Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gaming headset tavsiyesi

di

Öne çıkan mesajlar

di said:

bende oyle bisey yok iste. tek gordugum su, bunun da mikrofonla alakasi yok gibin...

http://i.imgur.com/YtngpI5.png

headset'in optionlarına değil, mikrofona bakıcan, çok büyük ihtimalle şundan kaynaklı:

recording devices
microphone'a çift tıkla gir
listen tab'ına tıkla
listen to device'ı kaldır

solved
Sosyal ağlarda paylaş

di said:

O da secili degil. Yalniz urunun forumlarinda bug degil bu feature denmis. Ne kadar dogru bilemedim.

Cihaz noise cancelling yapiyo, kendini duy ki cok bagirma kulagindayken kafasi...

Bug değil evet, mic.in sesini içeri veriyor bilinçli olarak. Creative'de falan da var bir kaç modelde. Bayağı da iyi bir feature bence. Ben mesela g933'de sesimi çok az duyuyorum, rahatsız edici oluyor ne konuştuğunu duyamamak.

Kullandığın model hakkında hiç bir fikrim yok ama yazılımı vs. yok mu kendine ait? USB ise kontrolleri oradadır muhtemelen. Creative'in kulaklığında mesela tuş var direk o özelliği açıp kapatan (Şu Z serisi wireless olanlarda).
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
Gençler bunu kullanmış olan var mı?

plantronics gamecom 318

http://urun.n11.com/mikrofonlu-kulaklik/plantronics-gamecom-318-pc-oyuncu-kulakustu-kulaklik-201250-05-P138683257

Beklentilerimi söyliyeyim hali hazırda lenovo gaming (!) kulaklığım var ses kalitesi falan fena değil ama yarım saat sonra kulağıma 2 tonluk press yapılmış gibi acıtıyor 10 ar dk dinlenmem gerekiyor tekrar takabilmek için.

Beklentim çok efsane değil arkadaşlar ile oyun oynuyoruz netten skype üzeri de konuşuyoruz ortalama bir ses iyi bir mikrofon ve en önemlisi 2 saatte takılı kalsa acıtmayan kulaklık istiyorum.
Bu ürün karşılar mı istekleri mi? Karşılamazsa fiyat olarak bu ayarda ne önerirsiniz kulağı acıtmayacak ortalama ses ve mikrofonu olan.

ps : cs 1.5 zamanları dsp-500 kullanmış biri olarak gözüm kapalı güveniyorum bu markaya ama önceliğim kulaklarım acımasın pls.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...