monoscope Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Eldeki bütün eşyaları çıkarmaya çalışıyorum, fiyat olarak düşünmedim isteyen olursa pazarlık yaparız Çizgi romanlar Batman öldüren şaka Günaha son Çağrı Warcraft Efsaneler Cilt 1-3 Marvel 1602 Castro Harley Quinn Batman Detective Comics Cilt 3 İmparator Penguen Batman Cilt 2 Baykuşlar Şehri Güngezgini New Avengers İç Savaş Astonishing X-Men New Avengers House of M 30 Gün 30 Gece Thor Klasik 1-4 Suç ve Ceza Age of Ultron Ultron Çağı Avengers Sonsuz Savaş Batman Detective Comics Cilt 1 Ölümün Yüzleri Batman Detective Comics Cilt 2 Korkutma Taktikleri Batman Cilt 2 Baykuşlar Divanı Wolverine İhtiyar Logan Planet Hulk 2 - 3 Joker Diğerleri Planet Waves Kilitli Gitar Askısı Dying Light Ps4 Diablo 3 Ps4 Ps4 500gb(Türkiye hesaplı içinde gta5, project cars, mortal kombat x, rocket league, battlefield 4 var. Psn plus oyunları olarakta metal gear solid 5: ground zeroes, styx: master of shadows, driveclud, super meat boy, magicka 2, nba 2k16 ve birkaç oyun daha var) İstanbul-Maslak civarı elden teslim edebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 diablo 3 alabilirim uygun bir fiyat olursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 çizgiromanların hepsi türkçe mi? türkçe yazdığına göre yok sanırım ama ingilizce olan varsa hallenebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 çizgi romanların hepsi türkçedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 hmm tenks. fiyat da iyiydi halbüse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Diablo 3 satılmıştır, alan arkadaşa şimdiden hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 alan arkadaş liyebe ise diski çatalla çizip ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Haset senin dandik lambanı almadım diye çemkirme. Başıma iş aldım zaten Diablo alarak, kriz geçiricem şimdi skill item falan filan öğretene kadar hanıma =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 monoscope said: çizgi romanların hepsi türkçedir bu üzdü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 playstation accountum bana kalsın diye düşündüm ilerde yenisini alırım falan :) ps4 500gb(accountsuz) + dying light + 1 kol = 900tl kargo bedava planet waves kilitli askı siyah 45tl kargo bedava çizgi romanların hepsini 375'den bırakırım kargo bedava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oripxnot Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 PS4 durumu nasıl? Garanti durumu? Kasası? Kolun durumu? vsvsvs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 eve geçmedim daha eve geçtikten sonra hepsinin resmini çekip koyacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Adam dogum gunu hediyesi aldigim oynu satiyo ya ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 ahahahahahah diablo mu? neyse yabancıya gitmiyor oysa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 WaNTeD said: Adam dogum gunu hediyesi aldigim oynu satiyo ya ..... dying light'tan bahsediyor :D akşam update geçeceğim wacom intuos grafik tablet a6 ve boks antrenman eldiveni ekleyeceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Tekrardan Selamlar, Wacom Intuos Pen Tablet CTL-480 200TL olarak satıyorum kargo ücretsiz pazarlık payı mevcuttur, güncel fiyat bulamadım yeni model çıkmış heralde. A6 boyutundadır faturasını bulamadım ama garanti süresi geçmiştir çoktan. Çizim yapmaya heveslendiğimde almıştım, 1 tane uç değiştirdim sadece çok kullanmadım açıkçası. http://i.imgur.com/cfBBqBT.jpg http://i.imgur.com/BTG8hYE.jpg http://i.imgur.com/THo4rZj.jpg http://i.imgur.com/NOXoJz0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar