xwhiplashx Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Ben uzun zamandir yurt disinda yasiyordum. Simdi geldim tabii bizim anne babada ayri. Ikametgahta tee eski evde. Simdi annemde kiralikta ama elektrik su vs faturalar annemin uzerine. Nufus dairesine gidip annem faturayi falan verecek degil mi ? Nasil oluyor bu is be ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Kendi ikametgahından bahsediyorsan annenin ismine olan faturadan fayda gelmez. Orda yaşadığına dair kanıt lazım. Muhtardan veya apartman yöneticisinden beyan olabilir, annenle ve faturasıyla birlikte senin gitmen gerekebilir. Bir kaç şekli var ama zor bir şey değil. İlgili yerin web sayfasında yazıyor tüm seçeneklerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Fatura, sözleşme vb. gerek yok ya annenin yanına çıkıyorsan. Beraber gitmeniz yeterli. Yanımda yaşayacak, oğlum der, isterlerse vukuatlı nufus kaydına da bakar oğlu olduğunu görürler taşırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 He eskiden fatura zirt pirt istiyorlardi o yuzden. O zaman anamla gidicez anlasilan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 abi o iş çok random mesela iskenderun'a gittim ailemin yanına alıcam bütün apartman bizim soyad lan hangi daireye baksa kimlikle eşleşiyor evden birinin gelmesi lazım dedi lel. ama kadıköy'de çok tatlı bi abla vardı hilton desen yazıyor muhtara kağıt götürüyosun hallediyo hiç bişide istemiyor keza izmir'de de öyle oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 e devletten adres degisiklik bildirimi yapilabiliyormus simdi baktim..nufus vatandaslik isleri gm den ..ama mobil imza yada elektronik imza lazim diyor.. bir de nvi numaramiz varmis-nufus vatandaslik isleri numarasi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Su mobil imza isi her bi ise yariyor ama olmali. Simdilik manuel yapalim anneyle gidip. Ama su mobil imza isi iyi epey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 annenin ikameti ordaysa annenle gitceksin , fatura alın yanınıza ne olur ne olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar