masa Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Bakırköyde staj yaparken hocanın biri cinli kadın vidyosu izletmişti. Kadın normal otururken, hoca cinin ismini söylüyor, gelsin diye. Cin geldikten sonra kadın exorcist gibi konuşmaya başladı. Sonra hoca cine "fatmayı rahat bırak, fatmayı herkes çok seviyor, onunla uğraşamazsın sen" gibi şeyler söyledi, cin gitti bir süre sonra. Kadın kara çarşaflıydı, çok muhafazakar bir aile. Evdeyken girerse vuruyorlarmış sırtına kollarına filan. O zaman da gidiyormuş cin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Bu enerji falan işleri tam noyanlık ya astral seyehat falan bile var. Yapanın adı Dildora zaten isimden niyet belli direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 En çok araya serpiştirdikleri sözde bilimselliği seviyorum bu dingillerin. Utanmasalar bilim adamı ilan edecekler kendilerini tarot gezegen okurken... Modern üfürükçüler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 bilim değil ilim sahibi :) feyzli abiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 mm masaj yatagi filan..neresinden cikartiyorlarmis cini.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Hayırlı uğurlu olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 casting couch (besmele rmx) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 "Hocam hastanenize iş başvurusu alıyor musunuz? ben 6 sene hogwarts tıp akademisinde okudum severus hocadan bizzat ders aldım. cv'm oldukça kabarıktır. nereye başvuru yapabilirim?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 o kabarıklık cv denmis demek gfdalşkjlş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Archangel_ said: "Hocam hastanenize iş başvurusu alıyor musunuz? ben 6 sene hogwarts tıp akademisinde okudum severus hocadan bizzat ders aldım. cv'm oldukça kabarıktır. nereye başvuru yapabilirim?" hayir nick de cv ye uyuyor..yarin git basla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Abi bu adam seneye 5 Mercedes, 2 villa ve kabarık bi hesap cüzdanına sahip olacak ya daha neyin muhabbetini yapıyorsunuz? Sakalım çıksa ben de açarım bi tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 afgsfdafds sayfadan alıntı yaptım abi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Merak oluşturmadı değil. Bir gidip baksam mı tedaviler nasıl diye 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 calimero said: Abi bu adam seneye 5 Mercedes, 2 villa ve kabarık bi hesap cüzdanına sahip olacak ya daha neyin muhabbetini yapıyorsunuz? şudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 cinler hasta oluyor mu ki hastaneleri olsun? gerçi bazen kafayı yeyip ev basıyorlar, cinli ev oluyor ama bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 anlatım bozukluğu olmuş haklısın. cin hastanesi olmaz. cin çıkarma hastanesi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 sağlığımızı teslim ettiğimiz insanlar yazım konusunda nasıl bu kadar vurdumduymaz olabiliyorlar inanamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Jeeztro said: anlatım bozukluğu olmuş haklısın. cin hastanesi olmaz. cin çıkarma hastanesi olur. Cin cikarilabiliyosa gayet geri sokulabiliyodur da bence. Dusunsene iki tane imperial cin i iki slotlu adama taksan ne guzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 kabul et cin sokma hastanesi çok saçma oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 insana yardımcı cin yok mu hiç acaba, hepsi mi zararlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 kayın doyuran cinler var mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 huun said: cinler hasta oluyor mu ki hastaneleri olsun? gerçi bazen kafayı yeyip ev basıyorlar, cinli ev oluyor ama bilemedim. https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/15037139_1145262858922836_8681897438977642143_n.png?oh=4200de8e18806551c8201982a8def975&oe=58B3AC50 https://www.facebook.com/manevisifamerkezi/ adamlar öyle yazmış, gerçi tırnak koymuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Esh said: Jeeztro said: anlatım bozukluğu olmuş haklısın. cin hastanesi olmaz. cin çıkarma hastanesi olur. Cin cikarilabiliyosa gayet geri sokulabiliyodur da bence. Dusunsene iki tane imperial cin i iki slotlu adama taksan ne guzel olur. benim cinlerim var diye karşına bir büyü bozma hastanesi de o açar, bir şey de diyemezsin. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 büyü yapma hastanesi açsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 ?? niye hastane diyorsunuz ki o zaman..direkt buyucu acin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar