Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 25, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2017 xda-developersa bakarsan istediğin stock romu flashlayabilirsin vardır bi sürü guide. bazı telefonlar için direk programlar var tek tıkla stock roma çeviriyo hatta.
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Ben bekletiyordum S7 ve Edge telefonlarıma güncelleme için baktım babamda sorunsuz yüklenmiş ben de yükledim. Tek şikayetim ultra güç tasarruf moduna tek tuş ile geçemiyorum. O moda geçince koyu tema diye bir şey aktif oluyor ben onu normalde de yapmak istiyorum beyaz temayı hiç sevmem onun dışında sorunum yok.
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 xwhiplashx said: hic sevmedigim olay nougat'tada cikti ya fdfs whatsapp bildirimleri okuz gibi ust taraftan cikiyor hem de mesajlarla ah be. nasil kapaticaz bi el atin yahu app info dan notifications a girip ordaki ayarları dene bi. ikinci ayar işini görür gib geldi bana.
Bone Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Ne saçma şey lan. Her şeyi modifiye edebiliyoruz sözde ama default Samsung iconlarına geçiş yapamıyoruz. Nova launcher yükledim, iconları öyle eski haline çevirdi. Ama beyaz nugat teması devam ediyor. Kendimi Windows 7'den 10'a geçen ve zorla beyaz arkaplanlı ayarlarla boğuşan adam gibi hissediyorum
Öne çıkan mesajlar