pontipati Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Merhaba, yemeksepetinde 10 liralık indirim kodu gelmiş, yarın son. Kullanmaya çalışıyorum hata alıyorum neden olabilir? Süresi yarın bitiyor yani süresi var, restoran da burger king, online ödeme vs kabul ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 abi orda canlı yardım var, 2 saniyede sorarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 sordum abi ilk kişi resim at dedi kaçtı sonra 2.siyle konuşuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 burger kingin kendi yavşaklığı olabilir. kendi sitelerinden sipariş verince burger puan diye bir zıkkım veriyorlar. alışverişin %10 u mu %20 si mi ne kadar işte. benim 30 küsür lira olmuş, geçen kullanayım dedim olmadı. sordum nyei olmuyor diye sistemde güncelleme varmış. tam 4 ay oldu sanırım halla kullanılmıyor, 31.12.2016 da puanlar sıfırlanacak seneye aktarılmayacak. böyle de yavşak bir şirket işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 sorun şeymiş, ürün 19.95. Benim kupon için en az 20 lira olması lazım. Ürüne ekstra peynir ekledim 20yi geçti hala kabul etmedi. Fix fiyatın 20 üstünde olması lazımmış.Neyse hallettim, 1 saat 10 dakikada geldi falan...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 yemeksepeti'nde bişeyler fail olunca resmen elim kolum bağlanıyor ya. "müşteriyiz feedback veriyoruz kaale alan yok" durumu değil ama. resmen "şöyle oldu böyle oldu kötü geldi" diye söylenemiyorum o puan/yorum verme sisteminden. yani nasıl anlatayım. böyle first world problems gibi ama değil gibi. hani o kadar bitiğiz ki. "siparişim geç geldi." ee? bu mu tek derdin, üşenmeyip ordan yazdığına göre. "soğuk geldi." ya senin canın sağolsun. "SOSLARIMI YALNIŞ KOYMUŞLAR" lol ok. hani 1-2 defa yazdım bişeyler. işte atıyorum 2 dolmuş değiştirerek gitsem bile 40 dakkada gittiğim yerden verdiğim sipariş 1 saat 10 dakkada geldi falan mesela. o yazdığımı göndermeden önce son bi okurken "ya öff allah başka dert vermesin bilader." diye siliyorum. ki bir de haklıyken aşırı sinirlenen bir insanım. bunun da sebebi "hakkım yeniyor, çok coşup iyice üstüne gitmezsem daha da yenecek." içgüdüsüdür muhtemelen. ona rağmen şunlarda yorumu puanlamayı göndermeden önce bütün sinirim geçiyor, "ya bırak taam bırak" deyip geçiyorum. tüm puanlara 10 basıyorum sonra. (o yüzden 2-3 ay sonra unutup aynı yerden sipariş verip yine mal gibi 1 saat bekliyorum.) he bi de multinet pos makinesini getirmeyince de ordan yazmıyorum mesela. kesin siparişi getiren elemana kitlerler ceza meza bir şey diye. hani bi liralık kır pidesi satan yerde herhangi bir şeyi beğenmesen "biliralık yer bilader ne bekliyon" denir ya, galiba her şeye bakış açım bu oluyor yavaş yavaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 mekanda oturduğunda beğenmediğinde geri gönderiyorsun hatta bazı yerler bu sefer bizden olsun bile diyebiliyor da yemeksepeti'nde o boşluk var. yemek kötü geldi mi verdiğin parayla kalıyorsun bok gibi. yorum yazsan da 1 versen de müşteri temsilcisine laf etsen de bir şey kazandırmıyor sdfs. derdine sokayımlık bir durum yok bence. para verip hizmet alıyorsun. ki bence az bile yapıyoruz. yemeksepeti bu açıdan işletme dostu. bu yüzden onlar da paket siparişleri çok siklemiyorlar. burger'a gittiğinde kola kötüyse değiştiriyorsun ya da patates leşse taze verdirtiyorsun. adam paketi evine bırakıp gititktne sonra öyle bir şansın olmuyor. çöpten alınmış da paketlenmiş gibi yemek gönderen yerler oluyor bazen yani sdfs. sen 1-1-1 verip kötüleyince kimse sallamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 ben yorumları okuyup öyle sipariş veriyorum. devam edin yorum yazmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 yok puan verme/yorum yapma olayım "aman yemeksepeti dükkana ya da dükkancı elemana yaptırım uygulamasın zulmetmesin" değil. atıyorum getiren eleman aşırı saçmalasa, ne bileyim durup dururken atar yapsa falan tabi ki onu bildiririm, ya da sipariş komple hiç gelmese veya eksik gelse onu yemeksepeti'ne raporlarım bi zahmet. benim dediğim böyle olsa da olur olmasa da ne olacak ya allahaşkına olan saçmalıklar. "sarmısaklı mayonez istedim düz mayonez geldiee." falan seviyesinde. yorumları da takmıyorum. aynı yer için son bir hafta içinde "SÜPER SERVİS MÜKEMMEL KALİTE SAKIN BOZMAYIN" yazan da var, "patatesler hayata küsmüş hamburgerin tipsizlikten 6 yıl yatarı var sanırım kola da fermante olmuş kafa yaptı" diyen de var. rng gods protect thee. edit: gerçi kolalar kutu geldiği için çok deforme edemiyorlar da you know what i mean. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Cokomantis said: aynı yer için son bir hafta içinde "SÜPER SERVİS MÜKEMMEL KALİTE SAKIN BOZMAYIN" yazan da var, "patatesler hayata küsmüş hamburgerin tipsizlikten 6 yıl yatarı var sanırım kola da fermante olmuş kafa yaptı" diyen de var. abi sesli güldüm bu saatte ya ahasadha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Eş dost yorumu çok oluyor ya ufak tefek mekanlar ise. Buradan lahmacun yemediyseniz daha önce lahmacun yedim demeyin; levrek istedik çipura geldi, iyi ki de yanlış geldi ben böyle çipura yemedim vb. radyo reklamı gibi cümleler var hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 yorum sayisi arttikca gercege yakinsiyor ya puan olarak vs. 8 ustu yerden siparis edip de pisman olmadim hic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Bizim burda burgerking var puani en son baktigimda 4tu :) Ne hikmetse 10-15 dakikada getirio adamlar eksiksiz sekilde Yemeksepeti bi degisik puanlama konusunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 pontipati said: Cokomantis said: aynı yer için son bir hafta içinde "SÜPER SERVİS MÜKEMMEL KALİTE SAKIN BOZMAYIN" yazan da var, "patatesler hayata küsmüş hamburgerin tipsizlikten 6 yıl yatarı var sanırım kola da fermante olmuş kafa yaptı" diyen de var. abi sesli güldüm bu saatte ya ahasadha sdfjs best of2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 senko said: Bizim burda burgerking var puani en son baktigimda 4tu :) Ne hikmetse 10-15 dakikada getirio adamlar eksiksiz sekilde Yemeksepeti bi degisik puanlama konusunda Abi Burger King, Dominos gibi franchise yerlerin puanı fix düşük olur; çünkü eskiden 1-1-1 verip bir de kötü yorum çaktın mı bedava birşeyler gönderiyorlardı, bizim beleşçiler de abanıyor hala bir umut. Geçen biri 7-7-7 yazmış, altına yorum olarak da 10 verecektim ama götünüz kalkmasın diye 7 verdim diye eklemiş. Sen kimsin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 uzmanlık alanım olan bu konuda 2014 tarihli incelememe bakabilirsiniz. https://forum.paticik.com/read.php?13,7673265 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar