progamer Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 http://www.radiotimes.com/news/2017-03-08/taboo-series-2-confirmed-tom-hardy-to-return-to-bbc1-as-the-devil-delaney season 2 confirmed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 bbc bunlardan 100tane cekmedi mi? aynisindan her sene cekiyorlar. al onlari yayinla, daha ucuz bbc'nin konu akmayan eski 1800ler dizileri. bizdeki aga dizileri gibi lan. setting ayni, konu akmayisi ayni, giysileri bi dizidekinin sirtindan alip yeni cekilecek olana veriyorlardir. masraf cok olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 bazı şeyleri bu dizide ilk kez gören arkadaşların sevmesini normal buluyorum. kendileri de zevk sahibi ama az şey görmüşler. buradaki satranç olsun artis karakter olsun hepsi bir yerlerde görülmüş daha güzel işlenmiş şeyler. öyle olunca yenilik gelmeyince insan biraz hayalkırıklığına uğruyor. ki ilk bölümlerde de öyle bir havası vardı dizinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 goldbären said: bazı şeyleri bu dizide ilk kez gören arkadaşların sevmesini normal buluyorum. ay tam bir götümün kenarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 oha, kocaman bi gotun var demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Jonathan Rhys-Meyers'in oynadığı Dracula'ya fena benzettim ilk bölümü. Onun gibi bir şey olacaksa bu dizi de iptal edilir yakında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 progamer said: http://www.radiotimes.com/news/2017-03-08/taboo-series-2-confirmed-tom-hardy-to-return-to-bbc1-as-the-devil-delaney season 2 confirmed lol ustteki adama lol diyorum asfasdfasdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 intro nootka hmmmhhm TEA i have a use for you outro. bi yerde aynı sahnede 6 kere hmmlamış hayret ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 sezon finali kotuydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Claiborne said: intro nootka hmmmhhm TEA i have a use for you outro. bi yerde aynı sahnede 6 kere hmmlamış hayret ettim. hmhhmh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Geç izledim ama çok beğendim. Dönemin limanı ve gemileri çok gerçekçiydi. Yaptırmışlar sanki gemiyi CGI kullanmak yerine. Çok sevdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 tema 10/10. sevdiğim aktörler var bol bol. gerisi tırt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar