Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

insanoğlu aya çıkmamış olabilir mi???

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ne zagasından bahsediyorsun insan gözü gerçekde olanların % kacını görüyor biliyor musun? %3.Gözümüz sadece ışığa duyarlı.Bilmediğimiz daha çok şey var kalkıpda ormancı okan'ın lafını yapmayın bana
Mesaj tarihi:
said:
TahtaBacak, 04 Şubat 2005 13:14 tarihinde demiş ki:
Ne zagasından bahsediyorsun insan gözü gerçekde olanların % kacını görüyor biliyor musun? %3.Gözümüz sadece ışığa duyarlı.Bilmediğimiz daha çok şey var kalkıpda ormancı okan'ın lafını yapmayın bana
konuyla alakası nedir?[signature][hline]
Mesaj tarihi:
evet.. bi tane ahiret dairesi var.. burda tüm sesler küçük chiplere kaydediliyo..
yeterli teknoloji olursa ahiret dairesine ulaşıp adamın önüne üç beş kuruş atıp onları dinleyebiliyomuşuz..

gözümüz %3 görüyo tabii kalan %97'lik kısımda göremediğimiz ses kayıt cihazları falan da var dimi.. haha pek tabii..
boş işler bunlar.. yaşamana bak napcan 2. dünya savaşındaki asker ne demiş ilk çağlardaki adam ne böğürmüş.. ne demişse demiş.. 1000 yıl sonra adamlar senin nedediğini merak edicekmi ? merak iyi değildir..[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain

maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you..
Mesaj tarihi:
İnsan nasıl görmek istiyorsa öyle görür,birine selam derim adam isterse l"an islami terör cü müsün hi" diceksin der,baska bir görüş açısında olan birisi ise "aleyküm selam" der,sizin yaptığınız bundan ibaret burada 100 sayfa yazıda yazsam bildiğinizden şaşmazsınız umrumdada değil hani[signature][hline]Turkish Air Lines Flight Training Center
Mesaj tarihi:
İnsanın aciz olduğu yönünde sana katılıyorum. Çoğu şeyin bizim duyularımızın ötesinde, ve bizim aslında dünyada olup biten çoğu şeyi algılayamadığımız konusunda da sana katılıyorum.
Ama bana sesler bir yerde birikiyo.Biz yeterli teknoloji olunca onları dinleyecez deme.
Seslerin bir yerde biriktiği.Hatta
- Biraz geri alda ilk çağda nedemişler onlarıda dinleyelim
gibi şeyler saçma.
Ses dalgası ağızdan çıkıyo sonra o yoluna devam ediyo gidiyo...taaaa nereye kadar?
Nereye kadar gidiyo tabiki uzaya kadar uzayın bi sonu varmı ? Yok. o arada ses dalgaları birbirine karışıyo cart oluyo curt oluyo.

Yani sen maksimum teknolojiyi üretip. uzayda bi ses dalgası yakaladın diyelim bi yerde. Duyabileceğin tek şey
-hede hödö olur.[signature][hline]3 diyolar, 5 diyolar, hopluyolar zıplıyolar, bişiyler oluyo kafalarına göre...
Mesaj tarihi:
said:
lord_elvyn, 04 Şubat 2005 13:14 tarihinde demiş ki:
neil armstrong acık mektubunda yok oyle bisey nerden cıkarıyosunuz diye.
bin kere soylemiyeyeyim.[signature][hline]
Mesaj tarihi:
1 yerde toplanıyor demedim zaten ama yok olmuyor yeterli teknoloji olursada istediğimiz sesi değil rastgele bir ses dalgasını duyabiliriz dediğin gibi hede hödü ağzımdan öyle bişey cıkmadı acele yazdığım için tam acıklama yapamıyorum ya neyse.[signature][hline]Turkish Air Lines Flight Training Center
Mesaj tarihi:
oldukca sacma bişi bu işin içinde binlerce insan var hepsinin birden sır saklaması nerdeyse imkansız birisi bilemi kacırmıycak agzıdan[signature][hline]aramaya inanmıyorum
post kasıyorum
kufrediyorum
kavga ediyorum
:hrr: nihahahaha yasasın kotuluk :hrr:
Mesaj tarihi:
Olabilir tabii, Amerikanin yapmadigi sey degil yalan soylemek.

Bu aya inen araci da gordum WashingtonDC'de Aerial History muzesinde, bi moka benzemiyo. Aya gittikleri buyuk ihtimal dogrudur ama inip te gezmelerine tamamen dogru mu emin degilim.
Mesaj tarihi:
ULAN BAYRAK BAYRAK DİYE TUTTURMUŞSSUNUZ..ALIN SİZE GİTMEDİKLERİ İSPATLAYAN FİKİRLER:

1.bayrak(malum herkes tarttışmış)
bende girmicem o konuya ii bi link verilmiş zaten
2.ayda o kadar radyasyon varki..adamların orda ona dayanması imkansız...çümkü ayda atmosfer yok...
sen o kıyafetleri neden giyorlar zannediosun? keyiflerinden mi?,sen şuan neden marsa gidemiolar biliomusun o kıyafet 6 aylık bir yolculuğa dayanamıyacağı için,herkes kızaracağı için, ama kısa vadede giysiler radyasyona ve mikro radyasyona dayanabilir.yani bunu diosan uzaya kimse çıkamazdı zaten,uzayda atmosfer mi var?
3.sözde çekilen resimler...ayda gündüz 200 derecenin üstünce gece ise -100 küsürlerde...o zman çekilen makinenein filmi yalnızca 50 dereceye dayanıyor..buda o filmin yalan olduğunu ispatlıyor...
uzayda resim çekmek mümkün değil yani?,ısı yalıtımı yapılamıyor yani?insanoğlu hiç uzaya gitmedi,resim çekmedi( ay demiyorum,uzay]
4.yer çekimi olayını ihlal etmek istiyosanız normalde dünyada çekilen filmi 2X hızında yavaşlatırasnız aydasınız demektr.
neil amcam 4 metre zıpladı ölemi? bunnarda 2x yavaş hızla yayınladılar bunu,adam zıpladığı zaman normalk insanın zıplayabileceinden daha yükseğe zıplıyor,nasıl stüdyo olsun?yavaş göstermekle ne ilgisi olduunu zaten anlayamadım,alışık olmadıkları için yavaş giderler zıp zıp zıplayarak gitmek zorunda kalmışlardır.ama diğer şeylerinde bir yavaşluık yokki bayrağı dikerken filan hiç 2 katı yavaş değilmiş gibi duruyorlardı.
5.amcam neil ayda araba sürüyo ama arabanın lastiklerinden geriye doğru patinaj çekiyoooo bu arada hiç kum kalkmıyo...(çünkü dünyada...normalde belli oranda kum tanelerinin yerçekimine karşı koyması gerekir..bellii orada 6/1)
bunu bilmioyrum ama bir kanıtın varmı? gördün mü videosunu filan
6.gölge oyunları..fotoğrafçılar tarafından incelenen negatif filmlerin üzreinde oynama yapılduığı şurdan anlaşılır..her resmin üzerninde artılar vardır..egatiflerde..anacak bu çekilen resimler üzerinde artıların çoğu silinmiştir...bu da kolpalığıa bir kanıttır)
ayrıca uyduların çektii küçük küçük resimleri birleştirip aradaki çizgileri photoshopla siliyorlar,ne kolpacı herifler dimi? tweaklemişler bi nevi adamlar reismleri + lı + lımı yayınlasalardı,ki bence bu + lar zaten normal bir foto makinesiyle çekilmediine kanıttır
7.taşların gölgesine kadar herşeyi inceleyen fotoğrafçılar bunların gölgelerinin farklı yönlerde ve farklı uzantılarda olduklarını ispatlamışlardır...
hadi ya,nerde ne zaman?
8.normalde temiz havada nassı yıldızlar çok gözüküyosa aydada çok parlak ve net bi şekilde gözükmesi gerekir..ancak filmlerde arkada zifiri karanlık vardır!!!
o verilen sitede buna zaten cevap yazılmış,gerek görmüyorum
9.ayda bulunan kraterler inişe elverişli değildir..derin yarıklar ve kraterle iniş için zorluk çıkarmaktadır..
ama yinede uygun mekanlar vardır,kaldı ki eagle adlı iniş aracı öle pekte büyük bir yer istemiyor reismlere bakarsan görürsün
10.rusya ile olan soğuk savaş malum..böle bişeye kalkıştılar çünkü rusya kalkıp sen çıkmadın dese..kimse ona inanmayacaktı..çünkü rusya savaştan dolayı onları karalamak istiyooo muhabbetinden kimse inanmayacaktı..buda onların işine gedi...
neden kimse emeğe saygı göstermez? hemen bok atar? [signature][hline]"Eğer insanları gerçek değerlerinden satın alıp, onları,onların kendilerine biçtiği değerden satabilseydim dünyanın en zengin insanı olurdum."
-Oscar Wilde

[Bu mesaj sinanural tarafından 04 Şubat 2005 21:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
sinanural, 04 Şubat 2005 21:09 tarihinde demiş ki:
ULAN BAYRAK BAYRAK DİYE TUTTURMUŞSSUNUZ..ALIN SİZE GİTMEDİKLERİ İSPATLAYAN FİKİRLER:

1.bayrak(malum herkes tarttışmış)
bende girmicem o konuya ii bi link verilmiş zaten
2.ayda o kadar radyasyon varki..adamların orda ona dayanması imkansız...çümkü ayda atmosfer yok...
sen o kıyafetleri neden giyorlar zannediosun? keyiflerinden mi?,sen şuan neden marsa gidemiolar biliomusun o kıyafet 6 aylık bir yolculuğa dayanamıyacağı için,herkes kızaracağı için, ama kısa vadede giysiler radyasyona ve mikro radyasyona dayanabilir.yani bunu diosan uzaya kimse çıkamazdı zaten,uzayda atmosfer mi var?
3.sözde çekilen resimler...ayda gündüz 200 derecenin üstünce gece ise -100 küsürlerde...o zman çekilen makinenein filmi yalnızca 50 dereceye dayanıyor..buda o filmin yalan olduğunu ispatlıyor...
uzayda resim çekmek mümkün değil yani?,ısı yalıtımı yapılamıyor yani?insanoğlu hiç uzaya gitmedi,resim çekmedi( ay demiyorum,uzay]
4.yer çekimi olayını ihlal etmek istiyosanız normalde dünyada çekilen filmi 2X hızında yavaşlatırasnız aydasınız demektr.
neil amcam 4 metre zıpladı ölemi? bunnarda 2x yavaş hızla yayınladılar bunu,adam zıpladığı zaman normalk insanın zıplayabileceinden daha yükseğe zıplıyor,nasıl stüdyo olsun?yavaş göstermekle ne ilgisi olduunu zaten anlayamadım,alışık olmadıkları için yavaş giderler zıp zıp zıplayarak gitmek zorunda kalmışlardır.ama diğer şeylerinde bir yavaşluık yokki bayrağı dikerken filan hiç 2 katı yavaş değilmiş gibi duruyorlardı.
5.amcam neil ayda araba sürüyo ama arabanın lastiklerinden geriye doğru patinaj çekiyoooo bu arada hiç kum kalkmıyo...(çünkü dünyada...normalde belli oranda kum tanelerinin yerçekimine karşı koyması gerekir..bellii orada 6/1)
bunu bilmioyrum ama bir kanıtın varmı? gördün mü videosunu filan
6.gölge oyunları..fotoğrafçılar tarafından incelenen negatif filmlerin üzreinde oynama yapılduığı şurdan anlaşılır..her resmin üzerninde artılar vardır..egatiflerde..anacak bu çekilen resimler üzerinde artıların çoğu silinmiştir...bu da kolpalığıa bir kanıttır)
ayrıca uyduların çektii küçük küçük resimleri birleştirip aradaki çizgileri photoshopla siliyorlar,ne kolpacı herifler dimi? tweaklemişler bi nevi adamlar reismleri + lı + lımı yayınlasalardı,ki bence bu + lar zaten normal bir foto makinesiyle çekilmediine kanıttır
7.taşların gölgesine kadar herşeyi inceleyen fotoğrafçılar bunların gölgelerinin farklı yönlerde ve farklı uzantılarda olduklarını ispatlamışlardır...
hadi ya,nerde ne zaman?
8.normalde temiz havada nassı yıldızlar çok gözüküyosa aydada çok parlak ve net bi şekilde gözükmesi gerekir..ancak filmlerde arkada zifiri karanlık vardır!!!
o verilen sitede buna zaten cevap yazılmış,gerek görmüyorum
9.ayda bulunan kraterler inişe elverişli değildir..derin yarıklar ve kraterle iniş için zorluk çıkarmaktadır..
ama yinede uygun mekanlar vardır,kaldı ki eagle adlı iniş aracı öle pekte büyük bir yer istemiyor reismlere bakarsan görürsün
10.rusya ile olan soğuk savaş malum..böle bişeye kalkıştılar çünkü rusya kalkıp sen çıkmadın dese..kimse ona inanmayacaktı..çünkü rusya savaştan dolayı onları karalamak istiyooo muhabbetinden kimse inanmayacaktı..buda onların işine gedi...
neden kimse emeğe saygı göstermez? hemen bok atar?

yazdiklarin cok saçma hic birine cvp vermemissin sirf link vermissin aha[signature][hline]S.Wraith
Mesaj tarihi:
said:
Abandoned, 04 Şubat 2005 22:20 tarihinde demiş ki:
Abi zaten matrikteki dövüş sahnelere ayda çekildi yüksek atlasınlar deyü. Cevap yazacam diye saçmalamayın.

matrix ha? matrix kaç yılında çekildi?bunu yapmak o devirde hem o kadar kolay değildi,hem de sizin dediğiniz gibi 2x yavaş gösterilmiş olsaydı ay araçları filanda yavaş giderlerdi,böyle birşey yapılmamaış,adamalrın elleri kolları filanda gayet normaldi(o şartlara göre) zıplamalarının sebebi ise yerçekimine alışık olmamaları.elleri kolları 2 katı yavaş filan değildi yani,lütfen post kasma.[signature][hline]"Eğer insanları gerçek değerlerinden satın alıp, onları,onların kendilerine biçtiği değerden satabilseydim dünyanın en zengin insanı olurdum."
-Oscar Wilde
Mesaj tarihi:

yazdiklarin cok saçma hic birine cvp vermemissin sirf link vermissin aha

Sacmaysa neden sacma? Aciklama zahmetine gir lutfen.
Ikincisi adam dogru duzgun cevaplar yazmış nerde link vermiş anlayamadım[signature][hline]Mobile,agile and hostile...
Degoe Duststrider
Mandalorian mercenary
And defender of Freedom

[Bu mesaj preas tarafından 04 Şubat 2005 22:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
b]yazdiklarin cok saçma hic birine cvp vermemissin sirf link vermissin aha

neye göre kime göre saçma,lütfen bişi yazarken sebebplerinide yazın, iki kısma cevap vermedim daha önce cevap yaılmış diye,linki verilmiş diye ama istersen yazarım,yada c/p filan ederim 9 tane adam gibi şık var orda 7 si cevaplanmış,neden saçma onu anlat lütfen bunu istiyorum gerçekten.[signature][hline]"Eğer insanları gerçek değerlerinden satın alıp, onları,onların kendilerine biçtiği değerden satabilseydim dünyanın en zengin insanı olurdum."
-Oscar Wilde

[Bu mesaj sinanural tarafından 04 Şubat 2005 22:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ben keyif alıyorum yanlış mesaj yazmaktan...[signature][hline]Mobile,agile and hostile...
Degoe Duststrider
Mandalorian mercenary
And defender of Freedom
Mesaj tarihi:
Güzel bir soru...[signature][hline]Spectator, 20 Temmuz 2003 15:00 tarihinde demiş ki:
ben yaptırmadım ama acımıyo.

İşte Ben!!!

asdasd, 01 Şubat 2005 13:17 tarihinde demiş ki:
merkez : Ananın Yerinde kavga ihbarı var Ekip intikal etsin
ekip : anlaşıldı merkez, Ananın yerine ekibimle seyir halindeyiz
  • Yeni Oluştur...