Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Re: Süper Lig 9. Hafta: Adanaspor - Galatasaray | 29 Ekim Cumartesi - 19.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
21. sampiyonluğa adım adım yaklaştığımız bu sezonda ligin en Avrupai futbolunu oynayan Galatasaray'ımızın farklı kazanacağını ve rakipsiz olduğu bu sezonda güle oynaya kazanıp, futbol severlere keyif veren bir maç izleteceğini düşünüyorum.

Bruma geçen maçta rekor kırıp 13 çalım atmıştı. Bu maçta 20 çalımı zorlar.
Mesaj tarihi:
Güzel basladık gol ve gollerle susleyelim erkenden keyifli bir mac olsun

Ligin en az isabetli sutu olan oyuncusu: Tolga.

Hakkını yemiyim gecen hafta bir tane inanılmaz vurdu onur cıkardı ama onun dısında daha cerceveyi bulan sutu yok.
Mesaj tarihi:
Aynen onu düşündüm ben de. Ligin en fazla 2li mücadele kazanan. En çok topla buluşan. En fazla isabetli pas yüzdesi olan. Herhalde en az isabetli şut yüzdesi olandır aynı zamanda. Neyse yine de ligin en iyi transferi bu sezon.
Mesaj tarihi:
Yok ya haberi okdugum yer clickbait yapmıs ben de dikkatli okumamıstım yanlıs soylemisimn yani.

Podolski de etkisizlikten olecek abi bir gol atsın da havamızı bulalım yoksa macta yeri yok yani suana kadar.

Podolskinin su yaptıgı hareketin hakkaten hic bir anlamı yok ya. Yetisemiyorsan adamı niye itiyon degisik.
Mesaj tarihi:
Ne güzel rus kardeşler spikersiz falan yardımcı oluyordu, iki haftadır onlar da patlak. Şöyle farklı takım tutan birini denk getirsek de ortak girebilsek bu işe keşke.
Mesaj tarihi:
Tolga 3. kez ceza alanı icine oyuncu sokmaya calısıyor. Ama hepsinde ya uyuyorlar ya da gelen topu dribbling de beceresizlik yapıyorlar.

Yok abi yiyecegiz geri donuslerdeki yavaslıgımız inanılmaz yani.
  • Yeni Oluştur...