eregorn Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Selamın hello... Kullanmakta olduğum monitör açıldıktan bir kaç saniye sonra kapanıyor. -Ekrana görüntü geliyor -Kapanma durumundan sonra power ışığı yeşil yanmaya devam ediyor -Pcye başka bir monitör taktım (aynı kablolar), herhangi bir sıkıntı oluşmadı -benq g2220hda modeli -Garantisi biteli yıllar oldu Soruna ne sebep oluyor olabilir? Akşam akşam kendi imkanlarımla nasıl çözebilirim? Bilen birileri varsa aga party plz
bajazet Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 boot screen'de geliyor mu goruntu abi
eregorn Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Görüntü gelmesinde sıkıntı yok. Masa üstünü falan görüyorum. Sıkıntı, görüntü geldikten sonra bir iki saniye sonra gitmesi. Kasayla alakası yok, bir başka monitörü taktım. Hatta onu kullanıyorum şu an.
Komodo Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 inverter gitmiş, değiştirtince sorunun çözülür, iyi forumlar. Yenisini almak daha avantajlı olabilir.
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Götür bir tamirciye , onun arkasında ya kondansatör ya da başka bir parça yanmıştır değiştirsinler.
eregorn Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 kendimiz çözemiyecez yani :(
bajazet Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 bence bir safe modda baslat, bir sey olmazsa resolution ayar falan bizikla. yoksa gg.
Öne çıkan mesajlar