Komodo Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 Kırık ekranlı, garantili 6+ ı telefon değişimi için apple store a götürmek istiyorum da bi türlü randevu alamadım. Randevusuz gidildiğinde bu konu hakkında ilgileniyorlar mı? Değiştiren oldu mu? Bilgisi olan var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 sabah açılmadan kapısında beklersen kırık ekrana mahsus kabul ediyorlardı geçen sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 parayla rezil olma durumu yani :D forumlarda gece 12 de randevular açılıyor demişler ama açılan bişey yok. Bakalım arada bakıyorum, saat değişikliğinden saat 1 de açılabilir diye. Teşekkürler cevap için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 26sının randevuları açıldı ama direkt dolu çıktı. şaka gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 abi tr'de mi böyle sadece bu applestore? yurt dışına falan çıkan adamlarsınız çekmeyin bence tr applestore'un tatavasını. kuzenimin telefonu wireless'ı görmüyordu. telefonunda da çatlak olabilir emin değilim tam. almanya'ya gittiler. geçerken ya şu apple store'a göstereyim demiş. adamlar 10 dakikada evrakları doldurup telefonu değiştirmişler. türkiye'deki de rezillik hatta şikayet edin bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 valla iphone 7 çıktığında amerikadaydım, kuyruk muyruk gırlaydı :) O, o zamana özel bişey tabi de, normalde nasıldır bilmiyorum. Tr den alınma iphonelara bakıyolar dimi yurt dışında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 valla işte almanya'da kuzenimin iphone'u direkt değiştirmişler sıfırıyla. muhtemelen avrupa'da bakıyorlardır ama amerika asya falan bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 zorlu ve akasyada artık randevu alınmayacaktı sanırım. gidip sıra bekliyorsun orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 Yok oyle birsey. Ben daha gecen hafta randevumu aldim ve hallettim. Gerci randevu almama ragmen iceride 50 dakika daha beklettiler. Fakat randevusuz gelenler de vardi. Gayet siraya girip onlar da islerini halletirdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 Bu arada randevu ekraninda hic available spot cikmasa bile arada sirada refresh'leyin. Illa ki cikiyor biseyler. Ben oyle aldim benimkini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 Gündüz bakarım birazda o zaman arada refleshliyim dediğin gibi :) Hiç olmadı vatan bilgisayar da gönderiyomuş dediklerine göre. Ama kaç ayda geri gelecek telefon belli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 randevusuz da istediğin vakit gidebilirsin, diğer kişilerin randevu durumuna göre seni ayrı bir sırada tutuyorlar ben çok yoğun bir cumartesi vakti gitmiştim, 30-40 dakika sonra ilgilenebildiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 şu başlığı okudukça resistance ümidimi kaybediyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Kasım 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2016 kırık ekranı değiştiriyorlar mı? kullanıcı hatasına girdiğinden garantinin bir işe yaramıyor olması lazım. bana öyle demişlerdi. 1200tl masraf çıkardı 5S için zorludaki apple store. Ali samiyenin ordaki bir telefoncuda 200tlye değiştirdim. mis gibi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2016 benim eksi 6s'in üstüne basınca infilak etmişti 1200tl'ye yenisini vermişlerdi o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Kasım 20, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2016 masa said: kırık ekranı değiştiriyorlar mı? kullanıcı hatasına girdiğinden garantinin bir işe yaramıyor olması lazım. bana öyle demişlerdi. 1200tl masraf çıkardı 5S için zorludaki apple store. Ali samiyenin ordaki bir telefoncuda 200tlye değiştirdim. mis gibi oldu. 1000 küsür liraya yeni telefon veriyolar, senin telefonu alıp aynı modelini. Zaten 2 sene oldu telefonu alalı, şubatta garantisi de bitiyor. Telefondan da memnunum o yüzden sıfırıyla değiştireyim diye mantık yürüttüm :) Lopeth said: randevusuz da istediğin vakit gidebilirsin, diğer kişilerin randevu durumuna göre seni ayrı bir sırada tutuyorlar ben çok yoğun bir cumartesi vakti gitmiştim, 30-40 dakika sonra ilgilenebildiler. Çok teşekkür ettim, yarın çok dolu olur heralde pazar nedeniyle. Haftaiçi bigün şansımı deniyeyim bende, tekirdağdan gidicem çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2016 en iyisi sabah ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2016 Abi Pupa var, onlara ver; onlar da değişim vs. Apple Store'la aynı hizmetleri veriyorlar. Ben öyle yapmıştım Iphone 6s pakedinden bozuk çıktığında. Direk yenisini verdilerdi (ki Türkiye'den alınma da değildi). Tek fark Apple Store'da hemen hallollan şeyin Pupa'da 2-3 gün sürmesi. Bir de şu randevu olayını insanlar yanlış anlıyor. Gece 00.00'da açılmıyor randevular. Her saat başı açılıyor. Sadece gece 00.00'da check ederseniz işiniz zor. Saat başı kontrol edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Kasım 21, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2016 Teşekkür ettim ancak az önce aldım randevu haftaya pazartesi için. Sabah 10 için de randevu vardı lazım olan varsa kapsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Kasım 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2016 RAndevu gereksiz bi hareket sanırım. Zorlu centerdakine gidip 1 saate işleri halletmiştik. Olay avm açıldıgında koştura koştura kapısına gidip sıraya girmekte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar