arcane Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Baggio said: hükümet ve yardakçıları tarafından alaşağı edilmeye çalışılan başkanının arkasında durdu ahaha. nope.
DoubleW Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Mutlak doğrunun sizinkinin olduğunu da düşünmeyin bir zahmet, q7 nin kırmızıya beşiktaşlılardan evet kırmızıydı diye renklilerin beklemediği tepki gelince, kırmızlar iki ve ts ye verilmeyen penaltılar oluşmaya başladı sdf.
calimero Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 arcane said: Baggio said: hükümet ve yardakçıları tarafından alaşağı edilmeye çalışılan başkanının arkasında durdu ahaha. nope. top kek
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 6 kisi kalıp hukmen kaybetmemiz gerekiyordu Abv besiktasli mete
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 applev0dka said: hayddaaaa kırmızılar 1 di 2 oldu şimdi sdafas 2 desek 3 olacak, siz de ne doyumsuz cıktınız Quaresma'nın kariyer bitirme hevesi, Oğuzhan'ın ikinci sarısını atlamamızı gerektirmiyor. Güzel kamufle etmiştiniz de biri hatırlayınca hep bir ağızdan güzel bozuldunuz eheh. Neyse, bizim konuşmamız hediye edilen 2 (belki 3) puanı sildirmeyecek sonuçta. Objektif olup olamamak kişinin özsaygısına kalmış. Hayırlı tıraşlar.
Stringray Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 işte olay böyle gidiyor bir gazete bir kırmızı yazıyor, diğeri iki yazıyor millet de bunu dillendiriyor günlerce. fotomaç 3 yazmış oğuzhan ve adriano da. oğuzhan'ın pozisyonunda adam arkadan gelip ayağına basıyor oğuzhan savruluyor terse, resmen bize faul çalınması lazım ne kartı? penaltı felan da yok zaten maç boyu çocuk filmindeki yeteneksiz aktörler gibi düştü tüm ts'liler ceza alanı pozisyonlarında. inandırıcılığı bırak komikti çoğu. adriano tam komedi ne yaptı yahu tek sarı kartı bile yok ki? ts'li gelip hakemler dese valla haklısın kardeş derim de aralarında kupa gaspı muhabbeti olan, fırat ile beş atma keyfi ile orta sıralardan alınan fb'liler ve ts'yi dört kırmızı kartla yenen, iki hafta önceki maçta benzer pozisyona gıkı çıkmayan gs'liler bir hafta tutup trabzon'u savunmasın yani bir zahmet.
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Stringray said: penaltı felan da yok zaten maç boyu çocuk filmindeki yeteneksiz aktörler gibi düştü tüm ts'liler ceza alanı pozisyonlarında. Yok penaltı pozisyonu öyle değil, pilottan öyle görünüyor da kamera arkası ters açı da var en basitinden Videolig özetinde bile. Oradan bakarsan 2-3 saniye gerçekten kol gibi çekiyor BJK defansı. İlk gördüğümde ben de penaltıya abartı demiştim de kameraya ters kalıyor.
calimero Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Baggio said: applev0dka said: hayddaaaa kırmızılar 1 di 2 oldu şimdi sdafas 2 desek 3 olacak, siz de ne doyumsuz cıktınız Quaresma'nın kariyer bitirme hevesi, Oğuzhan'ın ikinci sarısını atlamamızı gerektirmiyor. Güzel kamufle etmiştiniz de biri hatırlayınca hep bir ağızdan güzel bozuldunuz eheh. Neyse, bizim konuşmamız hediye edilen 2 (belki 3) puanı sildirmeyecek sonuçta. Objektif olup olamamak kişinin özsaygısına kalmış. Hayırlı tıraşlar. traş konusunda fenerbahçe'yi geçemeyiz, 1-2 hakem hatasıdır desek (oğuzhan'ın pozisyonu topikte konuşulmadı ne unutturması), son 20 dakika saçma sapan bize karşı verilmeyen ceza sahası çevresindeki fauller ve karşısında gelişen hızlı trabzon ataklarında yediğimiz pozisyonlar. neymiş efendim faulle kırmızı kart bir olmazmış. takım olarak hücuma çıktığın anda 3 tane ceza sahası dışında faulun verilmezse ve tam tersi karşısında defansın hücumda olduğu için eksik yakalanırsa kırmızı karttan daha önemlidir bu, FUTBOLU BİLENLER anlar. Ha yine de trabzon'un hakkı yendi diyoruz biz açık seçik. Hakemi de aldık zaa demiyoruz fenerbahçeliler gibi. hadi hakem görmüyor, şikeniz ortada, ayrıca play-off diye bir nane uyduruldu sırf sizin için kaç yıllık lig tarihinde ilk ve tek. hani anlık pozisyon değil bildiğin düşünülüp taşınılıp planlandı ve uygulandı. daha neyin yüzsüzlüğü bu gelmiş 1 kırmızı kart için tatava yapıyorsunuz faul yapılan adam bile kasti değil demişken (ha bak ona rağmen kırmızı diyoruz). Bu fenerbahçe zeytinyağı üste çıkma taktiğine izin yok kardeş artık. yıllar yılı hakemlerle şampiyon oldunuz, mafya başkanınız hakem odası basarak, şike yaparak, tehditle, ayartmayla şampiyon yaptı sizi mutlu oldunuz, üstüne bir de diğer takımlara leke sürmeye çalıştınız. Yok artık öyle YAĞMA.
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Bir önceki sayfada "OD HÖMÜNÖM" edebiyatı yapıp, şimdi "FUTBOLU BİLENLER, YAĞMA, ZEYTİNYAĞI, ŞİKE, TEZGAH" yazmak işte benim bahsettiğim iki demeç arası tutarsızlıklar, delusional haller falan. Kızmayın o yüzden bana :p
calimero Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Şike var kardeş. Başkanınız tarlaları sürdük ama bir sorun niye sürdük, kurban kesiyorduk diyor. bizim konuşmaları dinleyenler başkalarını neden dinlememiş diyor. Şike sonrası sizi kurtarmak için play-off diye bir eğreti ucube getirildi ve bir sene sonra kaldırıldı. 5 kırmızı kart yediğimiz maç var, hani büyük takımlar kollanıyor ya, o bakımdan. papila gibi olacak tüm hakemler cesur olacak bla bla denildi 1 sene sonra adamın hakemlik hayatı bitirildi. hangi beşiktaş başkanı hakem odası basmış, sizinkinin saymakla bitmez. daha şampiyon olduğunuzda hakemleri de alıyoruz paramız var ZAA çekiyordunuz. Biz hakemlerle gelen şampiyonluk istemiyoruz. Bak 1 tane var mı şurada beşiktaşlı kırmızıya kırmızı demeyen? beşiktaş kollanarak şampiyon olduğu sene yok benim hatırladığım. lucescu döneminde kral top oynayarak lig rekoru kırarak şampiyon olduk. mustafa denizli döneminde zaten siz yoktunuz sivasla yarıştık rahat şampiyon olduk. geçen yıl yine uzun yıllardır ligin en kaliteli topunu oynayıp şampiyon olduk. bu sene süper top oynamıyoruz ama yine de oyuncuların beceriksizliklerine rağmen kazanıyoruz. bu sene fener-gs lehine yapılan hataların yarısı beşiktaş lehine yapılmamıştır. yine de diyoruz ki bunlar da olmasın. keşke gs-fb lehine de olmasa. o zaman görürüz bu sene en derli toplu futbolu başakşehir oynuyor, sene sonuna kadar kapışırız onlar olursa da saygı duyarız yapacak bir şey yok. hakemdir şudur budur arkasına sığınmayız zira bizim alışkın olduğumuz bir şey hakem hataları. Avrupa'da bile hakkımız yeniyor intergalaktik komplo diyerek işi geyiğe vurayım ve şu videoyu paylaşayım artık tartışmamak adına https://www.youtube.com/watch?v=oXd0wYMZJUw
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Stringray said: işte olay böyle gidiyor bir gazete bir kırmızı yazıyor, diğeri iki yazıyor millet de bunu dillendiriyor günlerce. fotomaç 3 yazmış oğuzhan ve adriano da. oğuzhan'ın pozisyonunda adam arkadan gelip ayağına basıyor oğuzhan savruluyor terse, resmen bize faul çalınması lazım ne kartı? penaltı felan da yok zaten maç boyu çocuk filmindeki yeteneksiz aktörler gibi düştü tüm ts'liler ceza alanı pozisyonlarında. inandırıcılığı bırak komikti çoğu. adriano tam komedi ne yaptı yahu tek sarı kartı bile yok ki? ts'li gelip hakemler dese valla haklısın kardeş derim de aralarında kupa gaspı muhabbeti olan, fırat ile beş atma keyfi ile orta sıralardan alınan fb'liler ve ts'yi dört kırmızı kartla yenen, iki hafta önceki maçta benzer pozisyona gıkı çıkmayan gs'liler bir hafta tutup trabzon'u savunmasın yani bir zahmet. O pozisyonda faulu biz kullandık zaten. Adam ozzyye arkadan bastı hakem faul caldi düşerken eli carpti ersun ağladı mete de burnunda kan gordu sari verdi. Oyuna biz başladık Tipik fenerli ağlaması kırmızı ne demek 10 mac ceza sdfsf
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Fotomac'in tesislere girişi yasaklanmış darısı tüm satılmış kalemlerin basina5
Mrlee Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 basın özgürlüğü http://i.sabah.com.tr/sb/fotohaber/yasam/mezarda-bizi-neler-bekliyor/1_t.jpg
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Heh cidden Bruma'nin pozisyonuyla sunun bir olmadigini dusunuyorum. Zaten bir degilmis ki mac topiginde birsey yazilmamis. Ama bir anda Quaresma da rakibin ayagina basinca bir anda applevodka necromancerlik yapmis. Yaa surda bir pozisyon vardi niye kimse ses etmemis diye sitem etmis ayrica. Cidden niye etmemis apple? Niye konusulmamis televizyonlarda bu pozisyon? Niye simdi Quaresma basinca gundeme gelmis? Ikisi neden ayni sepete konuyor? Sirf koydugunuz resim ve ozetlerde bile Bruma'nin rakibiyle alakasi yok. Alakasi yok derken adam arkasindan kayiyor zaten, Bruma'da calimi atarken adamin ayagina basiyor. Basmiyor mu diyecegiz bastigi halde lol. Ama surda gidip Bruma'ya ne diyeceksin. Adam topla gidiyor zaten, hem topu kurtarmis, niyeti cidden adami sakatlamak mi? TS li oyuncunun kaydigi nokta, Bruma'nin durusu topun oldugu yer. Sanssiz bir pozisyon ama suna kirmizi diyen futbol konusmasin. Sirf basiyor diye kirmizi degil yani adam farkinda bile degil muhtemelen. Quaresma ise kaybettigi topa tekmelik hizasinda taban giriyor. Bu basma degil. Basmada yerdeki ayagin ustune basarsin. Burda adam yerden bilmem kac santim yukariya daliyor. O yuzden sabaha kadar tartisirim. Quaresma'ninki ile Bruma'ninkinin alakasi yok evet. Bunun icin koydugunuz resimlere bakmak yeterli. Zaten Quaresma'ninki olay olup Bruma'nin ki olmadiysa, surda herhangi bir Besiktasli sayfalarca aglamadiysa o gun icin konusacak birsey yok demektir. Surda Quaresma su hareketi yapmasaydi lafi bile gecmeyecekti. Kaldi ki diyelim hic oyle olmadigini dusunsem bile Brumanin ki kirmizi olsun. Bruma nin ki kirmizisiysa Quaresmanin futbol hayati bitirmeye yonelik hareketidir. Bruma'ya 2 mac Quaresmanya 4-5 mac verirsin. Ama size gore ikiside basma ikiside ayni. LEL.
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Ne alaka ? Sen her gazeteciye evinin kapısını açıyor musun ? Orası da Beşiktaş'in evi istediğini alir yalancı satılmışlari almaz. Oturdukları yerden Beşiktaş haberi yaparlar artik
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Yoo konuşuldu TV de kırmızı dendi. Google diye bisey var tavsiye ederim Konusulmasina ragmen bu kadar gündem olmama sebebinin TS nin deplasmanda gs'yi yenmiş olduğu gerçeğini bildiğini düşünüyorum. Eger dun ts kazansa bu kadar yaygara kopmazdi. Siz de ts yi yenmeyi başarsaydınız ahmet cakar ağlardi o mactan sonra da
DoubleW Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Brumanin kırmızı kart görmesi gerektiği tv lerde ve gazetelerde yazıldı buarada ha size göre yoktur kendi düşünceniz tabi ki
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 TV dediginiz Beyaz Futbol mu dfs. Gerci TV izlemedigim icin oraya yazmam sacma olmus, konusulmus olabilir. Bizim forumlar gundemi iyi tasiyor sonucta. Dedigim gibi olaya basma olarak bakinca Bruma hataliymis gibi gorunuyor. Ama ne maci izlerken de ne de resimde Bruma'ya herhangi bir niyet bicemiyorum o pozisyonda. Cidden basmak istedigini ve bastigini dusunsem kirmizi der gecerim. Ama Bruma farkinda bile degildi muhtemelen basana kadar. 3 kere basiyor dediginiz de adam ayagini kurtarayim derken yine basiyor. Evet cok boktan pozisyon defans acisindan. Ama ikisi de basmak degil. Bruma'nin ki yerdeki ayaga basmak, dogru. Quaresma ayaga bassaydi, tabanla adamin ayaginin ustune basardi ki ayagi tekmelik seviyesinde kemige dogru. Simdi topa girip basmak degil cunku ortadaki topa dahi oyle girmezsin. Ha bu kadar ince tartismaya gerek var mi yok. Bariz kirmiziydi veremedi. Bak burda sari vermesi daha sikinti. Sari niye diye sorarim o zaman. Bruma'nin pozisyonunda sari bile yoktu diye hatirliyorum. Orda da sari varsa o zaman o da sikinti. Gormediysen sari da yok demektir. Gorduysen de sari anlamsiz. Insanlarin takildigi nokta da bu oluyor zaten. Beni biliyorsunuz ben hakemleri hep savunuyorum. Ama sakatlamalik pozisyonlarin affedilmemesi lazim. Bak faulu taci tartismam. Orda su faulu vermedi, bize 3 kere caldi onu calmadi tartismani girmek bana anlamsiz geliyor. Herkes burda cetelesini tutsa kimbilir ne sacma seyler cikar ortaya da bunlar dunyanin heryerinde olur. Ele carpar penaltiyi vermez mesela bunlara da birsey demiyorum, ofsayti goremez. Bunlar ince pozisoynlar oluyor. Ama su kabak gibi hani. Yoksa penaltiyi vermemis adam cekmistir gormemis filan olabilir. Bunlar cok macta oluyor.
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Senle anlasamadigimiz konu bruma yanlışlıkla yaptı quaresma adamin futbol hayatini bitirdi söylemin. Quaresma topu ayaginin altindan kacirinca hamle yapıyor topa dogru amaci ayagini koyup topu almak ya da en kotusu topla rakip arasina koyup darbeyi alip faul kazanmak. Zaten görüntüde cok belli istemsiz oldugu. Darbeyi alan adam bile dedi kasit yok diye ha bu kırmızı olduğunu değiştirmiyor zaten en basindan beri biz de kirmizi diyoruz. Bruma pozisyonu yerdeki adama ust uste 3 kere basiyor bana kalirsa bu daha kasitli bir hareket. 1 oldu 2 oldu 3.ye insan bastigim ne diye cekmez mi ayagini ya ? Daha sert gozukse de quaresma daha masum duruyor Bence ikisi de kirmizi kac mac ceza olduğu konusunda kartlar çıkmadığı için bisey diyemem.
Llama Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 applev0dka said: Fotomac'in tesislere girişi yasaklanmış darısı tüm satılmış kalemlerin basina5 ne yaptı ki bunlar
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 ahanda bunu yaptılar applev0dka said: türkiye'de spor gazeteciliği lvl 1 https://pbs.twimg.com/media/CwkMDk_WgAA0Lwc.jpg https://pbs.twimg.com/media/CwklIMEXEAAyzVi.jpg Fotomaç Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni lel
arcane Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 önceki sayfada delusional denmiş. ben youtube'a düşmüş şeyleri akp narrative'i ile burada pazarlamak kadar delusional bir hareket görmedim. hele başkasına iki yüzlü derken lol
Öne çıkan mesajlar