xaty Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 lenovo flex3'ün 14" olanlara bir bak istersen. amazon amerika'da refurbished güzel bi tane almıştım kardeşime, baya beğendim kendisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 onu bulamadım ama asus zenbook flip daha güzel geldi. flex 3 ile aynı özelliklere sahip ve daha ince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 ad3m said: Özelliklerini pek bilmiyorum ama şık olarak lenovo yoga serisi diyebilirim bir kaç kez denk geldim pc marketlerde bayağı şık duruyorlardı. hardware i sorunlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Bilmiyorum tipi güzeldi kullanmadım hiç :& Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar