pontipati Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 bunu nasıl ısıtmak lazım? aklıma gelen şey konserveyi tava/tencereye koyup suda kaynatmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 konserveden çıkart ver fırına ya da tavaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 http://i0.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/000/554/facepalm.jpg gerçekten böyle şeyleri interenete sormuyorsunuz di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 tavanın dibini kaplayacak kadar biraz su koy. sarmaları koy üzerinde zeytinyağı gezdir kapağını kapat. kısık ateşte ısınsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 zeytinyagliysa soguk ye abi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 istanbulda çok ucuza ev yemeği yencek yerler var konserveye hiç gerek yok yolunuz taksime düşüyosa. Şunların hepsine 13,5 tl verdim. Kola almazsan 11 tl. Sadece sebze yemeği alsan yanında sınırsız ekmek 3 tl verir çıkarsın. Tuvaletede bedavaya girer evde kulanmak için 3-5 tanede peçete atarsın cebine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 super sofra..:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Mal said: istanbulda çok ucuza ev yemeği yencek yerler var konserveye hiç gerek yok yolunuz taksime düşüyosa. Şunların hepsine 13,5 tl verdim. Kola almazsan 11 tl. Sadece sebze yemeği alsan yanında sınırsız ekmek 3 tl verir çıkarsın. Tuvaletede bedavaya girer evde kulanmak için 3-5 tanede peçete atarsın cebine. neresi burası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 taksim ev yemegi diyince aklima direk 3uncu mevkii geliyor buram buram komunizm kokan patateslerini ozledim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 şunları 11 liraya almak imkansız başka yerde. gayette temiz yer. Çorba 2 tl. Yemekler etli olup olmamasına bağlı 2,5-4 tl arası değişiyor. Pilav 2 tl. istiklalde demirören avm ile yeni tadilattan çıkan caminin arasındaki sokaktan giriyosun. Sokağın sonlarına doğru solda. damak tadı 2 restorant. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 sen yine de etli alma abi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 o sokaktan aşağı devam etmetyin ama. Orası güvenlide sonrası tinerci-travesti bölgesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Kerane tatlisi v2 almissin bravo. Olm hic mi bakmiyonuz nasil yapiliyo o tatlilar dolapderedediye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 biliom orayi yaninda ps cafe var dimi sdf orasi da fena degil, az yemedim ordan da ehlitat ve borsa da fena degildir o taraflarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Kadayıf abi o tatlı. Puding sütlaç felan herşey var. Baya büyük bi yer bir sürü çalışanı var 4 katlı felan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 11 liraya o yemeğin çok daha iyisini yaparsın evinde pfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 yapamadigimiz icin disardan yiyoruz en azindan benim icin boyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Aluriel said: 11 liraya o yemeğin çok daha iyisini yaparsın evinde pfff http://www.izlevideo.net/video/fbookimage/img-atmaziyaaaa-911.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Adam yemegin fotografini da hesap makinesiyle cekmis zaten abi. Cidden 11 liralik yemek. Bu arada evet evde daha ucuza daha iyisini yaparsin ayni paraya, ama harcadigin zaman 11 liradan daha degerli olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Sol ustteki bamya mi fasulye mi ne o? Yarim somun ekmek, pilav ustu kuru (4 adet kurufasulye tanesi) , ezogelin corba, kerane kadayifi, Teoride soyle beslenmek adami olume goturur obeziteden de, fiyat performansi iyi su yemegin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Bir kez taksimde boyle bir mekana goturdu beni arkadas. Ekmek sepetinden karinca kolonisi cikti. Lan bu ne dedim, adam ekmege masaya vurup karincalari dusurup eliyle masadan supurdu; sonra da yemeye devam etti. Yapmayin abi soyle seyler. Paraniz yoksa kadayif yemek zorunda degilsiniz, kola yerine de su icin ama gidip adam gibi mekanlarda yiyin yemeginizi. O yemeklere koyulan yag 10 numara yag falan olabilir. Saglikli sebze yemegi yiyorum ucuza derken damar tikanikligindan gitmeyin. Kutahya gibi ucuz sehirde ev yemegi yedigim esnaf lokantasinda dahi 17 lira civari veriyorum corba sulu yemek + pilava. Istanbulda 11 liraya o menu satiliyorsa vardir bir dumeni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 saçmalama lütfen 4 katlı ve bi sürü çalışanı var oranın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Sol üstteki yemek macar kebabı. Pilav üstü kuru değil az pilav o. Görüntü ve tat için fasulyenin suyundan döküyor üstüne biraz. Mekan yerler ve duvarlar parlak beyaz fayans kaplı. Duvarların üst kısmı boydan boya ayna. Masalar mc donaldstaki masalar gibi. Personel beyaz kıyafet giyiyor. Aşçıların kafasında kukuleta diğer personelde ise bandana takılı. Fiyatları görmeden lüks burası dersin girmeye çekinirsin. Benim midem ve bağırsaklarım çok hassas olduğu için yedikten 10 dakika sonra anlıyorum yediğim şey kötümüydü iyimiydi. Yani adamlar biz ucuza satıyoruz o zaman bunun içine tükürmeye hakkımız var demiyodur heralde. Ekmek kadayıfı, şeker pare, baklava, sütlaç, puding, irmik helvası. Her türlü tatlı var. Gidip gönül rahatlığıyla yiyebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 macar kebabi ne abi. macaristandayim 1 yildir burda oyle bi kebap yok. gulas olabilir mi diycem de tika basa etle yapiliyo o da. 10 liralik yemege vermezler et. ama barsak hassasligi konusunda haklisin. ayni sey su icin de gecerli. ictiken 10 dakka sonra ishal olmuyosaniz, o su temiz olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar