur. Forumun normu o değil, ama katılıyorum bu bi problem. deveye sormuslar hikayesi ya su :D sequo ozel vaka, oldugu gibi kabul etmemiz lazim ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Ben kısırı severim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Vingthor said: HIMPS HIMPS .. KOKUYOR manyak ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar