applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Onur Özgen @ozgenonur 1 sa.1 saat önce O zaman güncelleyelim. Napoli'ye karşı iki maçta kaç puan alabildiler? Bayern Münih: 4 Beşiktaş: 4 Borussia Dortmund: 3 Manchester City: 1 ama şans :(
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Oğuzhan girdikten sonra öne geçtik, maça hakim olduk. Bundan sonra hep oynasın reyiz. Bu haliyle takım çok iyi
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 oğuzhan bu takımın en kilit adamı,sakatlığı geçtiyse takım rahatlar.
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 takımda çok kilit bişey var ve hoca bunu çok geç gördü. cenk ilerde solo abu kanatta olmuyor abu ilerde solo cenk kanatta ikisinin de performansını arttırıyor, bundna asla vaz geçmemek gerek abu her topa koşuyor, cenk stoper kucağında uyuyor, kanatta ise cenk mücadele ediyor, abu 1 adam geçse ters kademeye takılıyor.
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Aboubakar enerjisini boşa harcıyor. Olgunlaşması lazım.
oldun Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 napolinin forvetleri her mac su pozisyonları atıyordu da bizde mi kacırdı bir tek.ilk 11 deki ınsigne hiç gol atmamıs Callejon 15 macta 7 gol atmıs.Gabbiadini de 2 gol atmıs. HUcumcu denilen napoli 2 gol ortalaması bile yok ligde. Cok o kadar ilgilenmiyorum napoli ile ama adamlar belliki cok golcü adamlar degil cok pozisyona giren cok kacıran adamlar. Bence denk gelip her pozisyonu atsalar sans olurdu.
Sakalliyan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 beşiktaş çok büyük takım olmuş. ama tff ve devlet eliyle bu sezon inş fb şampiyon. çünkü lig tv satmaz seneye.
Llama Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Yenilmemizi bekleyen ne kadar renkli varmis ya
Stringray Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 abi şu cenk hiçbir yerde olmuyor aslında. aboubakar target striker oynayabilecek bir adam değil maalesef. sol açıkta oynamalı ortada iyi bir cenk ya da talisca oynamalı. quaresma gayet iyiydi bu maç diğer kanatta. tosiç iyi ki çıktı umarım önemli değildir sakatlığı ama adriano sol beke geçtiği an çok rahatladık. oğuzhan ısınsın artık çok sakat verdik net ihtiyacı var takımın adama.
Llama Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Omerin ismini vermedigi icin senol pismandir
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 quaresma bir süredir çok iyi abi. son 3-4 maçtır falan şımarmadan takım için oynuyor, bu maçta 1 pozisyonda ısrar edip beck'e atmadı onun dışında kusursuz oynadı. adriano ise başka mesele direk sahanın yıldızıydı bana göre, tecrübesi ile ezdi resmen sol kanadı, boşuna bunca yıl barça'da oynamadığını gösterdi, pozisyon alması, ters kademeleri kusursuz oynadı gerçekten, onun da tek hatası vardı, tacı uzun kullanmaya çalıştı whatsapp'da konustuk hatta barça mısın sen illa pas yapıyorsun diye, adam barça'dan geldi yani :( orda da gol yedik yazık oldu, 3 puan alsak bitirmiştik işi
oldun Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 O liste verilirken ömerin ne verecegi belli degildi zaten birilerinin de dısarda kalacagı belliydi.Mecbur kaldı ömer bir de türkiyede bile yetişmiş oyuncu statüsü bile alamıyor sanıırm öyle olunca mecburen dısarda kaldı.
madcow Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 applev0dka said: şans falan değil abi kusura bakma, hocanın oyuncuların emeğine ayıp ediyorsun. bugün demirkol hıncal uluça çaktı ya, -bir gazeteci napoli galibiyeti için şans diyor, asıl senin gazeteci olman şans diyerek, biraz öyle yani sadece şansla açıklayamazsınBesiktas yanlıs oynadı demedimki. Oynaması gerekeni oynadı ama ona ragmen suan 2 puanda da olabilirdi biraz sanssız olsaydı. 2 duran top 1 penaltı ile puan topladınız ortada hic birsey olmayan maclarda. Sansın yanınızda olmasını nasıl kotu aldın onu anlamadım. Sans iyi biseydir yani.
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Simdi birseyi ne asiri abartmak dogru ne anlamsiz yermek. Benfica'yi 4 leyen Napoli'de Milik vardi ki adam sezona inanilmaz girdi. Gecen de yazdim Higuain'in yerini doldurdu ama o gittikten sonra 7 macta kotu Empoli ve Cagliari disinda galibiyeti yok Napoli'nin. Mertens, Insigne, Callejon, Gabbiadini bunlar bitiricili kotu adamlar. Su an forvetleri yok atamiyorlar cok bariz. Yoksa 2 macta da baya kacirdilar adamlar burasi gercek. Baska takim bu kadar kacirmaz. Yine de bu adamlar tas gibi takim ve 4 puan baya buyuk olay. Asil kritik Benfica maci olacak iceride. Bugun Kiev'i yener tahminen. Ama mesela Benfica icerde Napoli'yi de yenebilir oyle bir grup. O mac bana temiz beraberlik geliyor. Kiev galibiyeti turu getirir.
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 oyunu son topa getiren şanstır napoli deplasmanında bu maçtan cok daha iyi savunma yaptık, 2 penaltı vermemize rağmen son ana kadar maçın içinde kaldık, 85dk iyi oynayan takım 86. dk'da gol attı diye şans dediğin zaman kötü anlaşılır ister istemez :D şans elbet olacak ama oyunu şansını kullanacağın yere kadar getirmek ise tamamen iyi bir plan ve planın iyi uygulanması ile olur onun için. yoksa şans tabiki futbolun içinde var, bknz: fb-ts kaçan şampiyonluk gerçi şans/şanssızlık ve beceri/beceriksizlik konusunu da ayırmak gerek kanımca :)
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 applev0dka said: quaresma bir süredir çok iyi abi. son 3-4 maçtır falan şımarmadan takım için oynuyor, bu maçta 1 pozisyonda ısrar edip beck'e atmadı onun dışında kusursuz oynadı. 1 kere bile yardıma gelmedi. Ben beğenmedim
Llama Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 said: Napoli Teknik direktörü Sarri: "Az gol bulmamızın sebebi Beşiktaş'ın da iyi olmasıydı." adam şimdi bunu dedi ya la
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 aktiftablet said: applev0dka said: quaresma bir süredir çok iyi abi. son 3-4 maçtır falan şımarmadan takım için oynuyor, bu maçta 1 pozisyonda ısrar edip beck'e atmadı onun dışında kusursuz oynadı. 1 kere bile yardıma gelmedi. Ben beğenmedim çok net 3 pozisyon hatırlıyorum, ilk yarıda falan da var, pas arası yapıp takımı hucuma kaldırdı ceza sahası yakınında falan. kaçırmışsındır abi
Stringray Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 madcow said: applev0dka said: şans falan değil abi kusura bakma, hocanın oyuncuların emeğine ayıp ediyorsun. bugün demirkol hıncal uluça çaktı ya, -bir gazeteci napoli galibiyeti için şans diyor, asıl senin gazeteci olman şans diyerek, biraz öyle yani sadece şansla açıklayamazsınBesiktas yanlıs oynadı demedimki. Oynaması gerekeni oynadı ama ona ragmen suan 2 puanda da olabilirdi biraz sanssız olsaydı. 2 duran top 1 penaltı ile puan topladınız ortada hic birsey olmayan maclarda. Sansın yanınızda olmasını nasıl kotu aldın onu anlamadım. Sans iyi biseydir yani. abi o puanlar öyle hesaplanmıyor işte. mesela kiev'i evimizde yensek liderdik diyen bjk'liler de var ama psikolojisi farklı o olayın. kiev maçını alsak deplasmanda napoli'ye öyle oynamayacaktık ve yenilecektik muhtemelen. bu maç iyice puana ihtiyacımız olacaktı bu kadar güvenli oynayamayacaktık vs. geçmişe dönelik değerlendirmeler pek olmuyor bu işlerde. evet şanslıyız ama bu sene kapasitesini bilen, iyi kullanan ve iyi bir takım oyunu oynayan bir avrupa takımı görüntüsündeyiz. gideceği yere kadar gidecek işte benfica maçını mutlaka almamız lazım kiev'de -5 derecede cebelleşmek istemiyorsak.
Stringray Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 aktiftablet said: applev0dka said: quaresma bir süredir çok iyi abi. son 3-4 maçtır falan şımarmadan takım için oynuyor, bu maçta 1 pozisyonda ısrar edip beck'e atmadı onun dışında kusursuz oynadı. 1 kere bile yardıma gelmedi. Ben beğenmedim quaresma'nın pek yardıma gelecek hali kalmadı abi artık herif 32 yaşında kanat oynuyor. adamdan beklentimiz iyi orta ve şutlar çıkarması ve kenarda adam geçmesi, defansa full yardım ederek bunları yapamaz. atiba giriyor işte sık sık kademesine o kanadın.
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 bu arada hakem konusunda bişey söylemek istiyorum. cidden bence 1 pozisyon dışında kusursuz maç yönetti, 2. yarıda quaresma'nın cok açık itip düşürüldüğü pozisyona devam dedi hafif buldu ama cok net itme vardı adam gerçek bir class, ingiltere'nin aydınus'u falan diyorlar mimiklerinden dolayı ama net dünyanın en formda 3 hakeminden birisi cok temiz maç yönetti, ingiltere ligindekinden biraz daha az sertliğe müsade etti sadece ama bizim çomarlara ders diye izletilir
oldun Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 aynen kiev dagılır artık sonuncu olmıcaz ama 2.lik de cok zor benficaya kesinlikle yenilmemiz hatta yenmemiz gerekiyorki cidden zor.
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 applev0dka said: aktiftablet said: applev0dka said: quaresma bir süredir çok iyi abi. son 3-4 maçtır falan şımarmadan takım için oynuyor, bu maçta 1 pozisyonda ısrar edip beck'e atmadı onun dışında kusursuz oynadı. 1 kere bile yardıma gelmedi. Ben beğenmedim çok net 3 pozisyon hatırlıyorum, ilk yarıda falan da var, pas arası yapıp takımı hucuma kaldırdı ceza sahası yakınında falan. kaçırmışsındır abi Maçın yarısını ofsaytta bekleyerek geçirdi. Bu arada evimizde benficayı yenemiyorsak çıkmayalım zaten
Öne çıkan mesajlar