hattok Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Selam ya ben ssd ye format atiyim dedim. Updateleri yaptım yaptıktan sonra archeage'i de attım. Archeage 33gb windows 22gb eee geri kalan gblarım nerde benim? 120gb ssd bu arada. NE gibi bi problem oldu acaba da geri kalan gb gözükmüyor? cünkü bi en kötü 45 gb boş falan kalması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 SSD'ye format atılmıyor, diagnostic yazılımını yükle bak bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Nası abi? windows'u kurarken sildim işte her şeyini 110gb boş yer vardı. Dediğini yapayim hemen cevap veriyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 bozmuşsun kardeş. geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 tşk roket adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 qq. Sürekli harddiskin boyutu düşüyor. Bilgisayarı açtım 89.2 idi gb şimdi 87.8 (yeniden formatladım) bu ne demek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 virtual memory'i kıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar