Masakari Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 Trabzon maçının aynısıydı bu maç. Erken gelen 2 gol sonrasında gelen rehavet ve tedirgin bekleyiş. Tamam hem ŞL hem lig kastırıyor olabilir maçı garantileyince oyunu soğutursun dinlene dinlene oynarsın ama bunların yaptığı bildiğin yatış.
valequenta Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 Şerefli şampiyonluklar efendi besikddgdgh
arcane Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 adana kolay mac olamamisken ibb kolay mac?
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 calimero said: gelecek maç yok atiba farkındasınız di mi bu arada? ibb maçında yani. Atiba sınırda değildi ki? Marcelo ve q7 sınırdaydı? Yanlış mı?
Stringray Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 atiba sınırda değildi. şg çok net fırça çekecek soyunma odasında şu maç berabere bitse rezillikti resmen. önümüzdeki maçlar bunu kaldırmaz. cenk de kanatta berbat bu arada şu takıma ya devre arası santrafor alınsın ya da talisca oynasın orada, aboubakar sola geçmeli.
arcane Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 ben de marcelo ve q7 diye hatirliyorum lig tv yanlis vermediyse.
calimero Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 abi atiba sınırda değilse rahatladım en azından benim aklımda atiba ve quaresma kalmış. ama yani quaresma, ebubekir ve inler şu maçta yine gösterdiler. quaresma büyük yetenek ama kendine oynuyor. aşırı laubali, ne zaman ne yapacağını kestiremiyorsun. şg'nin adam etmesi ya da iyi paraya çine falan yollanması lazım. ebubekir adam geçerken falan hamle zamanları 3-5 saniye neredeyse, salise olunca messi oluyor zaten de, 1-2 saniye olunca quaresma falan oluyorsun işte. kaç tane top ezdi bu yüzden. zaten bitiricilikteki sıçışını saymıyorum. devre arası gönderebiliyorsak gönderelim alalım yerine şöyle iyi bir forvet. inler kaç maçtır sadece yürüyor, hem de random yürüyor, koşmuyor basmıyor, pas atmıyor. sallamazlık had safhada, sallansın gitsin. bundan sonra 2. ligde ancak oynar zaten böyle oynayacaksa. cenk de sezon başından beri aşırı bencil, tamam kendini bulmak istiyor ama yani böyle olmaz, asist de hanene yazılıyor. tolgay iyi oynuyor ama kaptırdığı toplar çok kritik oluyor son birkaç maçtır gördük bunu. atınç kendini gram geliştirmemiş almanya'da. futbolcuda zeka önemli. gitmeden önce de en basit faulün yapılabileceği yerde rakibin sırtına basıp sarı-kırmızı görüyordu, bugün de penaltı pozisyonunda çok gereksiz kaydı, ayağı yerde kalsa da ve penaltı olmasa da pozisyon aşırı gereksizdi.
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 5-0 bitecek maç 2-1 bitti, ha sabaha kadar BJK 10 kişi oynasa yine Adana gol atamazdı da yine laubalilikten yedik... Atınç mental olarak geliştirme göstermiş ama fiziksel handikabı için sezgilerini geliştirememiş. Onun için bol bol oynaması gerekiyor. Oyun eksiği olan adam için ben ağır eleştirilerde bulunamam. Penaltı pozisyoun hariç genel olarak iyiydi çünkü hakkını yememek gerekiyor. Ama işte fiziksel handikabı olan futbolcular bu yaşlardan itibaren bu tip pozisyonlara çok dikkat etmeli. Tamam pop atak yemişsin, hızlı yakalanmışsın ama orada hiçbir şekilde müdahaleye girmemen gerek. Eşlik et yeter, müdahale zaten senin fiziğindeki adama %70 penaltı getirtir... Yine de genel olarak memnundur Atınç'tan ŞG. Asıl Oğuzhan felaketti. Halen geçen senenin yazılımını kullanıyor gibi resmen Gomez'e Sosa'ya Olcay'a attığı pasları atıyor ama müadilleri yerlerinde olmayınca boşa gidiyor. Yarın publish edildiğinde bakacağım özellikle pas yüzdesine vs. eminim hayal kırıklığı daha iyi belli olur. Tolgay falanda leşti. Gerçi takım komple leşti. Bir tek Quaresma iyiydi her şeye rağmen şaka maka osuruğu kesilene kadar sürekli takımı taşıdı. Ondan sonra full zarar olsa da genele vurdun mu en etkili isim oydu. Kötüydük yine, çok kötüydük. Mükemmel oynarken kötüydük bir de... Rölantide 6-0 bitecek maç nasıl böyle bitti ya? rahattım gerçi ben sabaha kadar oynasalar gol atamazlardı da işte olsun. yine o gol gibi hatadan bala göte duran top alıp atabilirlerdi.
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 Bir de bu Adana'nın sürekli domalık beklemesi muazzam ya. Herifler 2-0 olmuş maçta bile fark açılmasın diye full defans yapıp basmadılar ve hata kovaladılar. Nasıl bir takım 2-0 geriye düştüğünde açılmaz, bozulmaz ya asdfsda
Stringray Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 abi oğuzhan da 1,5 ay oynamadı, iki maçtır oynuyor daha. istatistikleri top kaptırmada kötüdür belki ama ilk goldeki pasını atabilecek ikinci bir futbolcu türkiye'de yok. benzerini iki üç kere daha attı ama deli gibi top ezdi cenk ve aboubakar.
calimero Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 Dark allahtan kulüpte yetkili bir abi değilsin abi kusura bakma. atınç mental olarak iyi diyorsun, yaptığı hareketin yanlışlığını anlattığın yer mental hata. bol bol oynayarak mı stoper101 bilgisi olan yukarıda söylediğin şeyi öğrenecek. sen biliyorsun ben biliyorum, ama atınç bilmiyor? oğuzhan felaketti diyorsun. adam pasları attı ama diğerleri kötü olduğundan diye ekliyorsun sonrasında da. oğuzhan pasları atıyorsa ve diğerleri alamıyorsa oğuzhan'ı nasıl felaket yapıyor bu durum, ki maçta en kritik pasları hep oğuzhan attı. en az 4-5 tane asist var değerlendiremedi diğer kazmalar. 70'ten sonra falan oyundan düştü. quaresma süper diyorsun, şu takımı en sallamayan adam quaresma, kötü müydü? belirli dakikalar söylerim çok kötüydü belirli dakikalar söylerim çok iyiydi. arası yok. takım leş falan değildi, ebubekir bok gibiydi, kaçırdıkları yüzünden berabere kalabilirdik. tolgay ise sadece kaleye vurduğu pozisyonlarda kötüydü bir de kaptırdığı topta.
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 quaresma ne yaptı bu maç olumsuz diyebileceğimiz ? karşı karşıya kaçırdığı top dışında sahanın en iyisi. ozzy daha cok top ezdi quaresmadan, solda boş adam varken gitti rakibe tosladı atak yedirdi takıma, bunu quaresma yapınca asıyorsunuz ozzy yapınca görmezden mi gelelim ? q7'nin adı çıkmış o kadar ötesi yok yani, tolgay takıma gol yedirdi, 3 tane net kaçırdı, evet inanılmaz işler yapıyor ama cok basit hatalar ile takımı yakabiliyor da.
calimero Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 quaresma laubali, kendine oynuyor. illa defansta top kaptırıp gol yedirmesine gerek yok. dediğim gibi 10 verebilecekken 5 veriyor bu yüzden. ben takımda olsam, quaresma böyle laubali oynasa ben de salarım abi. bu takımın en sakin adamı atiba ile kavga edecekti quaresma hatırlayın, sebebi bu laubalilik işte. sen de 90 dakika at gibi koşsan, quaresma sallamaz sallamaz yürüse, karşı karşıya pozisyonda yiğaaa nolcak babuş çekse, ben de kudururum. tolgay konusunda da katılıyorum yazdım zaten, ama leş değildi bence. bitiriciliği kötüydü, uzaktan şutlar falan kaptırılan topta da gol yedik. daha önce de oldu, uyarılması lazım, ŞG de aldı zaten oyundan. tolgay takıma gol yedirdi diye bir şey de yok bu arada. çıkarken top kaptırabilirsin, atınç o mal hatayı yapmazsa gol olmaz mesela. başkası yapsa sorun değildi ama tolgay son 2 maçtır falan çok yaptı bunu, uyarlması lazım. ozzy konusunda da görmezden gelme abi tabi ki. ama ozzy takımı kurtardı, bugün en etkili isimlerdendi. adamın kondisyon eksiği var, sen 60-70 arası çıkarmazsan rakibe toslar da toslar yani. o ozzy'nin değil şg'nin hatası.
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 calimero said: Dark allahtan kulüpte yetkili bir abi değilsin abi kusura bakma. atınç mental olarak iyi diyorsun, yaptığı hareketin yanlışlığını anlattığın yer mental hata. bol bol oynayarak mı stoper101 bilgisi olan yukarıda söylediğin şeyi öğrenecek. sen biliyorsun ben biliyorum, ama atınç bilmiyor? oğuzhan felaketti diyorsun. adam pasları attı ama diğerleri kötü olduğundan diye ekliyorsun sonrasında da. oğuzhan pasları atıyorsa ve diğerleri alamıyorsa oğuzhan'ı nasıl felaket yapıyor bu durum, ki maçta en kritik pasları hep oğuzhan attı. en az 4-5 tane asist var değerlendiremedi diğer kazmalar. 70'ten sonra falan oyundan düştü. quaresma süper diyorsun, şu takımı en sallamayan adam quaresma, kötü müydü? belirli dakikalar söylerim çok kötüydü belirli dakikalar söylerim çok iyiydi. arası yok. takım leş falan değildi, ebubekir bok gibiydi, kaçırdıkları yüzünden berabere kalabilirdik. tolgay ise sadece kaleye vurduğu pozisyonlarda kötüydü bir de kaptırdığı topta. Atınç'ta biliyor ama özellikle stoper ve forvetteki sezgisel hareketler sürekli oynayarak elde edilir ve devamlılık öyle sallanır. Hani en temel örnek Semih'in iyi performans gösterdiği dönemde yanında Urfalı ile istikrarlı olarak forma giymeye başladığı dönemdi. Mental hocasını kaybettikten ve araya sakatlıklar girip, devamlılığını yitirdikten sonra üstüne koyması beklenen adam nasıl sürekli geriye gitti gördük. Atınç gibi adamların sürekli oynaması gerekiyor. Mental olarak her şeyi doğru bilse de sürekli oynaması önemli. 22 yaşında bi adamdan bahsediyoruz her şeyden önce oynamasa bile 27-28 yaşındaki Rhodolfo vs. gibi 1 sene oynamayıp, yine bu konuda mükemmel bir şekilde dönecek tecrübeye sahip değil. Geçen sene sakatlığından dolayı Leipzigde de düzenli forma giyemedi. Tam iyileştiğinde de Commper'e verdiler yerini daha hamleli ve gelecke yıl planlarında o var diye netleştikten sonra. Atınç'ın bol süre alması gerekiyor. 4-5 maç sürekli benzer hataları yaparsa işte o zaman olmuyor diyebiliriz. 26+ yaş artı bir savunmacıdan bahsetmiyoruz onu unutmamak gerek. Ha burada şunu dersiniz? BJK o süreyi tanıyacak kulüp mü? O lüksü var mı? Orası çok ayrı konu. Bana kalırsa hamle ağırlığı net olsa da hep diyorum Atınç - Rhodolfo ikilisi oynatılmalı. Ama Marcelo'nun da formu ve bir tık daha seri olması onu olumlu hamle kılabilir vs... gider de gider. Atınç çok karışık konu, hiç almamamız gerekiyordu. Aldıysak oynatmamız gerekiyor. Bizim için çok arafta bi transfer oldu. Kariyerini piç ettik çocuğun, en azından 3 senelik falan dönemini bana kalırsa.
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 işte orda şg diyor ki, bu adam yetenekli pas yapıcak topu bizde tutacak oyunu yavaşlatıp rahatlatacak. ama ozzy napıyor, topu alıp dribblinge çıkıyor, geri vites yok hiç sadasfa yoksa ozzy yapması gerekeni yapsa hiç sıkıntı cıkmayacak
Stringray Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 "x olmasa barcelona'da oynardı" goygoyuna en çok uyan oyuncu quaresma ya. o yüzden laubali şeklinde eleştirilmesi cidden yersiz. buna ilaveten herif 33 yaşında bir kanat oyuncusu, takımda bu sene en fazla dakika yapan kendisi yüksek ihtimalle marcelo ve atiba'dan sonra. o yüzden bu saatten sonra farklı bir şey beklemeyin ki bu maç müthiş bir şutu, 3-4 tane nokta ortası var. verebileceğini veriyor adam. applev0dka said: ama ozzy napıyor, topu alıp dribblinge çıkıyor, geri vites yok hiç sadasfa yoksa ozzy yapması gerekeni yapsa hiç sıkıntı cıkmayacak oğuzhan hiç bir zaman bu futbolcu olmadı abi. adamın olayı inanılmaz bir saha görüşü olması ve iki ayağıyla da kimsenin tahmin edemeyeceği ara paslar atması. fiziğine göre top sürmesi ve adam geçmesi de çok iyi. oyunu sakin oynatsın diye inler oyuna alındı ama oyunu değil kendini sakin oynattı maalesef.
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 Oğuzhan kötüydü evet, iyiydi diyebilecek miyiz? İyi yaptığı şeyleri bile 1/10 oranında iyi yapabiliyor şuan. Fiziksel olarak halen hazır değil. Oyunu sırıtıyor. Ha bu yüzden asalım keselim mi dedim? Hayır. Formsuz adam kötü, zararı oluyor. Toplandığı vakit ne kadar değerli olduğunu biz de biliyoruz. Burada esamesi okunmuyorken Samet döneminde bile bu adamı savunan bendim eski postları çıkartmayın... Tolgay da leşti yani. Ha keza yine bu adamın eline su döktürmezdim geçen yıl bile niye oynatılmıyor diye ağlardım burada. Kötü olduklarında niye eleştirmeyelim ya? O top kaptırdığında da golü yersin. Atınç gibi ağır adamla oynuyorsan arkanda ona göre güvenli pas yapacaksın. Takım her pop hücum yediğinde ona karşılık verecek şekilde konumda duramaz arkadaki hat. Atınç'ın yaptığı hata ayrı, ayakta durup karşılasa yeterdi ya da yetmezdi bilemeyiz ama o pop hücuma sebep olan her şey golü yediren temel hamlelerden biridir. Dolaştırdığın ve %100 hakim olduğun pozisyonu rakibe verip atak yedin. Bunu geçen sene Osmanlı maçında Tolga kalede yaptığında ve topu taca attığında adamın anasına sövüldü yine. O zaman onunda günahı yoktu? Kötüyken kötü bile diyemeyeceksek, dediğimizde de işten anlamıyor olacaksak boşuna takip etmeyelim o zaman bu işleri. Takım üzerine de kafa yormayalım. Valequenta gibi takılalım en temizi valla ne gerek var...
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 Stringray said: "x olmasa barcelona'da oynardı" goygoyuna en çok uyan oyuncu quaresma ya. o yüzden laubali şeklinde eleştirilmesi cidden yersiz. buna ilaveten herif 33 yaşında bir kanat oyuncusu, takımda bu sene en fazla dakika yapan kendisi yüksek ihtimalle marcelo ve atiba'dan sonra. o yüzden bu saatten sonra farklı bir şey beklemeyin ki bu maç müthiş bir şutu, 3-4 tane nokta ortası var. verebileceğini veriyor adam. applev0dka said: ama ozzy napıyor, topu alıp dribblinge çıkıyor, geri vites yok hiç sadasfa yoksa ozzy yapması gerekeni yapsa hiç sıkıntı cıkmayacak oğuzhan hiç bir zaman bu futbolcu olmadı abi. adamın olayı inanılmaz bir saha görüşü olması ve iki ayağıyla da kimsenin tahmin edemeyeceği ara paslar atması. fiziğine göre top sürmesi ve adam geçmesi de çok iyi. oyunu sakin oynatsın diye inler oyuna alındı ama oyunu değil kendini sakin oynattı maalesef. Quaresma net ikinci devre oyuncusu işte 11 başlatmak asıl hata. İkinci devre özellikle oyundan düşünce laubalileşiyor. Sezon başındaki full hain davranışları vs. kalmadı bayağı kendini veriyor ve zaten tabelaya yansıyor ama Portekiz milli takımında bile kenardan geliyorsa bi bildiği vardır adamların? Porto'da keza bize gelmeden önce portekiz liginin en etkili kenar hamle oyuncusuydu. Bu şekilde kullanırsak bizde de katkısı şimdikinden de iyi olur. Ama ŞG inat ediyor osuruğu bitene kadar maçın başı kullanıp sonra kontrollü adamları almaya. Kontrollü başlayıp 2. yarı saldırmak halbuki Anadolu da %100 etkili sonuç. Oyuncuya da katkısı olur. - Oğuzhan da toparlar ya, 4-5 maçı falan daha var. Sürekli aynı adamlarla oynayıp koşuları, alışkanlıkları vs. de ezberlemesi gerek. Ezber oynuyor diye eleştirdim ama kötü bir şey değil bu, aksine rakibi felç eden zaten ezber hücumlardır. Sakatlığının etkisi oldu yani, zaman vermek gerek ona da. Oğuzhan da devamlılık ile başarılı olabilen bi adam.
Stringray Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 abi tamam da kenardan gelince de sorun çıkarıyor herif işte. portekiz milli takımında çıkarmıyor olabilir ama burada çıkarıyor. bu adamı o yüzden oynatmak inanılmaz zor oyundan alsan bir sıkıntı, kenara koysan mesela bu maç son yarım saatte alınacak adam olmazdı. kenardan girip tam performans verebilecek bir karakteri olsaydı şu an bile bizde oynamazdı zaten. adamın yetenekleri world class ama mental olarak yok. şg hariç herhangi bir td ile de bu performansı vermezdi mesela.
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 ozzy'nin o özelliğine lafım yok zaten ligin en iyisi adam o konuda. benim demek istediğim böyle ince bir ayağın varken tık tık paslar ile takımı rahatlatabilirsin ya. zaten şenol hoca zılgıtı çekince ozzy eliyle sakin sakin işareti yaptı top çevirirken falan. savunmacı orta saha ile değil ayağı iyi orta saha ile oyunu öldürmen daha kolay olur.
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 Tolgay da, Oguzhan da iyyiydi ya. Oguzhan en az 5 tane assist yaptı aslında ama atacak adam yoktu. Tolgay da maç başı o 1 topu kaptırmasa Tolgay olmaz zaten, adam en riskli yerde topu ileri taşıyor, sadece GGnin ortasında atması gerekiyodui %100 pozisyonu kaçırdı, onun harişcinde begendim ben. Esas sıkıntı bizim bitiriciligin çok kötü olması. Cenk yerine Olcay olsa golü vardı bu maç. Bir de Kerim mental olarak da bitmiş. Oyuna girdi ama inanılmaz kopuktu, bedeni girdi oyuna, kafası kulübede kaldı. Bundan sonra da zor toparlanır gibi, ya üzerine çok titrenip özel terapi falan yapılacak, ya da gönderilecek. Bu arada Atınç'ın pozisyon penaltı degilmiş hakiakaten, rakibe müdahaleis yok ama yine de o hareket tam bi aptallık. Kim olsa alır orda penaltıyı.
Stringray Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 olcay da şu sıralar çok yüksek ihtimalle kerim tier zaten o yüzden süre alamıyor. pektemek ve frei + 1m'a visca'yı alırsak efsane bir iş yapmış olacağız devre arasında. bir de ya leblebi gibi gol atan bir santrafor alınıp aboubakar sola çekilecek ya da talisca oraya monte edilecek ikinci devre için başka çaresi yok. ileri uçtakilerin kendine güvenleri de çok azaldı kaç pozisyonda ceza alanı içinde şut çekemeden pozisyon öldürdüler hatırlamıyorum bile.
oldun Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 Saka falan ne kacirdik arkadas neyse rahat rahat derbi keyfi
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 Atınç'ın pozisyon zaten penaltı değilde hamle oradaki olay zaten dediğin gibi. Hamleyi yapmasa zaten oradan yine gol çıkma oranı maks %10 falandı. Neyse onu konuşmaya gerek yok. ŞG bile zaten fatura kesmez ona bu maçta. İdareten oynayıp genel olarak iyi iş yaptı o hatasına rağmen. Ha maç gitseydi oradan ayrı konu ama, o zaman fatura kesilebilirdi de sahadaki tek sorun o değildi işte.
Öne çıkan mesajlar