Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şampiyonlar Ligi 6. Hafta: Dynamo Kiev - Beşiktaş | 6 Aralık Salı - 22.45

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
simdi istesen de ceza veremezsin cunku elde adam yok.

kimi ne kescen.

al kes tosici.

kesebilecen mi ebubnekiri q7 yi?

yok.

oguzhan?

yok

kimi kesicen laubalilik icin?

gs sneijderi kesebiliyo mu yillardir?. 2 mac var 3 mac yok adam.
Mesaj tarihi:
şl maçları bu maç hariç gayet iyi oynandı. bjk kalitesini bilerek, mücadelesini ön plana çıkararak oynadı hep. benfica, napoli ve kiev'i küçümseyenler boş goygoy yapıyor hepsi tr'deki top takımlardan birkaç gömlek üstün. bjk yapması gerektiği gibi yenilmeyerek geldi buraya kadar, yenilirsen dört takımlı grupta rakibin 3 puan ileri gidiyor bu çok büyük sıkıntı. maalesef futbolcular performans olarak yüksek bile olsa mental olarak iyi durumda değildi daha da önemlisi böyle kilit bir maçın ağırlığını kaldıramadılar, örn. tosiç, marcelo, beck, oğuzhan, tolgay vs. tosiç, marcelo ve beck tr için yeterli oluyor mesela ama bu adamlar önceki sene gençlerbirliği, hannover ve hoffenheim'da oynuyordu, bugün napoli / benfica / kiev karşısına çıkıyorlar, bu eksiklikleri normal. şl deneyimli olan quaresma, aboubakar, adriano da bunlara ayak uydurunca olay bitti. hakem o hatayı yapmasa belki geri dönüş mümkündü ama o saatten sonra gitmişti maç artık.

avrupa ligi'nde de daha ileri gidebilmek için mutlaka 30+ maç şl deneyimli bir stoper ve target striker alınmalı devre arasında.
Mesaj tarihi:
millet olarak baya karaktersiziz zaten, her boka ağlayan uyuz bir milletiz. zaten her halta bi tarafımızdan bahane üretebildiğimiz için büyük işler başaramıyoruz.
Mesaj tarihi:
abi bi sakin olmak lazım bence. takımı alıp gömmenin lüzumu yok. dün gece bütün aklı selim futbol adamının da ortak yorumuyla resmen kıyım yaşandı.

bilerek yapıldı yapılmadı komplolarına girmeyi de boşverin yani. sonuçta yaşandı. geçmiş olsun.

bu takım ligde yeniden şampiyon olup seneye yine bu ligde yer alabilecek en büyük potansiyele sahip takım. kafaya çok takmaya gerek yok bence. önümüzdeki fikstür aşırı kolay uzun süre.

ha bir de ilk maç şu dandik kiev ile berabere kalmasak şu an 6-0 yenilip yine gruptan çıkmıştık. imanını düdükliyim.
Mesaj tarihi:
Belçika lobi yapmıştır. Gent-Konya maçı da formaliteden ama ülke puanında Belçika ile çekiştiğimiz için bu maçta da bariz bir tetikçilik olursa bizim vatandaş hemen komplo senaryolarına başlar jsdfjf

Beck'e yapılan faule penaltı kararı verilmesini geçtim de kırmızı kart ne ya
Mesaj tarihi:
iman degil abi. yetersizlik deniyo. hala dis etkenleri sucluyoruz.

hani allahin olmamasini gectim, sans kavramiyla da aciklanamaz. 5 topumuz direkten donmedi o macta da. ultra atak oynayip topu kaleye sokamamak gibi bir durum yasanmadi. gayet boktan bi macti ve berabere kalindi sonuc olarak.
Mesaj tarihi:
ginaly said:

cicibeybe said:

giy abi bakma sen bunlara :D
ama taşşak geçilmesine hazır ol, ben yarın ofise nasıl gidicem hiç bilmiyorum asdf

aga kim bilecek orada beşiktaşı,
biz ofiste ludogorets konuşmuyoz mesela

Abi bak ofise gitmedim bugun. Direk gelen mesaji kopyaliyorum:

Hi Utku, my condolences. You didn't dare to show up here after last nights slaughter?

Hahahahahahahahhahahasdfasdfasd
Mesaj tarihi:
Esh said:

simdi istesen de ceza veremezsin cunku elde adam yok.

kimi ne kescen.

al kes tosici.

kesebilecen mi ebubnekiri q7 yi?

yok.

oguzhan?

yok

kimi kesicen laubalilik icin?

gs sneijderi kesebiliyo mu yillardir?. 2 mac var 3 mac yok adam.

:(

daha da acisi bu laubalilikleri hepsi olmasa da cogu baska yerde yapmaz. atiba bile hakem uyardiktan sonra cizgiye basiyor trolllemek icin. adamlarin kariyerleri disinda hayata bakislari da turkiye oncesi ve turkiye sonrasi olmak uzere ikiye ayriliyor. kimisi bozmuyor her yerde standart ayni adam mesela demba. mesela tosic, o da sirp iste burada aynen devam tank ile hatıra fotosu ahah. ama o atiba emekli olup kanada'ya dondugunde sokakta omuzlar surttu mu sorry demek yerine turkce onune baksana lan cekecek sdfg.
Mesaj tarihi:
mascio said:
^
bilerek yapıldı yapılmadı komplolarına girmeyi de boşverin yani. sonuçta yaşandı. geçmiş olsun.
bu iste suclu bir cok macta aranabilir ama bu macta aramak sacma yani kaldiki avrupa dedigin sabir isi israrla avrupada olup puanlar toplanmali.Takim boyle devam etsin 2-3 sene sonra aldigimiz ceza yillari dusecek yerine koydugumuz her puan arti olacak.Ama o arada gene gaza gelinir demirören gibi bir baskan falan gelirse bir daha dogrulabilir miyiz bilemem.
Mesaj tarihi:
koyulmuştur belki de

şg

Esh, söylediğine katılıyorum. suçu dışarıdan çok içeride aramak lazım. 718 maç berabere kalıyorsan, son maçta kıyıldığında elenince ağlamayacaksın.

valla bu sene şampiyon olamazsak seneye işler bayağı zorlaşır bizim için bu yıla oranla. o yüzden güven kaybı yaşamadan oynaması lazım futbolcuların ligde artık.

ya bir de oğuzhan tolgay atiba orta sahası nasıl bir orta sahadır abi böyle bir maç için. tinky winky - po - dipsy orta sahası gibi.
Mesaj tarihi:
Beşiktaşda taraftar cephesinde değişen birşey yok. Hala 27de adam atılmasaydı yenerdik diyorlar :D Taraftarlık zor şey vessalam

[video]https://www.youtube.com/watch?v=1HLT42hiJrw?feature=oembed" width="459">

Mesaj tarihi:
Esh said:

KIEVIN NESI USTUN ULAN.

KANDIRMA KENDINI ISTE. KABUL ET.

ABİ ÜÇÜNCÜ OLDUK ZATEN YENDİK ONLARI YANİ AŞAĞI ATTIK
ONLAR ÜÇÜNCÜ TORBAYDI BİZ ÜÇÜNCÜ OLDUK
BİR ALTA ATTIK
EYVALLAH
  • Yeni Oluştur...