barbu Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Selamlar Mekan önerileri isteyeceğim. Doğum günü için olacak ve yaş ortalaması 30'A yakın. Öyle sadece oyun oynayıp, içilecek mekan değil de. Muzik olsun, içki olsun, muhabbet olsun, çeşit çeşit içkisi olsun ve merkezi olsun. 8-10 kişi, içsin, muhabbet, sıkılan çıkıp beer pong, dart vs oynasın. eğlenceli mekan lazım. Bir de canlı muzikli alternatif önerileri verin lütfen. Ama fasıl düşünmüyorum. Yabancı-yerli populer şarkılar filan olur.
barbu Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 yok istanbul :( zaten kimse sallamamış. Millet trump da trump konuşuyor. ÖNCE HALKINIZA, KARDEŞLERİNİZE BAKIN ALOO
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 beer pong olan güzel bi yer varsa yazın la harbi. ayrıca spyro'yu summon'layın board game olan yerleri o bilir. hangilerinde içki vardır falan onu da bilir heralde.
axedice Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 barbu said: Muzik olsun, içki olsun, muhabbet olsun, çeşit çeşit içkisi olsun ve merkezi olsun. 8-10 kişi, içsin, muhabbet, sıkılan çıkıp beer pong, dart vs oynasın. eğlenceli mekan lazım. Böyle bi yer yok. Filmlerde dizilerde falan varsa vardır, gerçek hayatta yok en azından.
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 puhuda var beer pong erasmuscularla oynadım bi defa cabuk dokulduler genclerden daha iyi bi performans beklerdim
barbu Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Nere baksam kapanmış ya. Kriterlerimi azalttım yine de bulamadım. Mama Shelter tarzı hem yeme içme, hem muhabbet hem de muzik olsun. Yani ne gece klubu misali, ne de sakin bir kafe. Mama Shelter'a hep sonra giderim diye diye gidemeden kapamışlar sdfs.
Öne çıkan mesajlar