Saeros Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 fakeacc, ne duygusal düşüncesi ya, sen amerikalıların oralarda ne bok yediklerini biliyor musun da böyle rahat rahat konuşabiliyorsun?[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 said: FakeAccount, 04 Şubat 2005 15:11 tarihinde demiş ki: said: Suark, 04 Şubat 2005 15:09 tarihinde demiş ki: said: Xaer_Aloneheart, 04 Şubat 2005 15:08 tarihinde demiş ki: ırakta ölen masum çocukların gelecekleri nolucak? e olmusler işte ne gelecegi ahuehushausahuehausah... kiminle neyi tartışıyorum ya.. of de get alla aşkına..[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Aslında olay şu. Bush bir lider olarak ulkesini dusunuyor ve ulkesinin gelısmesı ıcın herseyı yapıyor.Bu bir lideri gorevidir.Ama ırakın liderı ne yapıyr?halkını sefalet ıcınde bırakacak hamlelerde bulunuyor.Kendi kıcını ıpekle silerken halkı acı cekıyor. Iranda bole.İyi bir lider ulkesini korumasını bilecek. Haklı haksıza bu acıdan bakın.[signature][hline]-Cömertlik ve yardım etmede akarsu gibi ol -Şefkat ve merhamette güneş gibi ol -Başkalarının kusurlarını örtmede gece gibi ol -Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol -Tevazu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol -Hoşgörülülükte deniz gibi ol -Ya olduğun gibi görün ya göründüğün gibi ol--Hz. Mevlana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 said: Saeros, 04 Şubat 2005 15:14 tarihinde demiş ki: fakeacc, ne duygusal düşüncesi ya, sen amerikalıların oralarda ne bok yediklerini biliyor musun da böyle rahat rahat konuşabiliyorsun? Ben dışarda gözükenleri söylüyorum... u.s içerde gizli bişi çeviriosa bunu ne sen nede ben bilebiliriz, anadolu ajans hariç :P[signature][hline]Hatalıysam Lütfen Uyarın!! 0535 854 24 69 http://forum.paticik.com/view.php?id=105586[/b] Adresim:Ziverbey 3. köprü sapağında ankara yoluna paralel, GIDERKEN SAĞDA DÖNERKEN SOLDA!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 yok yok arada sızıyor o pisliklerden. ırak savaşında bolca gördük.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parapa Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 irana girmek kolaymı be ? ABD nin bitişi olur irana saldırmak ayrıca bizim hükümet yardım ederse ABD ye iran konusunda asıl aywayı o zaman yeriz iran'ın füzeleri irandan istanbulu ve israili vuracak kadar menzili var ayrıca bizim komşumuz bizim ülke yapmazda abd kaşınıyo iranda feci kaşır ilk israili sonrada abd yi ırk arap ırkı diil zaten iranlılarda korkuda olmaz walla kıtır kıtır keserler...[signature][hline]Doruk Demişki : ahah bunun şeyle bi benzerliği olabilir mi aliağada tansaçtan bikaç şey alıyodum kızın biri geldi benim sepete orkid attı aynı şey mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 ha tabi amerıkalılar serefsızdır o ayrı[signature][hline]-Cömertlik ve yardım etmede akarsu gibi ol -Şefkat ve merhamette güneş gibi ol -Başkalarının kusurlarını örtmede gece gibi ol -Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol -Tevazu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol -Hoşgörülülükte deniz gibi ol -Ya olduğun gibi görün ya göründüğün gibi ol--Hz. Mevlana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Diger ulkeler seyırcı kalırlarsa bı bok olmaz[signature][hline]-Cömertlik ve yardım etmede akarsu gibi ol -Şefkat ve merhamette güneş gibi ol -Başkalarının kusurlarını örtmede gece gibi ol -Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol -Tevazu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol -Hoşgörülülükte deniz gibi ol -Ya olduğun gibi görün ya göründüğün gibi ol--Hz. Mevlana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasher Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 said: Vampire, 04 Şubat 2005 13:47 tarihinde demiş ki: Kongrenin ortak oturumunda konuşan Bush, 11 Eylül 2001 saldırılarından bu yana ilk kez yıllık konuşmasında iç meselelere, dış konulardan daha fazla ağırlık verdi. Konuşması zaman zaman alkışlarla kesilen Bushun özetle verdiği mesajlar şöyle: IRAK: Irak için yapay bir çekilme takvimi koymayacağız, çünkü bu teröristleri teşvik edecektir ve bizim gitmemizi bekleyebileceklerine inanmalarına yol açacaktır. ORTADOĞU: Hedef, yan yana yaşayan iki demokratik devlettir, İsrail ve Filistin. ABD bu hedefe ulaşılması için yardım edecektir. SURİYE: Geniş Ortadoğuda barışı desteklemek için teröristleri barındıran ve kitle imha silahları arayışındaki ülkelerin karşısına çıkmalıyız. Suriye halen topraklarının ve Lübnanın bazı bölümlerinin, bölgede barış şansını yok etme arayışındaki teröristlerce kullanılmasına izin veriyor. İRAN: Bugün İran, dünyada teröre devlet desteği sağlayan başlıca ülke. Bir taraftan kendi halkını özgürlükten mahrum ederken, diğer yandan nükleer silah arayışında. Avrupalı müttefiklerle İranın uranyum zenginleştirme sürecini, teröre desteğini kesmesini sağlamaya çalışıyoruz. İRAN HALKINA: Kendi özgürlüğünüz için ayağa kalktığınızda Amerika sizin yanınızda olacak. Özgürlüklerin özellikle Ortadoğuda ilerletilmesine yönelik sözümüz şimdi Irakta test edildi ve onaylandı. Irakta özgürlüğün zaferi, terörizme karşı savaşta yeni bir müttefiki güçlendirecek, Şam ve Tahrandaki reformculara esin verecek, umut ve gelişmeyi getirecek. Böylece çocuklarımızın ve torunlarımızın hayatından korkunç bir tehdit kaldırılacak. Başarılı olacağız çünkü Irak halkı, geçen Pazar bütün dünyaya gösterdiği gibi kendi özgürlüğüne değer veriyor. İrandan cevap: Bozguna uğrayacaksınız BAŞKANun çağrısına İrandan zehir zemberek bir cevap geldi. Ülkenin dini lideri Ali Hamaney, Bushun konuşmasını kınayarak, Ezilenlerin yanında olmamız nedeniyle küresel zorbaların saldırısına uğruyoruz. Ancak İran yönetimini yıkmakta başarısız olacaklar dedi. Devlet televizyonunda yayınlanan açıklamada, Hamaney, ABDyi yedi başlı bir ejderhaya benzeterek, 1979dan beri tüm ABD başkanları İran yönetimini yıkmaya çalıştı, ancak başarısız oldular. Bush da başarısız olacak ifadesini kullandı. NOTLAR... NOTLAR... said: israili demokratik iranı baskıcı hükümet yaptılar ulan bushu bi yakalarsam yüzyüze bulunursam yemin ederim allah yarattı demem boğarım [Bu mesaj Trasher tarafından 04 Şubat 2005 15:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… tunch Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 @ fakeaccount 1. dünya savaşından sonrada galip devletler "Osmanlı devleti refaha kavuşsun 5-10 sene sıkıntı çeksede bişey" olmaz diye işgal etmişlerdi zaten. toraklarımızdaki doğal kaynaklar, jeo-politik önemimiz hiç önemli değildi. anlatılan masallara inanma fake. ıraklı halkın mutluluğu ölen amerikalı asker annelerinin hiç mi umrunda değil. o ölen çocuklar o ülkenin geleceği , hatta türkiyeynin ilerde ticaret yapma potansiyeline sahip insanları belki. biraz "büyü" lütfen...[signature][hline] MSN : [email protected] -- SWG : Heyd Spinner (Tatilde) CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 28 Hüsamettin Invul Tanker LvL 10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Horrible Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Bencede İrana girmek Abdnin sonu olur hele türkiyenin çok daha sonu olur.Gerçi ABD İranı ele geçirebilir hatta Türkiyeyi bile ele geçirebilir ama bu çok çok kayıplarla sonuçlanır.Yanımızda olacak bir savaş bizede sıçrayacak ve o zmn biz ayvayı yiyeceğiz hadi hayırlısı...İstanbuıl-Ankara ve İzmirin hali feci olur.[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden ------------------------------------------- En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Trasher Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 said: FakeAccount, 04 Şubat 2005 15:07 tarihinde demiş ki: Beyler birazda öbür türli düşününce, ben bush'u hafiften destekliyorum... sonuçta bi kaç yumurta kırmadan omlet yapılmaz... Belki bi nesil savaş acısı çekicek ama sonraki nesiller çok daha rahat olucaklar... bush kendi çıkarını düşünüyor ama bi yandan bazı kesimlerin gelecek nesillerine ışık tutuyor... ne diyosun sen ya AHAHHAHAHAHaHAHAHhaHAHAHah iananmıyorum bi türk mü söylüyo bunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Pasha Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Bu gidişin sonu hiç iyi değil çıkarlar çakışırsa 3. dünya savaşı çıkar ki az kaldı...[signature][hline] Sozlukte ben - NeptuneUO - Neye benzer bu adam? Xaer_Aloneheart, 04 Şubat 2005 15:44 tarihinde demiş ki: cihangirdeyim bok yağıyo burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Truwan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 ABD asıl çinden korkuyor Irak suriye İran Afganistan derken yavaş yavaş Çin ile komşu olacak sonra oraya girecek(baya girer saçma oldu bu pardon ben biraz daha düşüniim geliyorum)[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Horrible Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Yakında türkiyeyede dyaanırsa şaşırmicamda harbi 3. dünya savaşı çıkıcak adam yavas yavas orta asyayı işgale başladı :)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden ------------------------------------------- En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… koma Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 said: FakeAccount, 04 Şubat 2005 15:13 tarihinde demiş ki: alla alla anlamamak için inat ediyorsun heralde :P bunun faydası uzun zamanda çıkacak diyorum, şimdi 10-20 yıl zorluk çekecekler sonraki 100-200 yıl modernliğe geçiş yapıcaklar... saddam vs.. varken bunlar imkansızdı... bu güne kadar bozguna ugramis amerika, 20 yil sonrasini düsünemiorum hem amerika irakta oldukca bu terör bitmez neden cunku amerika gidio cocuklarin ailelerini katledio sonra cocuk bunlara düsman oluo babasinin öcünü almak icin silaha davranio sonra terörist denio bu cocuga hem 100-200 yil icerisinde artik irakta insan kalmaz beah :)[signature][hline]ban yesem de gam yemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 said: Trasher, 04 Şubat 2005 16:27 tarihinde demiş ki: ne diyosun sen ya AHAHHAHAHAHaHAHAHhaHAHAHah iananmıyorum bi türk mü söylüyo bunları Takıl sen.[signature][hline]NTV'deki NBA Stüdyo programından bir diyalog: - Evet, Amerika'daki seyircilerimizden de bize sorular geliyor. Şimdi Middle East Technical University'den gelen soruyu sizinle paylaşacağım. - Ya, o bizim ODTÜ değil miydi? - O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… demirbilek2 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Bu gun sabah ise giderken yolda okudugum bir amerikan gazetesinin ilk sayfa haberi, Afganistan'da gorev yapmis bi Amerikali generalin bi tv show'unda anlattiklari var, bir kismini aynen yaziyorum: ''It's fun to shoot some people. You go into Afghanistan, you got guys guys who slap women around for five years because they didn't wear a veil. You know guys like that ain't got no manhood left anyway. So it's a hell of a lot of fun to shoot them." His comments were met with laughter and applause from the audience. Iste amerikan toplumundan gunluk bir haber. [Bu mesaj demirbilek2 tarafından 04 Şubat 2005 19:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 atv haberde amerika komutanlarından birinin kaseti yayınlanıyor adam basın konusmasında öldürmek zevklidir diyor ya sadist bunnar sadissttt[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki: ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Adamı şaşırarak izliyorum ya.[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise freddy12, 01 Temmuz 2003 00:00 tarihinde demiş ki: yaw bana secound of age var dedıler oside emımız olamdına serveıs lerınge gesteır odlunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… uncla Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 amerika dünya için en büyük tehdittir..[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Haha. Iran'a da girecek yavru kuş. Hadi bakalım.[signature][hline]G3nk... Bana stunla gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Maedhros Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 yawru kuş =P ilginç[signature][hline]msn/mail|mail|icq Aha ben [code=php]Isırırım,bırakmam[/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… paparnoz Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 said: FakeAccount, 04 Şubat 2005 15:13 tarihinde demiş ki: alla alla anlamamak için inat ediyorsun heralde :P bunun faydası uzun zamanda çıkacak diyorum, şimdi 10-20 yıl zorluk çekecekler sonraki 100-200 yıl modernliğe geçiş yapıcaklar... saddam vs.. varken bunlar imkansızdı... 10-20 yıl zorluk çekcekler 100 200 yıl açlık iice artıcak.Amerika ordaki hammaddeleri ucuza alıcak iran'ın gelişmesini yavaşlatacak sen diosunki 100 200 yıl modern olcaklar modern olsunlar açlık olduktan sonra modernlik ilkel çağa döner.[signature][hline]İş Hayatı İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Truwan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Amerikanın yaptığı yeni bir tür sömürgecilik(Eskiden ülkeler alenen sömürürlerdi şimdi Amerika ve bi kaç küçük dost ülkesi ülkeleri hürriyet özgürlük kisvesi altında sömrüyorlar.).[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 Sonraki 2.sayfa (Toplam 3 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön
tunch Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 @ fakeaccount 1. dünya savaşından sonrada galip devletler "Osmanlı devleti refaha kavuşsun 5-10 sene sıkıntı çeksede bişey" olmaz diye işgal etmişlerdi zaten. toraklarımızdaki doğal kaynaklar, jeo-politik önemimiz hiç önemli değildi. anlatılan masallara inanma fake. ıraklı halkın mutluluğu ölen amerikalı asker annelerinin hiç mi umrunda değil. o ölen çocuklar o ülkenin geleceği , hatta türkiyeynin ilerde ticaret yapma potansiyeline sahip insanları belki. biraz "büyü" lütfen...[signature][hline] MSN : [email protected] -- SWG : Heyd Spinner (Tatilde) CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 28 Hüsamettin Invul Tanker LvL 10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Bencede İrana girmek Abdnin sonu olur hele türkiyenin çok daha sonu olur.Gerçi ABD İranı ele geçirebilir hatta Türkiyeyi bile ele geçirebilir ama bu çok çok kayıplarla sonuçlanır.Yanımızda olacak bir savaş bizede sıçrayacak ve o zmn biz ayvayı yiyeceğiz hadi hayırlısı...İstanbuıl-Ankara ve İzmirin hali feci olur.[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden ------------------------------------------- En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasher Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 said: FakeAccount, 04 Şubat 2005 15:07 tarihinde demiş ki: Beyler birazda öbür türli düşününce, ben bush'u hafiften destekliyorum... sonuçta bi kaç yumurta kırmadan omlet yapılmaz... Belki bi nesil savaş acısı çekicek ama sonraki nesiller çok daha rahat olucaklar... bush kendi çıkarını düşünüyor ama bi yandan bazı kesimlerin gelecek nesillerine ışık tutuyor... ne diyosun sen ya AHAHHAHAHAHaHAHAHhaHAHAHah iananmıyorum bi türk mü söylüyo bunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Bu gidişin sonu hiç iyi değil çıkarlar çakışırsa 3. dünya savaşı çıkar ki az kaldı...[signature][hline] Sozlukte ben - NeptuneUO - Neye benzer bu adam? Xaer_Aloneheart, 04 Şubat 2005 15:44 tarihinde demiş ki: cihangirdeyim bok yağıyo burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 ABD asıl çinden korkuyor Irak suriye İran Afganistan derken yavaş yavaş Çin ile komşu olacak sonra oraya girecek(baya girer saçma oldu bu pardon ben biraz daha düşüniim geliyorum)[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Yakında türkiyeyede dyaanırsa şaşırmicamda harbi 3. dünya savaşı çıkıcak adam yavas yavas orta asyayı işgale başladı :)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden ------------------------------------------- En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
koma Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 said: FakeAccount, 04 Şubat 2005 15:13 tarihinde demiş ki: alla alla anlamamak için inat ediyorsun heralde :P bunun faydası uzun zamanda çıkacak diyorum, şimdi 10-20 yıl zorluk çekecekler sonraki 100-200 yıl modernliğe geçiş yapıcaklar... saddam vs.. varken bunlar imkansızdı... bu güne kadar bozguna ugramis amerika, 20 yil sonrasini düsünemiorum hem amerika irakta oldukca bu terör bitmez neden cunku amerika gidio cocuklarin ailelerini katledio sonra cocuk bunlara düsman oluo babasinin öcünü almak icin silaha davranio sonra terörist denio bu cocuga hem 100-200 yil icerisinde artik irakta insan kalmaz beah :)[signature][hline]ban yesem de gam yemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 said: Trasher, 04 Şubat 2005 16:27 tarihinde demiş ki: ne diyosun sen ya AHAHHAHAHAHaHAHAHhaHAHAHah iananmıyorum bi türk mü söylüyo bunları Takıl sen.[signature][hline]NTV'deki NBA Stüdyo programından bir diyalog: - Evet, Amerika'daki seyircilerimizden de bize sorular geliyor. Şimdi Middle East Technical University'den gelen soruyu sizinle paylaşacağım. - Ya, o bizim ODTÜ değil miydi? - O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demirbilek2 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Bu gun sabah ise giderken yolda okudugum bir amerikan gazetesinin ilk sayfa haberi, Afganistan'da gorev yapmis bi Amerikali generalin bi tv show'unda anlattiklari var, bir kismini aynen yaziyorum: ''It's fun to shoot some people. You go into Afghanistan, you got guys guys who slap women around for five years because they didn't wear a veil. You know guys like that ain't got no manhood left anyway. So it's a hell of a lot of fun to shoot them." His comments were met with laughter and applause from the audience. Iste amerikan toplumundan gunluk bir haber. [Bu mesaj demirbilek2 tarafından 04 Şubat 2005 19:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 atv haberde amerika komutanlarından birinin kaseti yayınlanıyor adam basın konusmasında öldürmek zevklidir diyor ya sadist bunnar sadissttt[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki: ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Adamı şaşırarak izliyorum ya.[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise freddy12, 01 Temmuz 2003 00:00 tarihinde demiş ki: yaw bana secound of age var dedıler oside emımız olamdına serveıs lerınge gesteır odlunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 amerika dünya için en büyük tehdittir..[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Haha. Iran'a da girecek yavru kuş. Hadi bakalım.[signature][hline]G3nk... Bana stunla gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 yawru kuş =P ilginç[signature][hline]msn/mail|mail|icq Aha ben [code=php]Isırırım,bırakmam[/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 said: FakeAccount, 04 Şubat 2005 15:13 tarihinde demiş ki: alla alla anlamamak için inat ediyorsun heralde :P bunun faydası uzun zamanda çıkacak diyorum, şimdi 10-20 yıl zorluk çekecekler sonraki 100-200 yıl modernliğe geçiş yapıcaklar... saddam vs.. varken bunlar imkansızdı... 10-20 yıl zorluk çekcekler 100 200 yıl açlık iice artıcak.Amerika ordaki hammaddeleri ucuza alıcak iran'ın gelişmesini yavaşlatacak sen diosunki 100 200 yıl modern olcaklar modern olsunlar açlık olduktan sonra modernlik ilkel çağa döner.[signature][hline]İş Hayatı İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Amerikanın yaptığı yeni bir tür sömürgecilik(Eskiden ülkeler alenen sömürürlerdi şimdi Amerika ve bi kaç küçük dost ülkesi ülkeleri hürriyet özgürlük kisvesi altında sömrüyorlar.).[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar