calimero Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Sequo said: calimero said: bu ekran görüntüsünü de attığın iyi oldu. kanka ayağını daha iyi görmüş olduk böylece. Yaw he kankam yazmican mi paticiğe bırakacan mı? O kadar kankam ki 3 kere banladı beni 4. banım için bana yazıyor. öyle yani. öyle ya da böyle, yukarıda yazılmış apple olayından farkı yok. ayrıca başlığı açan istedi diye kafasına göre başlık silinmez. kilitlenir bırakılır, ne olaylar dönüyo bilmiyorum da, tahmin etsem de. şu ss cidden harika. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 ana bacı sövmüş ve işte yine tehdit etmiş, lol. I love Turkey cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 calimero said: Sequo said: calimero said: bu ekran görüntüsünü de attığın iyi oldu. kanka ayağını daha iyi görmüş olduk böylece. Yaw he kankam yazmican mi paticiğe bırakacan mı? O kadar kankam ki 3 kere banladı beni 4. banım için bana yazıyor. öyle yani. öyle ya da böyle, yukarıda yazılmış apple olayından farkı yok. ayrıca başlığı açan istedi diye kafasına göre başlık silinmez. kilitlenir bırakılır, ne olaylar dönüyo bilmiyorum da, tahmin etsem de. şu ss cidden harika. evet bıraksana forumu çıkış falan yap mesela artistlik 5 para etmez. Ne kadar delikanlısın görleim. Mahalle deki yaşlı kadınlar gibi milleti galyana mı getirmeye calışıyorsun. Sorarlar adama sen kimsin? Bir blackice değilsin olmayada çalışma bence. Komik oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 ayrıca yöneticilerle kurduğum tek iletişim gerge'den crunchyroll guest pass istememdir. nasıl iftira yiyorum belli değil sjgds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Sequo said: calimero said: Sequo said: calimero said: bu ekran görüntüsünü de attığın iyi oldu. kanka ayağını daha iyi görmüş olduk böylece. Yaw he kankam yazmican mi paticiğe bırakacan mı? O kadar kankam ki 3 kere banladı beni 4. banım için bana yazıyor. öyle yani. öyle ya da böyle, yukarıda yazılmış apple olayından farkı yok. ayrıca başlığı açan istedi diye kafasına göre başlık silinmez. kilitlenir bırakılır, ne olaylar dönüyo bilmiyorum da, tahmin etsem de. şu ss cidden harika. evet bıraksana forumu çıkış falan yap mesela artistlik 5 para etmez. Ne kadar delikanlısın görleim. Mahalle deki yaşlı kadınlar gibi milleti galyana mı getirmeye calışıyorsun. Sorarlar adama sen kimsin? Bir blackice değilsin olmayada çalışma bence. Komik oluyor. la olm sen kimsin asıl aaa. ahmet çakar level atışmalarla yok logout yapacakmışım da bi daha gelmeyecekmişim delikanlı kimmiş görelimmiş. Tekrar soruyorum Sen kimsin? milleti galeyana getiren senin yaptıkların, başkalarına bulmaya çalışma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 adam hiç değişmiyor, herkese hakaret, aşağılama, tehdit, kolpalar, üc gerçek varsa üç yalan hikayeler, herkesle tartışma, kavga, vs, ve hala banlanıp banlanıp geri geliyor, hayır buna üzülmüyorum artık, bunu koruyup kollayanlara üzülüyorum, yazık ya cidden size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Ben kimsem konunun başından beri ben burada dahi yokken neden hakkımda sürekli yorumlar yapiyorsun demekki ben bişeyimki bunu yapiyorsun. Bak ben hiç biryerde calimeromu calimaro mu kimdir nedir bilmem yorumum dahi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 şu gremotsa açtığı davaları, aynı şekilde gremotsda akıl edebilse hakaret ediyor bize diye dava açsa. facebook yorumlarına yorum atan insanlarda aynı şekilde uğraşsa. kek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Sequo said: Ben kimsem konunun başından beri ben burada dahi yokken neden hakkımda sürekli yorumlar yapiyorsun demekki ben bişeyimki bunu yapiyorsun. Bak ben hiç biryerde calimeromu calimaro mu kimdir nedir bilmem yorumum dahi yok. sen doktora falan göründün mü kardeş? cidden durumun vahim. bak açıklayayım sana. burası bir forum. herkes her şey ve herkes hakkında yazabilir. başlık da senin hakkında, e doğal olarak senin hakkında yazılıyor. diğer bir örnek mesela, dylanN'ı biliyor musun? dün de herkes onun hakkında konuştu mesela. bu onun çok önemli, zeki, mükemmel bir insan olduğunu göstermiyor. ha bence geyiğe, dalga geçmeye gülüp geçebildiğine göre kendiyle barışık, bu da önemli bir özellik en azından. yani burada birisinin senin hakkında yazıp çizmesi senin ehemmiyetini falan göstermiyor, bil bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 öff calimero kendimi inandırmaya calışıyorsun ne yapiyorsun kimse tanımadığı yada alttan altta hayranlık yada kin gütmediği insan hakkında bu kadar saçma yorum yapmaz. sen dadandıkça dadanıyorsun hakaretler falan. ya içten içe eziklik yaşıyorsun ya başka birşey. Seviyorsan burdayım itiraf etmen yeterli. O yazdıklarınla kendini kandırmaya calışırsın ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Arkadaslar ben olsam sequo nun ustune bu kadar gitmezdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonuSimo Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 servet düşmanı solcular sermayeye karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Ne bos adamsin sequo ya. Her seferinde ban yiyip sonra yuzsuz yuzsuz "bida yapmicem, akilli uslu durcem söz" diye geri dönuyosun. Git isine gucune bak siten varmis, paran varmis söyleymis böyleymis, dunyayi falan gez. Inan'in da her seferinde sana sans taniyip tolere etmesi ayrica tartisilir bi konu. Su forum senden cektigi kadar kimseden cekmedi, her gelisinde seviyenin anasini aglatip kovuluyosun hala daha burda laf yetistiriyosun millete. Sizde feedlemeyin sunu ya, birakin takilsin kendi capinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 sequo at bişiler forumda destek çıkayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Korax said: Ne bos adamsin sequo ya. Her seferinde ban yiyip sonra yuzsuz yuzsuz "bida yapmicem, akilli uslu durcem söz" diye geri dönuyosun. Git isine gucune bak siten varmis, paran varmis söyleymis böyleymis, dunyayi falan gez. Inan'in da her seferinde sana sans taniyip tolere etmesi ayrica tartisilir bi konu. Su forum senden cektigi kadar kimseden cekmedi, her gelisinde seviyenin anasini aglatip kovuluyosun hala daha burda laf yetistiriyosun millete. Sizde feedlemeyin sunu ya, birakin takilsin kendi capinda. Lan olm hıyar ben mi açtım bu konuyu durduk yere beni summonlayıp hakaret falan edip üste çıkabileceğini mi sanıyorsunuz bu mesajla. Göt. Evet hakettin kocaman bi götsün. Banlanacammı evet ama bu senin kocaman bir göt olduğun gerçeğini değiştirmeyecek. Ve çok sinirliyim. Ban bekliyorum şuan o ban gelsin sonrasında oturur birşekilde neler oluyor konuşuruz. GÖT Banlayın bekliyorum ama bakalım ne oluyor sonrasında hep birlikte görelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Korax son bi cevap yazayım söz yazmıcam sonra (aşırı tauntlanmazsam) :) şoplu edeleli vücuduna hayranım sequo, iyi yakaladın :( lel https://forum.paticik.com/read.php?32,7542013,page=4#msg-7558296 resmen şu fotoğraf adamın hayatının özeti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 topic tam yeni turkiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 ahahahaha http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2011/05/tumblr_ljh0puClWT1qfkt17.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Korax anneni sikeyim banla beni bak bir daha açılacak mı paticik sonra. hadi bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 http://i1.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/001/842/epicthread.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Sequo tam bir ezik ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 anne denmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 postum olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 inb4 ban ve kilit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 ismi cikmis bir kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar