Masticore Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Evet ve farkli tipli 3 kart var , 3'u de ayni isi gorur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 sadece premiumu varsa mı transmute oluyo normal kartlar ne dandik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 NR şu an fena değil ya SK ya da monster kadar olmasa da. En kötü factionlık için NG ve SC çekişiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Bir şey rıca etsem bakabilirmisiniz. Full refund su anda devam ediyor mu ? Ona göre drought kartını pick'liycem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Devam ediyormuş refund hala seçmediysen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Masticore said: Şimdi bakıyorum patch ne getirdi,ne götürdü. Hiç bir şey getirmemiş abi. aynen katılıyorum. cüceleri nerflemeleri ve ayıları bufflamaları dışında pek bir şey değiştirmedi patch. patch'ten beri pek oynamıyorum, ayı gördükçe sinirim bozuluyor (deck'im cüce) ne yapsam bilemedim, 2. account'tan devam edicem sanırım orda ayı deck'i yaparım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dhoward Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Ben bu scrap dağıtmaları olayından sonra nerdeyse her gün başka desteyle oynuyorum. Benim için en büyük keyif desteyi yapma kısmı. Patch çok şeyi değiştirdi ama ayı yaygarası çok gereksiz, çünkü güçlü olduğu ırklara karşı zayıf da aynı zamanda. Oyun çok dinamik öyle öne 3 tane ayı koyayım, arkayı katapultla üçleyeyim işe yarayacak stratejiler değil. Zaten tecrübeli adam ayı ve türevi kartları asıl stratejisini gizlemek için kullanıyor. Bu arada bugünkü değişiklikten sonra yine kepçeyle alıp kaşıkla vermek devam ediyor. +16, -40 diye gidiyor benim istisnasız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Eğleniyor muyuz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dhoward Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 3 kez kambilendim bugün. Psikolojimi bozdu sonraki oyunda adamda var gibi oynadım yokmuş, yine kaybettim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Ocagıma incir agaci dikti bu ranked. Kazanınca 14-17 kaybedince 40. Bilsem oynamazdım bug'ı :( tam rank 17 oldum derken çöktük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Ranked oynamaya korkuyorum demin 2 win yaptim 14-17 verdi kaybettim 24 gitti. Bu sekilde nasil Rank 20 yapicaz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Ranked mac sonrasi puani o rankteki pozisyonuna gore aliyorsun diye anladim. Rank atlamaya yakin isen karsina da iyi puanli bir rakip geliyor ve haliyle kazandiginda yuksek puan(45-60) aliyorsun. Ancak rankinde artik diplere gittiysen, dusuk rankli rakip ile karsilasiyorsun, ondan aldigin puan da dusuk oluyor. Mantikli bence. Diger taraftan hic rank dusurtmemesi de guzel bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 son round da KAMBI kartını oynuyorlar, yapacak hiç bir şey yok, uyuz oluyorum ya. Bir anda bir bakıyorsun elde hiç bi şey kalmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Bi tane mulligan deck yaptim,şunun aynısı 3-4 gundur oynuyorum, zevkli bi deste ama cok başarısız. Dwarf deck i ile rank 13 e kadar geldim bununla daha iyi olurum diyordum, düştükçe düştüm :( Bu deck e tavsiye verebilecek var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Bu kadar yavaş balance yapmak zorundalar mı... Resmen oyundan sogudum https://media-seawolf.cursecdn.com/attachments/0/654/ddlv2acumaaywyk.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dhoward Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Scrapler bitmişti güzel oldu bu iş :) Bana kalsa weatherı tümden kaldırmaları lazım. Beğendim yine de değişikliklerin hepsini, agile üniteleri artırmaları hariç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Abi su tuirseach kanserini keske kökten yok etselerdi. Ben yine yanlis yaptiklarini dusunuyorum. Bu degisiklikler dengeleri degistirecektir tabi ama weather mekanigi olücekse ne diye aylardir uzerinde ugrasiyorsunuz... Ben daha cok tuirseach, ayi , frost beast karti gibi kartlarin degistirilmesinden yanayim. Yani bilmiyorum biraz gucsuzlesmis v hala oynanabilirdir weather umarim veya yerine baska bir seyle doldurursunlar ki oyun zengin,cesitli olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Bugun klavye'yi kıracaktım sinirden zaten... Herkeste ya cambi ya da tuirseach. 2 tane Mardroeme 1 chain attim deck'e yine de yetemiyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dhoward Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Rank oynamamak lazım patche kadar, zevk alma ihtimali 0. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Ayni sekildeyim, dengesizlik dizboyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 ben rankeda yeni başladım temiz gidiyo. casual çok fena dengesiz. onun da içindeki ranked sistemi beni 3000lerle eşleştiryo tek gold kartla onlarca maç yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Yeni balance da kambi yi bitirmelerine cok sevindim :) artik 10 yerine, 16 strenght'lik hemdall veriyor. Desteye koymak baya bir cesaret ister artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 Rank atlamayı bay kolaylaştırmışlar sanki, kaybedince -7, -10 falan, kazanınca +40, +50. Rank 14 e geldim bugün rahatça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 evet rank sistemi kolaylasmis ben de tek oturusta 9->12 yaptim weather kullanan deck kalmamis pek, arada skellige storm atana denk geliyorum sadece regis: higher vampire + gaunter o'dimm ikilisini deneyin, eglenceli oyunlar cikiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 27-28 kartlı deckleri gorebiliriz şuan ki metadan dolayı... Bir önceki patch'e göre oyun daha iyi ama yetmezzz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar