huun Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 bunların 1943 yılında bir disney çizgi filminden esinlenip tasarlandığını biliyor muydunuz? https://www.warhistoryonline.com/world-war-ii/the-disney-bomb.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 bilmiyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Ben de bilmiyordum. Seni karışık tarih bilgileri başlığına alalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 said: they weighed 4500 lbs. b17 iki tane taşıyabiliyor. ıskalıyorsun videodaki gibi. 30 tane b17 yolluyorsun 1 hit için. disney dediniz looney tunes çıktı. coyote işi bomba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar