df Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Uncharted 1-2-3 Collection öncelikli olmak üzere pc'de olmayan ve gamepad ile çok kasmayacak exclusive oyunlar arıyorum. black friday ile abime aldım bari gelmişken 3-5 oyun oynayayım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 last of us patlat dijital 10-15 dolara bulursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 order 1886 until dawn bloodborne god of war Infamous last of us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 uncharted 1-2-3 ü 109'a sipariş verdim. arkadaşta da 4 vardı getirdi. bloodborne ve last of us düşünüyorum sonra da. yüksek ihtimalle read dead ile yeni spiderman çıkana kadar götürür beni bunlar. pc'de de forza horizon 3 ve bf1 fln var zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 uygun fiyattan kutulu Tomb Raider 2013 Mortal Combat X Batman Arkham serisi satan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 dying light enhanced edition var vereyim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 isteyen olursa witcher 3 değiştirebilirim birisiyle. daha böyle casual oyunlar lazım bana işten güçten açabildiğim bile yok. şöyle hanımla oynanabilecek the little big planet gibi bişiler olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 logtrig said: dying light enhanced edition var vereyim mi? Abimin siparişlerini yazıyorum bi sorayım ilgilenir mi diye. Ben yazdıklarımı da dying lightı da bitirdim pc de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar