Esh Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 adamın herşeyi kötü lan. üzüldüm olm boktan bişi alcaksan motifsiz bisi al ki sırıtmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Mal said: berelerim nasıl peki? http://i.hizliresim.com/NlZRdL.jpg sağdakini günlük hayatta kullanıyorum soldakini sosyeteye girceksem tercih edyorum. soldakini ilk yolladığın kazakla takıyosan olmaz. Bence preporsiyonuna uygun değil bu kombin. Ama düz renklerle tercih ediyorsan iyi olabilir. Ben beğendim, tarzsın. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 evde corap nasil giyiyorsunuz,aksama kadar corap giymek deli ediyor beni,eve gelince cikariyorum ve yalin ayak geziyorum yaz kis Lyv said: senko said: abartıyorum tabii ki de isteyen istediğini giysin baane sdf ben de homeless gibi giyiniyorum zaten. adım çıktı homeless diye. cihangir unsuzleri de homeless gibi giyiniyor. bosver bu tarz senin selcukcum bu arada en harika giysi pijama <3 <3 <3 soyle genis genis ekoseli sicak sicak. coraplari da ustune cekeceksin mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 bere ve proporsiyon sjjdjsja Hahahhahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 bana dünyadaki hiçbir bere yakışmıyor lan, her kış aynı şey. beanie çok az "olmuş mu? olmamış galiba. ya da çok az mı olmuş? olmamış ya yok." oluyor o kadar. üşüyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 dylanN said: bere ve proporsiyon sjjdjsja Hahahhahahaha http://geikoo.s3.amazonaws.com/142348449854d8a652118ca_big.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 miyaw33 said: evde corap nasil giyiyorsunuz,aksama kadar corap giymek deli ediyor beni,eve gelince cikariyorum ve yalin ayak geziyorum yaz kis Lyv said: senko said: abartıyorum tabii ki de isteyen istediğini giysin baane sdf ben de homeless gibi giyiniyorum zaten. adım çıktı homeless diye. cihangir unsuzleri de homeless gibi giyiniyor. bosver bu tarz senin selcukcum bu arada en harika giysi pijama <3 <3 <3 soyle genis genis ekoseli sicak sicak. coraplari da ustune cekeceksin mis. aksama kadar giydigin corabi cikariyorsun ev corabi giyiyorsun. ustune de pefidik terlik. sonrasi da mandalin ve internet uyurken coraplari cikaririm ama o beni de rahatsiz ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 belki ruhu sarisin dir ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Lyv said: mandalin mandalina kadar evcil meyve var mı ya, canım benim <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 portakal..elma..ayva.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Patice said: Mal said: berelerim nasıl peki? http://i.hizliresim.com/NlZRdL.jpg sağdakini günlük hayatta kullanıyorum soldakini sosyeteye girceksem tercih edyorum. soldakini ilk yolladığın kazakla takıyosan olmaz. Bence preporsiyonuna uygun değil bu kombin. Ama düz renklerle tercih ediyorsan iyi olabilir. Ben beğendim, tarzsın. (tu) yok canım onla olur mu hiç. o kadar desen boğar. düz yeşil keten montla tercih ediyorum daha çok. kahverengi çapraz çantamlada kombinliyorum. ayyy bi tanede çok güzel desenli havlum vardıda koymıyım şimdi görmemiş gibi bütün dolabını gösteriyo demesinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Mal said: Patice said: Mal said: berelerim nasıl peki? http://i.hizliresim.com/NlZRdL.jpg sağdakini günlük hayatta kullanıyorum soldakini sosyeteye girceksem tercih edyorum. soldakini ilk yolladığın kazakla takıyosan olmaz. Bence preporsiyonuna uygun değil bu kombin. Ama düz renklerle tercih ediyorsan iyi olabilir. Ben beğendim, tarzsın. (tu) yok canım onla olur mu hiç. o kadar desen boğar. düz yeşil keten montla tercih ediyorum daha çok. kahverengi çapraz çantamlada kombinliyorum. ayyy bi tanede çok güzel desenli havlum vardıda koymıyım şimdi görmemiş gibi bütün dolabını gösteriyo demesinler. koy ya nolcak onu mu sakınıyosun malcım. Kim ne derse desin, herkes kendine baksın önce. Kimmiş onlar, boşversene.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 mal da mı kızmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 yok yok neme lazım dedikodumu yaparlar sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Suark said: mal da mı kızmış sdfsdfasd abi istediğinizi diyin ben kızla kız olmayı baya seviyom. ama karşımdaki garipseyince bırakıyorum yapmayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Kızla kız olmak ne ya sjdjsj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Babannem crocs terlik istiyorum diye tutturdu. Yok mu bunun muadili piyasada ? İlla 100 tl mi vericez 2 bahçede giyecek diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Baabanene cok mu amk 100tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Masticore said: Babannem crocs terlik istiyorum diye tutturdu. Yok mu bunun muadili piyasada ? İlla 100 tl mi vericez 2 bahçede giyecek diye. Anneme yazlık için 5 tane falan aldım istediği gibi kaybetsin... http://urun.n11.com/terlik-ve-sandalet/akinal-bella-ortopedik-terlik-ucretsiz-kargo-P106000930 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 yazın heryerde var bunlardan 10-15 tl ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Sagolasın, bu başlık cok iyi oldu kızlar hepinizi öpüyorum... Senko küfür etti bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Mal said: sdfsdfasd abi istediğinizi diyin ben kızla kız olmayı baya seviyom. ama karşımdaki garipseyince bırakıyorum yapmayı. Biz de seni seviyoruz Malcım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 gerizekalı bi reklam, çoraplı https://www.youtube.com/watch?v=ycFylgd9idw Bi ara yutubda hep şu reklam çıkıyodu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 ben kaçıyım. önceki tecrübelerime göre bütün diğer erkekler kıskanıp saldırmaya başlayacak birazdan bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Patice said: koy ya nolcak onu mu sakınıyosun malcım. Kim ne derse desin, herkes kendine baksın önce. Kimmiş onlar, boşversene.. ++++ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar