StRencher Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Arkadaşlar bişey söylemek istiyorum, burada yayınlanan resimler hiç bir kaynak gösterilmeden internette mail aracılığıyla "bunları ben çizdim" diye ona buna yollanıyormuş. msn'de bi arkadaşın resim kısmında buradaki çeşitli resimleri gördüm. tam bişey diyecektim ki "bak bunları ben çizdim" dedi. ben "onlar benim ve benim arkaşlarımın resimleri" deyip sıkıştırınca anlattı. ona da bunlar benim resimlerim diye yollamış başka bir arkadaşı. Bilmiyorum belki sizin için önemli olmayabilir ama, benim çok sinirime dokundu. şimdi ekşisözlükten, shockhaber'den kaynak gösterilmeden alınıp, ona buna kendi yazılarıymış gibi yayınlayanların kullandıkları yazıları yazanları daha iyi anlıyorum.[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 15 dk :)[signature][hline]Ee nolcak şimdi?[Bu mesaj Eraq tarafından 31 Aralık 2004 16:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 muauha süper azmo :D yanlız leet olucam derken gavur olmuşsun biraz :P[signature][hline]Word Up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 eheheh herkes hırs yapmış resmen :-P said: StRencher, 31 Aralık 2004 01:48 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar bişey söylemek istiyorum, burada yayınlanan resimler hiç bir kaynak gösterilmeden internette mail aracılığıyla "bunları ben çizdim" diye ona buna yollanıyormuş. msn'de bi arkadaşın resim kısmında buradaki çeşitli resimleri gördüm. tam bişey diyecektim ki "bak bunları ben çizdim" dedi. ben "onlar benim ve benim arkaşlarımın resimleri" deyip sıkıştırınca anlattı. ona da bunlar benim resimlerim diye yollamış başka bir arkadaşı. bak buna sinirlendim. uyuz oluyorum böyle kişilere. bi internette her gördüğü kıza sulanan bir de her gördüğü güzel resmi "aha bunu yaptım" diye millete karizma yapmaya çalışan tipler var, cidden uyuz oluyorum. [hline] neyse ben de bir resim koyayım, paintte yaptım 10 dakikada, 5 dakikası zaten paint'le boğuşmakla geçti, zor bir program. en azından 3'den fazla undo imkanı olsaydı keşke. Sonra da photoshopta jpg'e dönüştürüp photobucketa yükledim. Toplam 15 dakika zamanımı aldı. bu resim, ortaokul resim derslerinde yapmayı en çok sevdiğim resimdi. Pastel boya ile serbest çalışmalarda hep bunu yapardım.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 resmin adı fareli köyün diskosu paint shop pro, mouse, 7 dakika.[Bu mesaj Gazanfer tarafından 31 Aralık 2004 17:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 aynı manzarayı bende yapardım ya. lan yoksa cennet böle bişi mi? bilinçaltı olayı mı yoksa laaan. ama ben güneşi tam derenin yatagından çıkarmıyodum ehuehueh[signature][hline]i love this game! youth only zone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 asagi yukari 15dk. gradientleri ile oynadim biraz o tuttu aslinda, totalde 30-35 etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 ama oluyo mu böyle... :/ bu arada lynyrd skynyrd rulazzz!! OWNZ J0O![signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa, Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz Melali anlamayan nesle aşina değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 said: Azmodai, 31 Aralık 2004 16:34 tarihinde demiş ki: 9-10 dk photoshop. :) Lynyrd Skynyrd R3dn3ck m0th4fuck45 d13d 1n fuck1n p14n3 4cc1d3nt d00d. G0d 0wnz r3dn3cks. R4ci5m SuXX0rz.[signature][hline]Why don't you just... chill out ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 I am not a preacher man... 4-6dk-paint[signature][hline]theKingpin, 08 Aralık 2004 20:08 tarihinde demiş ki: yeeeeeeeeettttttttttteeeeeeeeeeeeer! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 12dk paint, ben paintten anlıosam artık :P size doğaçlama olay bile kastım hatta, f16lar tarafından düşürülen uzaylı, kahraman f16 pilotunun kafasındaki elmaya nişan alır =)), ee.. kaçayım:D [signature][hline]Let me back let me back, I promise to be good. don't look in the mirror at the face you don't recognize help me, call the doctor put me inside put me inside put me inside put me inside put me inside **no paranoia@ montezaus[Bu mesaj MonTezaus tarafından 01 Ocak 2005 23:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 amanin bekleyn mayada sacmalyp gelcem bgn bi ara : )[signature][hline]You cannot kill what you did not create BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 paint 5 dk + 20 saniye photoshop[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... Sözlükmüş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 2-3 Ddk harcadım paintde çok berbat ama yinede size katılmak istedim:)[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 kendimi çizdim yaklaşık 1-1.5 dakkda burnum o kadar büyük değil tabii bi de çizerken hafif sola yatmışım, resim de yatmış:D[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor A fall into the ditch makes you wiser.beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Bende koyuyorum.[signature][hline]The sickness that you are The plague that made me starve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 [signature][hline]The sickness that you are The plague that made me starve[Bu mesaj RonaldinhO tarafından 08 Ocak 2005 17:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 16 dakika. ayrıca tohumun ve stündeki gölgenin rengine karar vermem de 10 dakika fln sürdü (flash)[signature][hline]?????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın????????????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 8 dakika. Ana hatlar 5 dakika retuşlar 3 dakika[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 buda 10 dakikaya yakın sürdü. buda üç adet resim her biri 1-2 dakika, gif animatorda 2 dakika falan sürdü. Toplamda 8 dakika diyelim[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 5 dakika[signature][hline]?????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın????????????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 said: Ardeth, 10 Ocak 2005 19:50 tarihinde demiş ki: buda üç adet resim her biri 1-2 dakika, gif animatorda 2 dakika falan sürdü. Toplamda 8 dakika diyelim ISTERUK KEDI SESIMIZI DUY APIŞIK SMIYLEY ISTERIk[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RipeFlash Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 16 dk ps ta yaptim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 [Bu mesaj John_Petrucci tarafından 14 Ocak 2005 14:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 ya conceptart daki gibi dsg(daily sketch group) yapalim. bi konu olsun rastgele, herkes ayni konu hakkinda birseyler yapsin sip sak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar