Masakari Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Şu an onboard vga ile takılıyorum. Ekran kartı takılıyken hiç bir şekilde görüntü alamıyordum, pc açılırken ki bios ekranı dahil. Bazen oyunlarda bütün ekran çizgi çizgi oluyordu uzun süreli oynayınca da pc kitlenip kalıyordu garip sesler çıkararak. Alet şu http://www.vatanbilgisayar.com/hd7870-oc-gddr5-2gb-256bit-amd-radeon-dx11-ekran-karti.html Ne diyorsunuz kurtulma şansı, düzeltme durumu var mı? Bir ara fırınlama olayları vardı. Ya da İstanbul'da kartı test edebilecek biri var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 fanı dönüyor mu acaba? belki pci slot yanmıştır? çıkart bi üfle, kart iletkenlerini silgiyle sil gözlemle bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Uzun süre oynayınca kitleyip kalıyorsa, artifact vermeye başlıyorsa ısınıyordur abi temizlenmemekten veya thermal pastası artık fonksiyonunu kaybettiği için. Muhtemelen yaktın ve öldü. Açıp bakmak lazım nedir ne değildir. Fırınlama sadece lehim olan yerlerindeki bağlantılar fonksiyonunu zamanla kaybettiyse düzeltir sorunu, yoksa VRM'ler, VRAM'ler veya GPU yanarak öldüyse çözüm olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 pahalıymış ta :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Cihaza normal şekilde çalışıyor, fanlar dönüyor. Temizledim ettim, tekrar taktım görüntü yok gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 valla benzer şey benim kartada olmuştu, bi bilgisayarcıya verdim, tamir ettirdim dedi, şimdi çalışyır 200tl falan tuttu, bilmem bir parçası mı yanmış, kopmuş mu öyle bir şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 At fırına. Denemekten zarar gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar