Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gwent : The Witcher Card Game

Daesu

Öne çıkan mesajlar

closed betada cok az NR oynamıştım ama bu armor mekaniklerini sevdim.
nilf spy olayı hala problemliymiş discordda yazıyordu millet. onu galiba bi dengeye oturtamadılar.

ilk zamanlar yeni bi oyun oldugu icin cok zevkliydi ama promote-weather/consume - elven mercenary spam- radovid removal gibi archetypelara sıkışmıştı oyun.

genede 1 hafta sürer neyin noldu anlaşılması.

yani NR goldrush taktikleri bayıktı bence. counterlayabilecegin sadece 1 turn var onu kacırırsan yatıyodun mecburen. counterı atarsanda adam cıkıyodu zaten. bi faktörün üzerine buildup pek sevmiyorum çünki 2-3 sonra aşırı öngörülebilir oluyor.

mobildeyim böle karışık yazdım sry
Sosyal ağlarda paylaş

63 keg 7 leg 1'i premium , 16 epic 2'si premium , common,rare premium'ları saymıyorum asdaf

Yanlız premium kartlar cok cok iyi abi bayıldım sesli fln. hepsi.

Nerede hon'un uyduruk animasyonlu gold'ları nerede gwent'in premium'ları.

draig bon dhu premium mesela sazı döktürüyor abi ahaha

http://4.1m.yt/DxK9wEJ.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Daesu said:

off premium tibor
http://i.imgur.com/TQFFllF.jpg

ramadan the mobarek

Var ya bakıp bakıp duruyordum ona, animasyonu muhteşem.

Monster weather oyunun agzına sıcıyor. Nefret ediyorum weather mekaniğinden ya. O yüzden gold olayını seviyodum ama o da yok artık.

Ben lvl 10 oldum win rate'e göre rank6'dan baslattı.Cok sacma degil mi ? Rank 6'ya kadar olan ödülleri kaybettim.

Eski oyuncular yeni başladıgı için oyun cok zorlu şu anda rank14-15'ten farkı yok casual'ın.
Sosyal ağlarda paylaş

yok sen Rank 6 ya kadar olan ödülleri hesaplama zamanı aldın zaten. onun listesi vardı nette. o açtıgın keglerin bi kısmı ordan geldi sana

weathera gene ayar cekicekler , yani bi sınır olması lazım, her deckte 3 FL bulundurmak kötü bi mekanik
gold weatherlarada nerf gelicek bana ragnarok degilde digeri düştü gecen. baya oyun kazandırdıyo

güzel bi boost rotasyonuna girdiginde weatherda etki etmiyor sana ama cok sinir ya genede bende sevmiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...