roket adam Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Selam, HTPC ve ıvır zıvır server'ı olarak kullandığım Intel NUC'un üzerindeki HDD çok ses yapıyor. USB'den bağladığım HDD'ler sadece lazım olduğunda çalıştığı için baya sessiz. Diyorum ki acaba hızlı bir flaş disk alıp OS'i ona kursam, geri kalan her şeyi de uyku moduna geçebilen harici HDD'lerde tutsam? Flaş disk bu tarz bir şey için çok yavaş kalır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 az önce kanser olayım mı diye sordun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mortheria Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Küçük boyutlu ssd al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 bi keresinde ubuntu kurmuştum usb'ye, pişman oldum. tabi o zamanlar usb 2.0 vardı şimdi ne durumda olur bilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 usb 3 de kanser. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 ssd al karacuma dan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Başka bir şey ararken bunu buldum. Evet kanser ediyor, 64 gb ssd aldım bi yerden, gayet işimi gördü. Standart flaş diskler ile denemeyiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Ben macbook'ta özel sd card'la denedim, USB 3.0'dan çok daha hızlı. Ona rağmen verem oldum. Adam gibi bir SSD al geç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Samsung'un external ssd'si baya iyi. Vindoz kurup mac'e bagladim, oyun moyun takiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 ben de bu sebeple 64 gb ssd almıştım ama kapasitesi yetmiyor. Zaten 50 gb bir şey bunun 30'unu windows, 6'sını pagesys diğerlerini de ıvır zıvır dolduruyor. Herşeyi diğer hddlere yükle dememe rağmen inatla C'ye yüklüyor her şeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Ssd hizinda calisan thumb drivelar var ama o paraya duz ssd alip usb3.1 den baglarsin zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar