Creus Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Uf ben bunda Monster oynuyordum. Sonra öğrendim ki yüksek rank'lerde patatesmiş nasıl oldu düzeldi mi bari her ırkın alternatif deck'leri var mı çalışan :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 Yeni gelişmeleri hiç beğenmedim açıkcası. Spy ve Gold pump olayı kalkmış gibi duruyor. Oyuna derinlik katıyordu özellikle spy. Challange'lar cok kötü ya baygınlık verdi. Ai yerlerde sürünüyor,düzeltirler heralde o kadar cok sey değiştirmişlerki altından nasıl kalkıcaklar merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 closed betada cok az NR oynamıştım ama bu armor mekaniklerini sevdim. nilf spy olayı hala problemliymiş discordda yazıyordu millet. onu galiba bi dengeye oturtamadılar. ilk zamanlar yeni bi oyun oldugu icin cok zevkliydi ama promote-weather/consume - elven mercenary spam- radovid removal gibi archetypelara sıkışmıştı oyun. genede 1 hafta sürer neyin noldu anlaşılması. yani NR goldrush taktikleri bayıktı bence. counterlayabilecegin sadece 1 turn var onu kacırırsan yatıyodun mecburen. counterı atarsanda adam cıkıyodu zaten. bi faktörün üzerine buildup pek sevmiyorum çünki 2-3 sonra aşırı öngörülebilir oluyor. mobildeyim böle karışık yazdım sry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 63 keg 7 leg 1'i premium , 16 epic 2'si premium , common,rare premium'ları saymıyorum asdaf Yanlız premium kartlar cok cok iyi abi bayıldım sesli fln. hepsi. Nerede hon'un uyduruk animasyonlu gold'ları nerede gwent'in premium'ları. draig bon dhu premium mesela sazı döktürüyor abi ahaha http://4.1m.yt/DxK9wEJ.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 open beta bitince bu üyeliklerle devam olacak mı yoksa wipe mı gelcek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 He harvey tam soracağım şeyi sormuş. Yine wipe gelecekse oynamayacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 http://forums.cdprojektred.com/forum/en/gwent/general-discussions-aa/8551940-will-there-be-another-wipe-after-open-beta ''We are not planning to have one'' yazmışlar . Güvenle oynuyabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 daha gelmez wipe da 63 kegde 7 leg ne lan ballı puşt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 şimdi 3 pack daha actim 2 epic geldi ^^ Muslukları acmış gwent ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dhoward Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 Bana babayı verdi, 30 kegde adam gibi bişey çıkmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 63/7 iimiş öp başına koy asdasd 100e yakın açtım 2 tane cıktı 1ide 2.philppa mk bütün leaderları açtım oturup bu arada. ordanda 1000 gold gibi bişi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 bu 10kegdende BAŞ cıktı 110 kege 2faction fullerdik eskiden bu ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 bizim legler buna gitmiş aq uila Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 Harbi sansliymisim ben ya 110'a 2 kufur gibiymis Ben su anda kurdum skel. Deck'imi yardiriyorum asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 92 keg 6 leg. bir de oyun çok değişmiş dünya fark var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 bu oyunda boyle HS'deki welcome bundle gibi tek seferlik iyi f/p oranli paketler falan var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dhoward Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Bu oyun bilek gücüyle oynanıyor f/p istiyorsan Fiat Egea bakacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 https://gwentup.com/ bu kadar az legile baya zor olcam benim iş. 1800scrap var, en cok silverda nilfgardda ki hiç bilmiyorum mekanigini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 off premium tibor http://i.imgur.com/TQFFllF.jpg ramadan the mobarek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 ranked 7 oldum da 8 beni asti. neutral legendary lazim, yennefer sart. http://gwentify.com/decks/buff-dwarves/ su deck'in benzeri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 ben daha 10 olamadım, rankta belli oldumu meta biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Daesu said: off premium tibor http://i.imgur.com/TQFFllF.jpg ramadan the mobarek Var ya bakıp bakıp duruyordum ona, animasyonu muhteşem. Monster weather oyunun agzına sıcıyor. Nefret ediyorum weather mekaniğinden ya. O yüzden gold olayını seviyodum ama o da yok artık. Ben lvl 10 oldum win rate'e göre rank6'dan baslattı.Cok sacma degil mi ? Rank 6'ya kadar olan ödülleri kaybettim. Eski oyuncular yeni başladıgı için oyun cok zorlu şu anda rank14-15'ten farkı yok casual'ın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Ha bir de cuce lider'in ilk tur 25 civari board'a inmesi var ustelik 7-8 hp'si olan silver cüce karti resilience oldugu icin diger turn'e sarkiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 yok sen Rank 6 ya kadar olan ödülleri hesaplama zamanı aldın zaten. onun listesi vardı nette. o açtıgın keglerin bi kısmı ordan geldi sana weathera gene ayar cekicekler , yani bi sınır olması lazım, her deckte 3 FL bulundurmak kötü bi mekanik gold weatherlarada nerf gelicek bana ragnarok degilde digeri düştü gecen. baya oyun kazandırdıyo güzel bi boost rotasyonuna girdiginde weatherda etki etmiyor sana ama cok sinir ya genede bende sevmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 2500 flan scrap var galiba leto ve bork craftlıycam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar