Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Lig 10. Hafta | Beşiktaş - Trabzonspor | 5 Kasım Cumartesi - 19.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Gökhan İnler 10 numara mı oynuyo abi? (pun intended)

Her pozisyonda aheste aheste yürüyo. hayır tüm takım o moda geçti bu arada da sen dakika 75'te girdin lan!

Bir koşan 34'lük Atiba, adamsın!
Mesaj tarihi:
Pardon? lol nereye gidicez. Bak tek tek yazinca daha hakli olmuyorsunuz her pozisyonu. Hep dedigim gibi benim anlatmak istedigim nokta Besiktasa 10 haksiz Trabzona 5 haksiz degil.

O faul deil mi bu faul deil mi her mac yazdiginizda 50 defa sanki herkes size karsiymis gibi bir hava olusuyor - alakasi yok. Her mac her takim taraftari bunlari yazabilir.

Faulu verir vermez. Hicbiri su kirmizinin onda biri etkiyi yapmaz. Kimse muntazam mac yonetmiyor. Bize kirmiziyi vermedi ama 3 tane de faul vermedi diye bir durum yok yani.
Mesaj tarihi:
Quaresma şu hareketlerden 1 tanesini bir kez daha yaparsa anında yedeğe çekilmeli, ringo'nun ahırı değil burası Beşiktaş

Bundan sonra yedek kalmalı Aboubakar, devre arası da şansımız varsa yollansın. Bu adamdan bir halt olmaz. ileri uçta oynayan bir adamın bitiriciliği bu kadar kötü olamaz. pozisyon kaldırmaz bunu.

Gökhan inler, çok mu sevişti son dönemde bilmiyorum ama 2-3 maçtır acaip kötü zaten. bu maçta da 75'te girip yürüdü sadece, adım atmaya üşendi.

Gökhan gönül'ün yerine beck diyenlere selam olsun bu maç çok güzel gösterdi.

Ozzy-Tolgay-atiba ortasahasını özlemişiz, çok tatlı oldu bu maç. ama kanatlardan biri MUTLAKA olcay olmalı bu ortasahayla özellikle adriano'nun kanadı.

Çok rahat alacağımız maçı yeteneksizler yüzünden zora soktuk. Milli takım arasında da dinlensin biraz oyuncular, 80 sonrası herkes yürüdü (Except Atiba, Respect Atiba!)
Mesaj tarihi:
Aboubakar en son çıkması gereken adamdı, son 10 15 dakika ileriye kaçacak adam yoktu, frei ne yaptı fetöcü falan mı anlayamıyorum. Cenk nasıl 90 dakika sahada kalır? Şenol hoca neyin peşinde bilemiyorum ama kazanmaya devam etmemiz çok önemli.

Ayrıca Aboubakar bu takımın geleceği, 4 yıllığına anlaşıldı. Geliştirip satma projesinin adamı. Bende Gomez olsun isterim ama gerçekler farklı. Aboubakar 2 sezon oynasın 20m eder.
Mesaj tarihi:
Sotto said:

Faulu verir vermez. Hicbiri su kirmizinin onda biri etkiyi yapmaz. Kimse muntazam mac yonetmiyor. Bize kirmiziyi vermedi ama 3 tane de faul vermedi diye bir durum yok yani.

şuna katılmıyorum. buna kırmızı vermedi diye uzatmalarla 20dk oyunun içine sıçtı bjk aleyhine. evet kırmızı ama kırmızıyı verse de vermese de eyyam yapmaması lazım.
  • Yeni Oluştur...