Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gumruklu Gonderi Ihbari

dasaaa

Öne çıkan mesajlar

DHL'den gumruklu gonderi ihbari olarak bir mail aldim.

Urunun kendi fiyati 159USD+20USD kargo. Kisisel kullanim icin akilli saat.

said:
Aşağıda ürün detayları verilen eşyanız gümrüğe tabi bir gönderidir. Gönderinizin size ulaşabilmesi için resmi gümrük çekim işlemlerinin yapılması gerekmektedir. Gönderiniz, Atatürk Hava Limanı Kargo Gümrük Müdürlüğü'ne bağlı, DHL Express Taşımacılık ve Tic. A.Ş.' nin işletici olduğu Geçici Depolama Alanı' na alınmıştır. Gümrük kanununda belirtildiği üzere, geçici depolama süresi 20 gündür.

Detaylar ekte bilginize sunulmuştur. Gümrük işlemlerinin gümrük çekim evrakları alındıktan sonra evraklar üzerindeki özetbeyan bilgilerine göre yapılmasını, çok kaplı gönderilerde gelen kap sayısına dikkat edilmesini önemle rica ederiz.

http://gumruk.dhl.com.tr internet sitemizden gönderinizin özetbeyan bilgilerine ulaşabilir ve ardiye ücretini hesaplayabilirsiniz.

Gümrük Departmanı hafta içi 08:00-17:15 arası hizmet vermektedir. Cumartesi günü varış yapan gönderileriniz için Pazartesi günü itibariyle Gümrük Departmanı ile irtibata geçebilirsiniz.

ne yapilmasi gerektigi konusunda bilgisi olan var mi?
Sosyal ağlarda paylaş

2 veya 3 ay önce amazondan aldığım gümrüğe takıldı. ups'den bir mail geldi ürünün akıbetiyle alakali. ektede bi form vardı o formu doldurup imzalayıp geri yollamıştım gerisini ups halletmişti. ertesi gün gümrükten geçmişti ürün. DHL'de de benzer bi sistem olması lazım.amazondan aldığım için hiç masraf çıkmadı haliyle.

bundan 10 sene önce de aldığım kaykay gümrüğe takılmıştı. onun için uğraşmamıştım ama çok masraf çıkıyor diye.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...