Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Taboo (2017) - FX


Aluriel

Öne çıkan mesajlar

  • 1 ay sonra ...
bck said:

konusu nedir


1812 İngiltere, Tom Hardy'nin karakteri East India Company bağlantılı bi tüccarın oğlu. Afrikada kayboldu sanılıyor ama 10 yıl sonra babasının cenazesinde yeniden ortaya çıkıp miras + cinayet + politika olaylarına giriyor, hafif karanlık bi ton var güzel dizi.

Ibbotson

Peki o çocuk kimden şimdi? Delaney ve Zilphanın çocuğu olsa fazla bariz, ihtimal babasıyla zilphanın ensesti de olabilir.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Orasını bilmiyoruz, ibbotson (üvey) kardeşi olabileceğini ima etti. En azından o öyle biliyor. Mirasla bi ilgisi çıkacaktır kesin.

Neyse ya zaten dizinin olayı gizem vs değil o kadar da takılmıyorum bu defa çözümlemelere. Politik durumu zaten tak diye özetlediler finalde, olaylardan çok true detective gibi karakterlere yoğunlaşacak gibi dizi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Tom Hardy revealed that he wanted to film some scenes fully nude but was forced to put on a loin cloth explaining, "You're lucky there was a loin cloth because I didn't want one. It's not a period drama until someone gets naked and covers themselves in blood. You can't have naughtiness like Game of Thrones on the BBC."


tesekkurler bbc (tu)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...