Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni Vergi?

Genwa

Öne çıkan mesajlar

Fistan said:

Namessar said:

bu is gercek cikarsa memleket jant kapakli araba devrine geri donecek. sirf baz fiyat gecmesin belli rakami diye. of ki ne of.
niye ofladın ki bu kadar
baska derdimiz mi yok acaba

acikcasi benim yok.

hadi o kismi gecelim. memleket olarak adi mali yillarca 5 kati fiyatina kullanmaktan bikmadik mi hep beraber? sadece arabalari da kastetmiyorum. kurtlu cukulatalardan, kotu kalite tutun sigaralardan, kaliteli bir top kumas bulunca altin bulmus gibi sevincle mahalledeki terzilere kosturmaktan, 15-20 yil oncesinin platformunda uretilen ve yerli diye yutturulan arabalari son model diye almaktan tut daha bir cok seye kadar. 1975-1990 arasinda cocuk olan asagi yukari ne kastediyorum bilir.

Geri mi donelim o gunlere?

diger dertleri halletmeden bu derde bir sira gelmemeli mi?
Sosyal ağlarda paylaş

neden?

cunku araba sov yapmak icin degil seni bi yerden baska yere goturmek icin sdfg

bayiliyorum su sisteme ya.

ikinci el 100k nin altina arac yok adam alip 10 sene kullaniyo. x5 satiyodu biri 2007 model, 560 bin kmde. servis bakimli, orjinal falan yazmis sdfgfsd
Sosyal ağlarda paylaş

@Namessar, yani haklısın ama almak zorunda da değilsin
protestonu off yaa kapaklı jant gelecek yerine almayarak yapsan daha etkili olur bence
son model yerine 5-6 yaşında alabilirsin. 20 yaşında arabaya biniyor insanlar. türkiye gibi bi ülkede cok gereksiz geliyor son model arabaya 3-4 kat para vermek.
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

neden?

cunku araba sov yapmak icin degil seni bi yerden baska yere goturmek icin sdfg

bayiliyorum su sisteme ya.

ikinci el 100k nin altina arac yok adam alip 10 sene kullaniyo. x5 satiyodu biri 2007 model, 560 bin kmde. servis bakimli, orjinal falan yazmis sdfgfsd
bizim ülke gösteriş meraklısı işte
arabayı araç değil amaç edinmiş daha iyisini alıp hava atmak için. toplum içinde statüsünü arabasıyla yerleştirmeye çalışıyor.

hangi belediye başkanıydı o, millet mercedesle geliyo biz passat mı çekelim yanlarına diyen
ülkenin özeti
Sosyal ağlarda paylaş

Abi 1. el aracı anladım da 2. el araca yansıması sıkıntılı.Adam eşşeğe biner gibi binip kanırtıyor arabayı.Sonra dediğiniz gibi 500k kmde sıfıra yakın fiyata satmaya kalkıyor. Alıp motoru falan sıfırlayım, boyasını kaportasını düzelttireyim desen 0 arabadan pahalıya çıkıyor.Ben 2009 da almıştım 8,5k ya 2007 model bir araba daha 30000 kmde. Şimdi aynı arabanın aynı modelinin fiyatlarına bakıyorum millet 20k larda fiyat çekiyor. Kmler desen 100k nın altında yok.Milleti öpen yine millet olduğu sürece devlette tabi koparacağını koparır. Kimsede sesini çıkaramadan parasını çatır çatır vererek 0 arabayı alır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...