Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şampiyonlar Ligi 6. Hafta: Dynamo Kiev - Beşiktaş | 6 Aralık Salı - 22.45

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
DarKRideR said:

Bu arada ben hiç rahat değilim.

Kış şartlarında ben hiçbir Türk takımının Ukrayna veya Rusya, kısacası o coğrafyadan galibiyet çıkardığını hatırlamıyorum. Gerçi içeride bile bunlara karşı galibiyet oranı düşük ama konu o değil :D

Aşırı zor maç, Benfica ve Napoli deplasmanlarından zor deplasman bana kalırsa; o kadar kaliteli bir maç olmayacak olsa dahi.

Hava maç saati -10 derece, sulu kar bekleniyor. 14 derecede oynayıp ardından 3 gece sonra -20 dereceye gitmek çok zor iş. Bunun yanında Kiev hemen hemen tam kadro çıkıyor. Rebrov hırs yapmıştı en son, umarım basın toplantısı gazıdır. Kasarlarsa zaten sıkıntı büyük.

Ben korkuyorum valla; umarım sıkıntı olmaz, galibiyeti alır döneriz, bir de inşallah Benfica - Napoli maçı berabere biter sadfasd

abi inşallah maç biz de skntı yok. alıcaz bu maçı

OOOOO BEŞİKTAŞIM OLEYYYYY
Mesaj tarihi:
kiev ilk macda deplasmanda kapanan takım gibiydi suan kendi evinde umudu da olmayan bir takım olarak daha cok hücum edecek iki takımda daha cok pozisyon bulacak öteki maca göre.
Bu takım yıllardır deplasmanda oynuyor heralde son 3 sezondur deplasman maclarında daha cok puan topluyoruz.Kendi evimizde bıraktıgımız iki puanı burda alalım bitsin bu iş hadi bakalım
Mesaj tarihi:
Milletin karısına kızına sarkarsan sgfsdgsg

http://www.diken.com.tr/besiktas-taraftarina-kiev-maci-oncesi-saldiri-bazi-yaralilar-turkiyeye-donus-yolunda/

Beşiktaş taraftarına maç öncesi saldırı: Bazı yaralılar Türkiye’ye dönüş yolunda
Mesaj tarihi:
abi dayak yiyenler ikili üçlü gezip kaşkolla takılanlar ya da kızlara sarkanlar ya. doğu bloğu çomarları da saldırıyor işte bizdeki mahalle ülkücüleri tarzı.

hadi bakalım başlıyoruz.
Mesaj tarihi:
cicibeybe said:

Peregrin said:

sopaya erken baslamis kiev sdfsf

allah belanı vermesin olm dotadan yeni çıktım oha maç başladı ve ilk dk golü mü yedik diye panik yaptım

KORKU SARDI DORT BIR YANI
  • Yeni Oluştur...