Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Apple store randevusu

Komodo

Öne çıkan mesajlar

abi tr'de mi böyle sadece bu applestore?

yurt dışına falan çıkan adamlarsınız çekmeyin bence tr applestore'un tatavasını.

kuzenimin telefonu wireless'ı görmüyordu. telefonunda da çatlak olabilir emin değilim tam. almanya'ya gittiler. geçerken ya şu apple store'a göstereyim demiş. adamlar 10 dakikada evrakları doldurup telefonu değiştirmişler. türkiye'deki de rezillik hatta şikayet edin bence..
Sosyal ağlarda paylaş

kırık ekranı değiştiriyorlar mı?
kullanıcı hatasına girdiğinden garantinin bir işe yaramıyor olması lazım.
bana öyle demişlerdi. 1200tl masraf çıkardı 5S için zorludaki apple store. Ali samiyenin ordaki bir telefoncuda 200tlye değiştirdim. mis gibi oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

masa said:

kırık ekranı değiştiriyorlar mı?
kullanıcı hatasına girdiğinden garantinin bir işe yaramıyor olması lazım.
bana öyle demişlerdi. 1200tl masraf çıkardı 5S için zorludaki apple store. Ali samiyenin ordaki bir telefoncuda 200tlye değiştirdim. mis gibi oldu.

1000 küsür liraya yeni telefon veriyolar, senin telefonu alıp aynı modelini. Zaten 2 sene oldu telefonu alalı, şubatta garantisi de bitiyor. Telefondan da memnunum o yüzden sıfırıyla değiştireyim diye mantık yürüttüm :)

Lopeth said:

randevusuz da istediğin vakit gidebilirsin, diğer kişilerin randevu durumuna göre seni ayrı bir sırada tutuyorlar

ben çok yoğun bir cumartesi vakti gitmiştim, 30-40 dakika sonra ilgilenebildiler.

Çok teşekkür ettim, yarın çok dolu olur heralde pazar nedeniyle. Haftaiçi bigün şansımı deniyeyim bende, tekirdağdan gidicem çünkü
Sosyal ağlarda paylaş

Abi Pupa var, onlara ver; onlar da değişim vs. Apple Store'la aynı hizmetleri veriyorlar. Ben öyle yapmıştım Iphone 6s pakedinden bozuk çıktığında. Direk yenisini verdilerdi (ki Türkiye'den alınma da değildi). Tek fark Apple Store'da hemen hallollan şeyin Pupa'da 2-3 gün sürmesi.

Bir de şu randevu olayını insanlar yanlış anlıyor. Gece 00.00'da açılmıyor randevular. Her saat başı açılıyor. Sadece gece 00.00'da check ederseniz işiniz zor. Saat başı kontrol edin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...