Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 hediye olarak alacam da bilgisi olan var mı nerden alınır güzel, hediye olarak verilebilecek go tahtası? internette KS gamesinki var aşırı dandik durmayan birtek deneyen var mı? şu bi de şu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 ilki kötü direk. ikincidede tasları yanlsı yerlere koymuslar, o derece imkansız onun iyi olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 yeni başlayan birine mi alacaksın yoksa halihazırda oynayan bilen birine mi? yeni birine alacaksan d&r daki falan fena değil al gitsin, eski birine alacaksan cam taşlı güzel bir şey ara internette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 go tası porselenden olur ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 yeni başlayan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 dnr a bi bakayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Yeni baslayan birine alıyorsan bazı setlerde 3 tahta boyutu da oluyor (9x9, 13x13, 19x19). Oyle birsey bulursan guzel olur. Tabiki 19x19 un alanlarını kapatarak digerleri oynanabiliyor ama ilk baslarken kucuk tahtada baslayınca gozu daha az korkuyor insanın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caguar Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Bu oyunu ilk Akıl Oyunları ya da Şibumi harici bir yerden duyan var mı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 30 sene kadar once bir arkadasin babasi uzak dogudan getirmisti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 30 sene once babam japonyadan getirmisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 30 sene önce japonyadan getirmiştim. kadıköyde puzzle satan mekanda vardı güzel bir set mekanın yerini hatırlamıyorum. gerekli şeyler'in karşısındaki sokakta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 senko baban forumlara girmiyordur degil mi ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Korkuyorum... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Caguar said: Bu oyunu ilk Akıl Oyunları ya da Şibumi harici bir yerden duyan var mı acaba var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 dedem 50 sene önce go japonya şampiyonuydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Cuce said: go tası porselenden olur ya porselen en nadiri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Türkiye'de satılıyor. Güzel bi go tahtası ve taşı almak paraya kıymak istiyorsan ( yani olay kız meselesiyse :D ) bulunduğun şehrin go klubune uğra sana yardımcı olurlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 :S ee ya corumdaysa diyecektim..corum da da go klubu varmis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 corumda universite varmis lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 kim bilir bir insan icin ne buyuk dramdir corumda okudum demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caguar Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Cokomantis said: Caguar said: Bu oyunu ilk Akıl Oyunları ya da Şibumi harici bir yerden duyan var mı acaba var Retorik soruydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 senko said: kim bilir bir insan icin ne buyuk dramdir corumda okudum demek. Allah cezanı vermesin. Güldüm, aslında gülmemek lazımdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 corumdakiler go turnuvasi duzenledi bu yaz, tarih 15 temmuzdu ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar