cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Llama said: peki neden olcay ? çünkü dark öyle istedi
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 DarKRideR said: Bu arada ben hiç rahat değilim. Kış şartlarında ben hiçbir Türk takımının Ukrayna veya Rusya, kısacası o coğrafyadan galibiyet çıkardığını hatırlamıyorum. Gerçi içeride bile bunlara karşı galibiyet oranı düşük ama konu o değil :D Aşırı zor maç, Benfica ve Napoli deplasmanlarından zor deplasman bana kalırsa; o kadar kaliteli bir maç olmayacak olsa dahi. Hava maç saati -10 derece, sulu kar bekleniyor. 14 derecede oynayıp ardından 3 gece sonra -20 dereceye gitmek çok zor iş. Bunun yanında Kiev hemen hemen tam kadro çıkıyor. Rebrov hırs yapmıştı en son, umarım basın toplantısı gazıdır. Kasarlarsa zaten sıkıntı büyük. Ben korkuyorum valla; umarım sıkıntı olmaz, galibiyeti alır döneriz, bir de inşallah Benfica - Napoli maçı berabere biter sadfasd abi inşallah maç biz de skntı yok. alıcaz bu maçı OOOOO BEŞİKTAŞIM OLEYYYYY
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 1-1 veya 2-2 biter, napoli de kazanır biz de uefaya gideriz kesin :D
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 madem hava soğuk koşsunlar ısınsınlar bi zahmet. gerçi pardon ya beşiktaş koşuyor. bir an kendi takımıma gitti aklım sdfsd
oldun Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 kiev ilk macda deplasmanda kapanan takım gibiydi suan kendi evinde umudu da olmayan bir takım olarak daha cok hücum edecek iki takımda daha cok pozisyon bulacak öteki maca göre. Bu takım yıllardır deplasmanda oynuyor heralde son 3 sezondur deplasman maclarında daha cok puan topluyoruz.Kendi evimizde bıraktıgımız iki puanı burda alalım bitsin bu iş hadi bakalım
Remus Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Milletin karısına kızına sarkarsan sgfsdgsg http://www.diken.com.tr/besiktas-taraftarina-kiev-maci-oncesi-saldiri-bazi-yaralilar-turkiyeye-donus-yolunda/ Beşiktaş taraftarına maç öncesi saldırı: Bazı yaralılar Türkiye’ye dönüş yolunda
Stringray Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 abi dayak yiyenler ikili üçlü gezip kaşkolla takılanlar ya da kızlara sarkanlar ya. doğu bloğu çomarları da saldırıyor işte bizdeki mahalle ülkücüleri tarzı. hadi bakalım başlıyoruz.
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 yalnız şu maçın ilk yarısı 0-3 falan bitse, evi arabayı satıp napoli benfica maçına canlıdan basarım
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Off gotu donar lan adamin soguga bak
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Peregrin said: sopaya erken baslamis kiev sdfsf allah belanı vermesin olm dotadan yeni çıktım oha maç başladı ve ilk dk golü mü yedik diye panik yaptım
benjani Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 zorya maçında bizimkilere de saldırmışlardı.adamlar sevmiyor bizi.
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 cicibeybe said: Peregrin said: sopaya erken baslamis kiev sdfsf allah belanı vermesin olm dotadan yeni çıktım oha maç başladı ve ilk dk golü mü yedik diye panik yaptım KORKU SARDI DORT BIR YANI
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 bunlar salacak maçı diyenler vardı, net salmayacaklar hahaha
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 spiker sesi geç mi geliyor ya, sizin trtnizde var mı sorun
Llama Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Vurulcak yerde vurmaz Vurulmicak yerde vurur
Llama Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Abi bu ses boyle olucaksa macin icine edicek
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Trtnin yapacagin isi... gerizekali imam pezevenkler.
Öne çıkan mesajlar