Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Lig 13. Hafta | Fenerbahçe - Beşiktaş | 3 Aralık Cumartesi - 19.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bLackcha0s said:

hiç umudum yok ya :(
iyi bilendi fenerbahçe güzel de seri yakaladı.
şunları bi yensek muhteşem olacak
yenilirsek Lig de çöküşe geçebiliriz zaten ittir kaktır gidiyoruz.

önemiyet kiyev zaten bu maçın telafisi olur
a2 ile çıkabiliriz yeter ki gruptan çıkalım paracıklar gelsin şl de
Mesaj tarihi:
gs maçında o sene bu sene demiştim bambaşka bir maç çıktı, o gazla bu maçta kesin 3 4 atarız dersem yenilirmişiz gibi hissediyorum. Takıma güven yok ortada. Manchester ve gs galibiyetleri azizi bu sene de yerinde rahat oturtacak, şu maçı kaybetse 10 0 gene de kıpırdamaz, 1 0 olsun bizim olsun bari ama o skorla beşiktaşa karşı savunma zorlayacak, 1'den fazla atmak lazım, aksi halde beşiktaşın forvetler iyi gidiyor, bizim orta saha yol geçen hanı, 90dakkada defans yapmaz Advo. Hayırlısı :D.
Mesaj tarihi:
ilk yari bir tane yersek ceviririz iki veya daha fazla olursa artik donduremeyiz mac dondurmenin de bir siniri var.
3-1 fener alir gibime geliyor. 2-0 olur sonra 2-1 5dk icinde 3-1 gelir mac biter.
Mesaj tarihi:
benim senaryomda ortasaha tepismesi gecicek gibi..kjaer skrtel gereksiz formda ..koybasi sener topal souza..

forvet hatti dertli avukat van persie ile baslar da bjk onu kitlemek icin 2 defansi ona kilitlerse sow volkan atif stoch filan..o defansi hallac pamugu gibi attirir..
Mesaj tarihi:
oooo llamanin acmasina izin vermisler

Berabere kalmayi basarabilirsek bence sucu kendinizde bulmalisiniz artik fenerliler. Bu toteme izin vermek buyuk bir hata miydi acaba ? Henhenhenhenhenhenhen
Mesaj tarihi:
Klasik bjk hezimeti bekliyorum.
Ligin random bi yerinde, random bi derbi mağlubiyeti ve şampiyonluk yarışından büyük bi hızla kopuş.
Gönüller golsüz beraberlikten yana tabi.
Mesaj tarihi:
Besiktaslilar korktuklarindan iddiali konusamiyorlar, kilifini da hazirlamislar: Totem yapiyorum!

Buyuk konusmayinca zevki cikmiyor boyle maclarda o yuzden fener ilk yarida farka kosar, topic de siyah beyaz gozyaslariyla dolup tasar diyorum.
  • Yeni Oluştur...