Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 selamlar bir proje için sprite -böyle deniyor galiba- hazırlamak istiyorum. ihtiyacım olan şey sağa ya da sola, arkaya, öne, sağ ya da sol çapraza giden yetişkin bir adam ve kadının çizimi. animasyon olacak. sağ ya da sol olması farketmez sonrasında mirrorlarım. yıllardır çizmediğim ve anatomi bilgim baya geri oldugundan ben o çizimi altlık yapıp üstünden istediğim adamı ve kadını çizeceğim. sonunda da şöyle bişey olacak elimde sprite (çaprazı yok bunun da) şunun bahsettiğim açılardan olanının bir de çıplak olanı lazım kısaca. baya aradım da her açıdan bulamadım. farklı çizimleri de birleştirmekle uğraşacağıma belki bu işle ilgilenen birilerinin bildiği kaynak vardır diye buraya sorayım dedim. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 işte bunun adamı lazım bana. karikatürize değil de gerçekçi versiyonu. bir de köşeye gidicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 gercekcisi soru isaret rpg makerler icin uretilmis seyler bunlar ..ondan comic tipli..deviant.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 mesela böyle şeyler bulabildim https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/564x/18/88/00/1888002b95b956478705f78adbceee48.jpg ama bunun üstünden çizemem çünkü skeç olarak hazırlanmış. oturup anatomi çalışmam lazım bi kaç ay fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 https://i.imgur.com/dZT6PKj.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 sprite human base diye arat.. link.. daz3d de birsuru yapilmis sey var o linkte de nasil yapilacagini anlatiyor sanirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Nereye soyunuyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 cgpeers a baktın mı? gfxetra vs ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utk Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 bir proje için sprite hazırlarsan zor olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar