Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 cok yakin dostumun kedi alerjisi var ve hal boyle olunca bizim kedi sevgisi bir suredir rafta bekliyor. bir kedi edinmek istiyorum ve hypoallergenic olarak en guvenilir olani hangisidir diye soruyorum :) belki icinizde bu konu hakkinda bilgisi olan vardir. internette baktim sunlari buldum; Popular Hypoallergenic Cats Siberian (Less of the Fel d 1 protein) Balinese (Less of the Fel d 1 protein) Bengal Burmese Colorpoint Shorthair Cornish Rex Devon Rex Javanese Ocicat Oriental Shorthair Russian Blue Siamese Sphynx ama ornegin burada siyam diyor bizde vardi arkadasim boguluyordu bir gece bizde kaldiginda.. pek guvenemedim acikcasi. bengal cok kisa tuylu ve hos gorunuyor, birde siberian baya bir favori ama cok tuylu, sanki dokulecekmis o tuyler ve daha beter edecekmis gibi hissediyorum ortami. fikri olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Arkadasinin alerjisi var diye sen niye kedi almiyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Çok yakın arkadaşıysa eve girip çıkıyodur, kalıyodur falan. Kedi yüzünden eve gelemiycek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 yani.. arti ortagim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Daha az alerjik kedi var da hypoalerjik kedi yok bildiğim kadarıyla. Çarpan değişiyor sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Kedi tüyü alerjik değil bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Kedi ile arkadastan birini secicen Kolay gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 evet salyasiymis.. arti dedigin gibi yok %100 ama iclerinden birisi en az etkisi olan ki oda siberyan gibi duruyor. salyalarinda bilmemne d1 protein enzimi azmis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Sphynx alırsan tartısmaya gerek bile kalmaz. http://www.goddessbeautysphynx.com/wp-content/uploads/2015/01/Butterflies-Magic-Sphynx-Kitten07-700x525.jpg tokatlayınca şap şap et sesi geliyor edıt gelsin: Kedi tüyüne allerjim var furya mıymış şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 abi kedi dedik ya :) alien gibi bu. birde hep bu sekilde fotograflari bir tane duzgun sevimli fotosuna denk gelmedim desem yeri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Masticore said: Sphynx alırsan tartısmaya gerek bile kalmaz. http://www.goddessbeautysphynx.com/wp-content/uploads/2015/01/Butterflies-Magic-Sphynx-Kitten07-700x525.jpg tokatlayınca şap şap et sesi geliyor edıt gelsin: Kedi tüyüne allerjim var furya mıymış şimdi. Evimde soyle birsey gorsem diger yarimkureye tasinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 ahhaha evcil hayvan olsan sevilmezsin bu ne biçim hayvan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Ne arkadaşlar var lan.. Evine alacağı hayvanı evine gelecek adama göre seçiyor. Takdire şayan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Kanuni said: abi kedi dedik ya :) alien gibi bu. birde hep bu sekilde fotograflari bir tane duzgun sevimli fotosuna denk gelmedim desem yeri. Belli ki yanlış tag'ler girmissin. Baksana ne kadar sevimli http://buzzsharer.com/wp-content/uploads/2015/05/man-kitty-cute-face.jpg deepweb https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/6b/51/ba/6b51bad1f492c9e815326acd796c4253.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 @yumy abi normali o degil mi zaten. adam en yakin dostum onceden kedim vardi cektigi cileyi gordum yani, kedi icinde arkadasimdan niye uzak durmak zorunda kalayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Kedi tüyü alerjiyi taşıyor abi. Ölü deri, salya ve dışkı/idrar kalıntısı sıkıntı. Bunlarda kedi tüyü sayesinde airborne oluyor partikül olarak yerde kalmıyor sende soluyorsun. Alerjisi kediye bile olmasa alerjik reaksiyon gösterebilir. Toza alerjisi var atıyorum. Evdeki kedi tüyü tozu taşıyor ve seninle etkileşime sokabiliyor. Kedinin izole edildiği odalar olabilir. O odalara girerse sorun olmaz. Air purifier alırsın 0,1 partikül yakalayabilen. Büyük oranda negate eder kapalı duruyorsa oda sürekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 deepweb olan fena degilmis aslinda, ayni seneler once cocukken izledigim gremlins filminden cikmis gibiler. tabii tuylu olan degil digerleri. Masticore said: Kanuni said: abi kedi dedik ya :) alien gibi bu. birde hep bu sekilde fotograflari bir tane duzgun sevimli fotosuna denk gelmedim desem yeri. Belli ki yanlış tag'ler girmissin. Baksana ne kadar sevimli http://buzzsharer.com/wp-content/uploads/2015/05/man-kitty-cute-face.jpg deepweb https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/6b/51/ba/6b51bad1f492c9e815326acd796c4253.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Evet sanırım normali bu. Başıma gelmediği için mukayese edemedim ama ben bu kadar ince düşünmezdim heralde sdsf Zamanla alışma gibi birşey olmuyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 yok olmuyor malesef. bingildagin dedikleri devamli ortamda iste ama su salya olayi az olan kediyi belki dusunebilirim. onunla almaya gider ve bir saat odada dururuz baktik hala canli arkadasim aliriz kediyi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Ben kediye allerjik astım var. Eğer arkadaşın normal ellerji ise aşırı ağır değilse bi şekilde idare edilir ama benim gibiyse mümkünatı yok. Adadamın hayat standartı düşer direk her eve girdiğinde 3-4 gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 evlendiğimizden beri bu konuyla felaket cebelleşiyorum. eğer arkadaşının gelemeyeceği riskini göze almak istemiyorsan hiç girme derim bu işe. alerjik bünyeli insan kediden direkt etkilenmese bile kedi yüzünden diğer alerjenlerden etkilenebiliyor. her türlü zindan olma riski var yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 sfenks değilmiş bu kedi. siyammış arkadaki gibi. antalyadan satın almışlar. satan kadın, labda siyamın tüysüzünü ürettiğini söylemiş. Paticik veya başka bir yerde okumuştum. adamın biri tüy dökücü kedilerin tüylerini döküp satıyormış sfenks diye. bir süre sonra tüyleniyormuş. buda öyle çıkıcak sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Boyle kafasina esen labatuvarda hayvan genera edebiliyor mu? Bir yonetmelik yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 umarım ileride uzaylılarda bizi böyle labda çiftleştirip dnalarımızla oynayarak satar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Uzaylilara gelmeden yine birbirimizi satariz Yapılmayan bisi degil insanlik tarihinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar