paramecium Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Selam, İmam nikahı ile makinayı bana yıkmaya mı çalışıyorsunuz :) Garanti durumunun net olmaması kötü. 1 yıllık da olsa makina, çoğu kişi bana garanti uzatma işlemi yapılmış mı diye soruyor : Saygılar.
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Öyle olmaz , vurdun baltayı, gitti kızlık, alcan gari makinayı. Var mı oyle vur kaç? Ama balta da kitaplar da okutulacak cinsten, giriş, eylem, bitiş. Yanlış ta olsa örnek balta.
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 1k ya bile olsa paramecium'a sat abi. Ben temizlik robotu sattim 2 aydir gelip almiyor,cevapta vermiyor pm e :D Yani win&win
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Selam, Yapıştır abi kargoya yarın :) MNG çok pis düdükledi geçenlerde, anlaşmalı falan filan biriyle yollarsan sevinirim :D ÖM atıyorum... Saygılar.
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 güncel fiyat 1500 oldu... belgesi olmadığından.. son fiyat evet.
akirafes Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Masticore said: 1k ya bile olsa paramecium'a sat abi. Ben temizlik robotu sattim 2 aydir gelip almiyor,cevapta vermiyor pm e :D Yani win&win ahaha robot yabancıya gitmemiş. Almaz tabii benden daha önce aynısını aldı. Bunu yedek almış demek.
Öne çıkan mesajlar