Marquezetto Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 maçı da ebubekir zora soktu teşekkürler ebu
arcane Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 hakemden sikayet edilebilecek bir mac. hatalar buyuk. quaresma banko ilk 11 bu sezon. yüzüne tükürse takımdan kesmez. geçen sezonki, töre'yi kiralık veririz np rahatlığı yok. mecburen çekeceğiz. tek yapması gereken saçmaladığında çıkarmak ama klübede kanat oyuncularının turşusunu kurmaya ant içmiş. kerim geçen sezon çok iyi bir yedekti. bu sezon bir kez soktu sanırım. aboubakar da cenk de kötü. aboubakarın bitiriciliği yok. cenkin de fiziği formu yok. ikisini toplasan bir golcü ediyor.
Esh Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 şöyle eski falcao tarzı bi herif olaydı...
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 İlk yarı Mete Kalkavan'ı eleştirmek saçmalık da ikinci yarı kontrolü tamamen yitirdi. Özellikle Quaresma pozisyonundan sonra bayağı saçma sapan işler verdi. Takdir de biraz TS'ye kaydı esasen aklı kaldı orada tahminen. Sezon başında bi GS maçıydı yanılmıyorsam ya da FB'ydi çünkü sayfalarca konuşmuştuk. Orada da bahsetmiştim. UEFA-FIFA bu tip konularda seminerlerde hakemlere takdir hakkı veriyor. Quaresma'nın hareketinin ederi sarı, kaçarı yok. Pozisyon dışından geliyor oyuncu ve görüş alanında olmadığı şekilde kasti olmayan şekilde sert harekette bulunuyor. Hakem takdirine bırakılan şey ne? Bu hareketin şiddeti eğer kasti yapılmamışsa bile karşıdaki oyuncunun sağlığını tehdit ediyorsa kırmızı ile cezalandırabilirsin. Quaresma'ya orada kırmızı çıkarması gerekmiyordu ama çıkarabilirdi. Hareketin ederi benim şahsi fikrim kırmızıdır, çıksaydı kimsenin laf etmeye hakkı yoktu. Ama hareket sarı ile geçti diye de hakem hatası diyemezsin işte öyle bir durum var bu konuda malesef. Bu tip çok olay oluyor Avrupa da falan da zaten bu olayın bi karar istikrarı yok hakemler için maalesef. Cücü mesela Nani'yi atmıştı, ama başka bi maçta benzer pozisyonda atmamıştı yine de tam puan almıştı falan gibi örnekleri sunuyorlardı hep bu konu üzerine. Ama bu karardan sonra bayağı saçmaladı Mete, bayağı salaklıklar yaptı.
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Siz bu atiba'yi nasil kiralik verdiniz aklim almiyor. Satsaniz zordaydiniz dicem ama yani o zaman da takimin en onemli adamiydi benim aklimda kalan. Ayrica kuponum yatti simdi sorumlulari aramaya gidiyorum onceki sayfalara..
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 hasta bu bjk..sirf simarikliklarindan 3 tane gol yiyebilecek bir oyun sergilediler..geri paslar sunlar bunlar..
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Bir de ŞG çomarlığını yaptı yine, maç başı ne güzel iyi hazırlanmış TS'ye çok iyi işliyor diyorduk. İkinci yarı yaptığı her değişiklikle takım düştüğü gibi ligin en az organize hücum eden takımına oyun üstünlüğünü verdik. Rezaletti resmen... Aboubakar 50 tane de çıkarsa sen oyunu ileride tutmak istiyorsan o adam oyunda olacak bu kadar basit. Cenk ileri geçti, stoperler orta sahadan oyun kurmaya başladı. Tolgay bağlantıyı sağlayan ana adam, Oğuzhan fiziken olmamış halen özelilkle ikinci yarı inanılmaz zorluk çekti. Onu tutuyor, Tolgay'ı çıkarıyor. Rezaletti direkt... Bugün BJK kazandıysa direkt TS çok kötü takım diye, 1 seviye daha iyi takım olsaydı çok rahat puan çıkarırlardı. Şu kararları, ikinci yarıdaki oyunu gördükten sonra da gün dahilinde ŞG savunan adam çıkarsa zaten yapacak bir şey yok. TS ya TS, ligin en organize olmayan takımına oyun üstünlüğü verdik içeride...
calimero Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Sakin genç. Bu takımı takım yapan da ŞG, 2 yanlış karar verdi diye kurdun kuşun önüne atacak değiliz. Nerelerden bu noktaya geldiğimizi unutma.
Esh Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 tolgayı çıkartıp forvet almadı ki? gayet dogru bi sekilde inleri aldı ama onun da patlayacağını tahmin edemedi heralde
DoubleW Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Q7 kesin kırmızı. Penaltı kesin penaltı. Q7 ye kırmızı veremeyince tüm takdir haklarını ts lehine kullandı mete. SG nin tüm değişiklikler hatalı hepsi istisnasız
calimero Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 sardalya said: Siz bu atiba'yi nasil kiralik verdiniz aklim almiyor. Satsaniz zordaydiniz dicem ama yani o zaman da takimin en onemli adamiydi benim aklimda kalan. Ayrica kuponum yatti simdi sorumlulari aramaya gidiyorum onceki sayfalara.. atiba'yı kiralık mı verdik?
Stringray Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 hakkında konuşmam ama şg cidden sıçtı bu maç. ikinci yarı ezildik resmen fiziken cenk oyunda hiç yok aboubakar çıkıyor. oğuzhan sakatlıktan dönmüş zaten çok presi yok tolgay çıkıyor. giren inler on numarada oynuyor ilk defa. orta saha bitti o an neyse ki atiba yine insan üstü oynadı. tamam napoli çok yordu çok sakat var da bu değişiklikler nedir.
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Esh said: tolgayı çıkartıp forvet almadı ki? gayet dogru bi sekilde inleri aldı ama onun da patlayacağını tahmin edemedi heralde Tolgay'ı çıkarıp forvet almadı da sakatlıktan yeni çıkmış ve zorlandığı apaçık ortada olan, pas kalitesi bile düşen Oğuzhan'ı tutup formda Tolgay'ı çıkarmak çomarlıktır. Topu ileriye taşıyacak sağlıklı adam kalmadı. Quaresma zaten fiziken kaldıramıyordu geçen yıl bile bu maçta da 60'dan sonra kısa hızlanmalar dışı bitti. Cenk desen kariyeri boyunca topla harekette iyi biri olamadı. Aboubakar belki iş yapardı onu da çıkardı. Oğuzhan verimli gözükse dersin o kalsın, Gökhan - Atiba önüne Oğuzhan kalması daha iyi olur bence de ama burada kilit nokta Oğuzhan'ın iyi olmadığını TV'den bile görüyorduk, herkes gördü yani. Gökhan - Atiba - Tolgay ile ortada daha güçlü olur, topu daha rahat tutardık.
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Allah allah ben atiba'yi IBB'de oynadi bir sezon diye hatirliyorum 3 sene once.. yanilmisim zaten cok sacma olurdu iyi ki vermemissiniz
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 bu arada şimdi baktım şu pozisyon için gs-ts maç topiğinde herkes sessiz kalmış ama gelip bizim başlıkta hakem diye ağlamış :( 3 kere falan basıyordu burda anadolu driplinkçisi
Llama Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 rıdvan zor ayakta duruyor yahu adam resmen son enerjisi ile program yapıyor yazık
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 applev0dka said: bu arada şimdi baktım şu pozisyon için gs-ts maç topiğinde herkes sessiz kalmış ama gelip bizim başlıkta hakem diye ağlamış :( 3 kere falan basıyordu burda anadolu driplinkçisi Eh kimse birsey demediyse bir nedeni var demektir? illa birsey bulacaksin di mi, pozisyonda Bruma'nin adami gorebilme ihtimali bile yok koydugun resimde adam topa bakiyor. Evet basiyor dogru. Ama kasten adami sakatlamaya yonelik hareket bile degil. Yani su resimle bile sunu koymaman lazim. Ondan sonra agliyor diyince kiziyorsun.
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 quaresma adamı sakatlamak için bastı zaten topa uzanmadı.
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Kaybettigin topa tekmelik hizasinda taban girmek diye birsey yok evet, sakatlamaya yonelik.
Öne çıkan mesajlar