Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Seat Ateca vs Peugeot 3008

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu 2 araç arasında öneriniz hangisi olurdu? Fiyat ortalaması birbirine çok yakın ve özellikleri de birbirinin benzeri.

3008 Dizel otomatik. Hayat kurtarmayan ufak tefek ama konfor sağlayan tırıvırıları var.
Seat Ateca 1.4 TSI DSG. Peugeot kadar uç olmasa da yine aynı tırıvırılar bunda da var.

2 sininde test videolarında genellikle kullananlar memnun.NCAPlarda iyi gözüküyor. Fakat markaya bağlı sıkıntılar hakkında öneriniz var mı? Kafamda Ateca geldiği markadan ötürü daha mantıklı gözüksede 3008 in dizel olması cezbedici.
Mesaj tarihi:
Aynen abi aslında baktımda sitede peugeotun standart olarak verdiği şeyleri seat opsiyona koymuş en dolu paketinde.İç dizaynda seata göre daha hoşuma gitti.

Milletin ama peugeot ya demesi biraz kafamı bulandırmıştı. Gidip bir yakından incelemeli.
Mesaj tarihi:
Abi şimdi aldın aldın seneye 2. elini aynı paraya alamayacaksın. Görülen köy kılavuz istemez.Bence fırsat varken arabada segment atlanacak ise atlanmalı. Yoksa dediğin stokçuların ekmeğine yağ sürmek için bütçeni 20-30 K daha zorlaman gerekecek.
Mesaj tarihi:
pejo daha güzel araba ama pejo işte, citroen pejo hep düşündürüyor. güzel görünüyor, donanım olarak iyi falan ama güvenilmiyor arabalarına.
kronik bişey çıkcak mı takip etmek lazım
Mesaj tarihi:

valla eski saglamliklarinda olsa iyiydi arabalari da ..ah ah..eski arabalarimizdan biri pejo 304 du

sunun aynisi..araba tas gibiydi..izmirde sagdan kim burnunu cikartsa gobekten girerdim o celik tamponda siyrik bile olusmazdi..zamaninda pesimden az taksici kosturmadim..

Mesaj tarihi:
Pejo teneke gibi araba.
Ama bakım ücretleri vs uygun. Gerçekten çok az yakıyor. Artıları bu kadar.
Çoluk çoçuk varsa alma derim Pejo. Gerçekten teneke gibi araba. Fiattan sonra gelir güvensizlik konusunda.
Ayrıca benim araçta freni beyne bağlayan kablo sisteminde sıkıntı vardı araba çalışmıyodu bazen.
O serisinde komple varmış mesela. Değişecez dedi yetkili servis ama değişmemişlerdi. Garantisinin bitmesini beklemişlerdi para alabilmek için. Marka olarak hiç güvenilir değil Pejo. Sonra kavga dövüş halletmiştim. Şiddetle tavsiye etmiyorum bu markayı.
Seat marka olarak daha iyi. Ama hiç Seatım olmadı bilemiyorum.
Mesaj tarihi:
su arabayla -304 eski olan 1.5 sene karburatorunde su olmadan kullandigimi bilirim..izmir nemli diye sanirim ev susuzdede de okul inciraltinda her gun kullanmasam da harbi 1.5 sene susuz calisti alet..5 sene servis yuzu gormedi..yada komsular caktirmadan bakim filan mi yaptirdilar artik arabadan utanip bilemiyorum benden gizli yagini suyunu filan vermis olabilirler..
  • Yeni Oluştur...