Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

konserve yaprak sarması ısıtma

pontipati

Öne çıkan mesajlar

istanbulda çok ucuza ev yemeği yencek yerler var konserveye hiç gerek yok yolunuz taksime düşüyosa.

Şunların hepsine 13,5 tl verdim. Kola almazsan 11 tl.

Sadece sebze yemeği alsan yanında sınırsız ekmek 3 tl verir çıkarsın. Tuvaletede bedavaya girer evde kulanmak için 3-5 tanede peçete atarsın cebine.
Sosyal ağlarda paylaş

Mal said:

istanbulda çok ucuza ev yemeği yencek yerler var konserveye hiç gerek yok yolunuz taksime düşüyosa.

Şunların hepsine 13,5 tl verdim. Kola almazsan 11 tl.

Sadece sebze yemeği alsan yanında sınırsız ekmek 3 tl verir çıkarsın. Tuvaletede bedavaya girer evde kulanmak için 3-5 tanede peçete atarsın cebine.

neresi burası
Sosyal ağlarda paylaş

şunları 11 liraya almak imkansız başka yerde. gayette temiz yer. Çorba 2 tl. Yemekler etli olup olmamasına bağlı 2,5-4 tl arası değişiyor. Pilav 2 tl.

istiklalde demirören avm ile yeni tadilattan çıkan caminin arasındaki sokaktan giriyosun. Sokağın sonlarına doğru solda. damak tadı 2 restorant.
Sosyal ağlarda paylaş

Bir kez taksimde boyle bir mekana goturdu beni arkadas. Ekmek sepetinden karinca kolonisi cikti. Lan bu ne dedim, adam ekmege masaya vurup karincalari dusurup eliyle masadan supurdu; sonra da yemeye devam etti.

Yapmayin abi soyle seyler. Paraniz yoksa kadayif yemek zorunda degilsiniz, kola yerine de su icin ama gidip adam gibi mekanlarda yiyin yemeginizi. O yemeklere koyulan yag 10 numara yag falan olabilir. Saglikli sebze yemegi yiyorum ucuza derken damar tikanikligindan gitmeyin.

Kutahya gibi ucuz sehirde ev yemegi yedigim esnaf lokantasinda dahi 17 lira civari veriyorum corba sulu yemek + pilava. Istanbulda 11 liraya o menu satiliyorsa vardir bir dumeni.
Sosyal ağlarda paylaş

Sol üstteki yemek macar kebabı. Pilav üstü kuru değil az pilav o. Görüntü ve tat için fasulyenin suyundan döküyor üstüne biraz.

Mekan yerler ve duvarlar parlak beyaz fayans kaplı. Duvarların üst kısmı boydan boya ayna. Masalar mc donaldstaki masalar gibi. Personel beyaz kıyafet giyiyor. Aşçıların kafasında kukuleta diğer personelde ise bandana takılı. Fiyatları görmeden lüks burası dersin girmeye çekinirsin.

Benim midem ve bağırsaklarım çok hassas olduğu için yedikten 10 dakika sonra anlıyorum yediğim şey kötümüydü iyimiydi. Yani adamlar biz ucuza satıyoruz o zaman bunun içine tükürmeye hakkımız var demiyodur heralde.

Ekmek kadayıfı, şeker pare, baklava, sütlaç, puding, irmik helvası. Her türlü tatlı var. Gidip gönül rahatlığıyla yiyebilirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

macar kebabi ne abi. macaristandayim 1 yildir burda oyle bi kebap yok. gulas olabilir mi diycem de tika basa etle yapiliyo o da. 10 liralik yemege vermezler et.

ama barsak hassasligi konusunda haklisin. ayni sey su icin de gecerli. ictiken 10 dakka sonra ishal olmuyosaniz, o su temiz olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...