pontipati Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Merhaba, lisansüstü için dil puanına ihtiyacım var. Toefl için başlık açmıştım bir de e-Yds'yi deneyeyim diyorum. Yds'ye 3 kez girdim, son puanlarım 85 ve 83 küsür. e-Yds'ye daha önce gireniniz var mı, hem Yds'ye hem e-Yds'ye giren varsa bir karşılaştırma yapabilir mi? Kontenjan az olduğundan kayıt olabileceğimin garantisi yok, olur da kaydolabilirsem param yanmasın eğer normal Yds'den zorsa, sınavın bilgisayarda olmasından sıkıntı doğuyorsa vs. Çok teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 sorusal olarak fark olacağını zannetmiyorum sadece pc başında oluyorsun aynı sınavı diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 muhtemelen yakındır birbirine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Ben de yakın olması gerektiğini düşünüyorum ama ne hikmetse e-Yds Yds'ye göre daha zor yazmışlar ekşide, forumlarda vs. Garibime gitti, burda vardır belki ikisine birden giren biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Şu son e-yds başlığı: ekşi said: çok ileri düzeyde ingilizce bilen şahsıma aşırı derecede zor gelmiş sınavdır. "sen aşırı derecede zor bişeysin öyle tarif edilecek gibi değil." dedirtmiştir. önümüzdeki maçlara bakacağız. anlamadım ne iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Toefl'dan basit işte kelime, gramer, çeviri (tr-ing/ing-tr) biliyosan bir de okuduğunu anlama sıkıntısı yoksa +90 rahat alırsın. Zorluğu sınavdan sınava değişiyor mu fikrim yok da 95 mi ne almıştım ben haziranda girdiğimde. Zaten sorular göz önüne alınınca o kadar çok vakit veriliyo ki sana 4-5 kez üstünden geçebiliyosun tüm soruların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 pontipati said: Ben de yakın olması gerektiğini düşünüyorum ama ne hikmetse e-Yds Yds'ye göre daha zor yazmışlar ekşide, forumlarda vs. Garibime gitti, burda vardır belki ikisine birden giren biri. benim bir arkadaşım yds'den 74 mü ne almıştı, ardından hemen e-yds'ye girdi 84 aldı.daha kolaydı dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Anladım. Benim en çok sıkıntı çektiğim yer şu tip boşluk doldurmalar: http://i.imgur.com/8Qt0Lq9.jpg http://i.imgur.com/F6RGCRZ.jpg http://i.imgur.com/BtHxoJR.jpg Bunlara nereden çalışabilirim? Kökünden çözmek istiyorum bu problemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Yok mu tavsiye verecek :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar