Baggio Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 baya 20-30 çerçöp forum site vb. gezerek bir taslak hazırladım, göz atıp tasdikleyecek bir avukat pati var mıdır? edit: avukat tutarsak ve güzel tanıdığı varsa 1-2 hafta içinde, yok keko gibi kendimiz gidersek 2-3 aya anca duruşma günü alacağımız doğru mudur, yoksa ripoff mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 siddetli gecimsizlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 yeterince geçimsizlik :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 Abi ne zaman evlendin de bosaniyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 fenerbahçe'ye küfür etmiştir eşi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 @esh: sırasıyla: geçen sene, 1-3 ay içinde. @red: yok lan öyle olsa ne anlaşmalısı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 Hocam, çok darlıyorsa sıkalım topuklarına iki tane çözelim anlaşma işini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 Evlilik sozlesmesi yapsaydin bunlarla ugrasmazdin :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 tanıdık avukat bulduk baktı, o kadar çok yerine müdahale etti ki benimki çivi yazısı gibi kaldı. neyse şimdi beton gibi oldu. bütün ot bok mevzulara tuzla koşan avukatlarımızın böyle hayırlı bir işe 5 dakika ayırmamaları kırıcı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 cocuk var mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 cocuk var mı . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 allah korusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Simdi gordum ben, Garbic yerine KOnu DIsi'na filan acsaydin bakardim, bizim buroda agirlardim Istanbul'daysan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 her doktorun her ameliyati yapamayacagi gibi her avukat da her hukuki isi yapamaz. o yuzdendir belki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 GERGE said: Simdi gordum ben, Garbic yerine KOnu DIsi'na filan acsaydin bakardim, bizim buroda agirlardim Istanbul'daysan. öyle büyük konuya dönüşsün istemedim ama aklımda bulunsun eyvallah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 hepinizin sonu böyle olacak. ek olarak: ZAAAAAAAAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar