fresia Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 para harcama konusunda error vermedim hastayken işi bırakıp psikolog olayım düşüncesi vardı; insanlara yardım edeyim, ama o zaman bile mantıksız geldi, aslında cesaret edemediğimden yapmamışımdır ya ben o kadar çok hayal kuruyordum ki konuşmadığım sosyalleşmediğim için onları yaşadım mani döneminde ama bir noktada iradem durduruyordu başka bir şey başlıyordu çok cahildim yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 çalışıyo musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 çalışıyorum ama iş az olduğu için çeşit çeşit düşüncelere dalıyor insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Rasmon said: Olm çok şaapmayın sıyırırsınız dedik hala zihin şöyle beyin şöyle diyosunuz. Ben akşam evde arada bir balkona çıkıp ne yapıyorum neyim kimim diye düşünüyorum direkt atlayasım geliyo aşağı. Hemen içeri geçip oyuna devam ediyorum geçiyo. teyzem atlamıştı, bir şey değişmiyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatre_ Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Mental hastalığa yakalanan birisine hakaret gibi ''deli'' demek hoş degil. Her ekonomik sosyo kültürel seviyeden insanin mental hastalığa yakalanma riski bulunmakta. Çok fazla insan mental disorders sorunu yaşıyor, yaşayabilir. Bu gibi durumlarda ötekileştirmek dediğim gibi etik değil. Tedavi olmaya başla, daha iyi ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 deli demiyekte ne diyek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Tatre_ said: Mental hastalığa yakalanan birisine hakaret gibi ''deli'' demek hoş degil. Her ekonomik sosyo kültürel seviyeden insanin mental hastalığa yakalanma riski bulunmakta. Çok fazla insan mental disorders sorunu yaşıyor, yaşayabilir. Bu gibi durumlarda ötekileştirmek dediğim gibi etik değil. Tedavi olmaya başla, daha iyi ol. sen kendin mental hastalık sahibi insanları acınası, merhamet edilesi gördüğün için deli denmesinden rahatsız olmuşsun. Grip olmakla delirmek arasında bir fark görmediğimizden gönül rahatlığı ile deli diyebiliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatre_ Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 masa said: Tatre_ said: Mental hastalığa yakalanan birisine hakaret gibi ''deli'' demek hoş degil. Her ekonomik sosyo kültürel seviyeden insanin mental hastalığa yakalanma riski bulunmakta. Çok fazla insan mental disorders sorunu yaşıyor, yaşayabilir. Bu gibi durumlarda ötekileştirmek dediğim gibi etik değil. Tedavi olmaya başla, daha iyi ol. sen kendin mental hastalık sahibi insanları acınası, merhamet edilesi gördüğün için deli denmesinden rahatsız olmuşsun. Grip olmakla delirmek arasında bir fark görmediğimizden gönül rahatlığı ile deli diyebiliyoruz. Grip olmakla mental hastalıga sahip olmak arasında fark yok evet, ben merhamet ya da acınası gördüğüm için demiyorum. Bilimsel yaklasmaya calisiyorum gayet de. Biri fiziksel rahatsızlık, diğeri mental. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 senko said: deli demiyekte ne diyek kombulik nasil? fetenek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 akıl tutulması yaşayan insan bunlar hep OKB kaynaklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar