Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mental hastalık başlangıcı

bajazet

Öne çıkan mesajlar

para harcama konusunda error vermedim

hastayken işi bırakıp psikolog olayım düşüncesi vardı; insanlara yardım edeyim, ama o zaman bile mantıksız geldi, aslında cesaret edemediğimden yapmamışımdır

ya ben o kadar çok hayal kuruyordum ki konuşmadığım sosyalleşmediğim için onları yaşadım mani döneminde
ama bir noktada iradem durduruyordu başka bir şey başlıyordu
çok cahildim yani
Sosyal ağlarda paylaş

Rasmon said:

Olm çok şaapmayın sıyırırsınız dedik hala zihin şöyle beyin şöyle diyosunuz.

Ben akşam evde arada bir balkona çıkıp ne yapıyorum neyim kimim diye düşünüyorum direkt atlayasım geliyo aşağı.

Hemen içeri geçip oyuna devam ediyorum geçiyo.

teyzem atlamıştı, bir şey değişmiyormuş.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
Mental hastalığa yakalanan birisine hakaret gibi ''deli'' demek hoş degil. Her ekonomik sosyo kültürel seviyeden insanin mental hastalığa yakalanma riski bulunmakta. Çok fazla insan mental disorders sorunu yaşıyor, yaşayabilir. Bu gibi durumlarda ötekileştirmek dediğim gibi etik değil. Tedavi olmaya başla, daha iyi ol.
Sosyal ağlarda paylaş

Tatre_ said:

Mental hastalığa yakalanan birisine hakaret gibi ''deli'' demek hoş degil. Her ekonomik sosyo kültürel seviyeden insanin mental hastalığa yakalanma riski bulunmakta. Çok fazla insan mental disorders sorunu yaşıyor, yaşayabilir. Bu gibi durumlarda ötekileştirmek dediğim gibi etik değil. Tedavi olmaya başla, daha iyi ol.

sen kendin mental hastalık sahibi insanları acınası, merhamet edilesi gördüğün için deli denmesinden rahatsız olmuşsun. Grip olmakla delirmek arasında bir fark görmediğimizden gönül rahatlığı ile deli diyebiliyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

masa said:

Tatre_ said:

sen kendin mental hastalık sahibi insanları acınası, merhamet edilesi gördüğün için deli denmesinden rahatsız olmuşsun. Grip olmakla delirmek arasında bir fark görmediğimizden gönül rahatlığı ile deli diyebiliyoruz.

Grip olmakla mental hastalıga sahip olmak arasında fark yok evet, ben merhamet ya da acınası gördüğüm için demiyorum. Bilimsel yaklasmaya calisiyorum gayet de. Biri fiziksel rahatsızlık, diğeri mental.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...