Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gwent : The Witcher Card Game

Daesu

Öne çıkan mesajlar

Masticore said:

Şimdi bakıyorum patch ne getirdi,ne götürdü. Hiç bir şey getirmemiş abi.

aynen katılıyorum.
cüceleri nerflemeleri ve ayıları bufflamaları dışında pek bir şey değiştirmedi patch.

patch'ten beri pek oynamıyorum, ayı gördükçe sinirim bozuluyor (deck'im cüce)

ne yapsam bilemedim, 2. account'tan devam edicem sanırım orda ayı deck'i yaparım :(
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bu scrap dağıtmaları olayından sonra nerdeyse her gün başka desteyle oynuyorum. Benim için en büyük keyif desteyi yapma kısmı.

Patch çok şeyi değiştirdi ama ayı yaygarası çok gereksiz, çünkü güçlü olduğu ırklara karşı zayıf da aynı zamanda. Oyun çok dinamik öyle öne 3 tane ayı koyayım, arkayı katapultla üçleyeyim işe yarayacak stratejiler değil.

Zaten tecrübeli adam ayı ve türevi kartları asıl stratejisini gizlemek için kullanıyor.

Bu arada bugünkü değişiklikten sonra yine kepçeyle alıp kaşıkla vermek devam ediyor. +16, -40 diye gidiyor benim istisnasız
Sosyal ağlarda paylaş

Ranked mac sonrasi puani o rankteki pozisyonuna gore aliyorsun diye anladim. Rank atlamaya yakin isen karsina da iyi puanli bir rakip geliyor ve haliyle kazandiginda yuksek puan(45-60) aliyorsun. Ancak rankinde artik diplere gittiysen, dusuk rankli rakip ile karsilasiyorsun, ondan aldigin puan da dusuk oluyor. Mantikli bence.
Diger taraftan hic rank dusurtmemesi de guzel bence.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi su tuirseach kanserini keske kökten yok etselerdi.

Ben yine yanlis yaptiklarini dusunuyorum. Bu degisiklikler dengeleri degistirecektir tabi ama weather mekanigi olücekse ne diye aylardir uzerinde ugrasiyorsunuz...

Ben daha cok tuirseach, ayi , frost beast karti gibi kartlarin degistirilmesinden yanayim. Yani bilmiyorum biraz gucsuzlesmis v hala oynanabilirdir weather umarim veya yerine baska bir seyle doldurursunlar ki oyun zengin,cesitli olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...