bajazet Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 eski bir laptop'ım var. f5 zaten gitmişti(sarhoştum nasıl becerdim bilmiyorum) bayağı sonraları, f4 önce teklemeye başadı. hani böyle basamadım mı lan acaba? diyip basarsınız çalışır ya, öyle. baktım, böyle kalbi sıkışıyor gibi nefeslenip çalışıyor tuş artık son 1 haftadır. aha dedim hücreleri yenilenemiyor artık. bugün kaybettik. tuş masajı yaptım (30 basış 2 üfleme) reslenmedi. skilli yüksek olan varsa nasıl resleniyor bunlar, ne kassam olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 An Corp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Yeni klavye alıp takıyorsun, reslenmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 gitti search help, tıklayacan artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 hangi modül? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Healing 80.0 olduysa bandaj dene. Sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar