paramecium Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Selam, İmam nikahı ile makinayı bana yıkmaya mı çalışıyorsunuz :) Garanti durumunun net olmaması kötü. 1 yıllık da olsa makina, çoğu kişi bana garanti uzatma işlemi yapılmış mı diye soruyor : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Öyle olmaz , vurdun baltayı, gitti kızlık, alcan gari makinayı. Var mı oyle vur kaç? Ama balta da kitaplar da okutulacak cinsten, giriş, eylem, bitiş. Yanlış ta olsa örnek balta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 1k ya bile olsa paramecium'a sat abi. Ben temizlik robotu sattim 2 aydir gelip almiyor,cevapta vermiyor pm e :D Yani win&win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Selam, Yapıştır abi kargoya yarın :) MNG çok pis düdükledi geçenlerde, anlaşmalı falan filan biriyle yollarsan sevinirim :D ÖM atıyorum... Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 güncel fiyat 1500 oldu... belgesi olmadığından.. son fiyat evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Masticore said: 1k ya bile olsa paramecium'a sat abi. Ben temizlik robotu sattim 2 aydir gelip almiyor,cevapta vermiyor pm e :D Yani win&win ahaha robot yabancıya gitmemiş. Almaz tabii benden daha önce aynısını aldı. Bunu yedek almış demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar