Lemmy Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Açıldı, oynamak lazım biraz kötü gözükmüyor, çok kalabalık doluşmuş millet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maivresnon Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 11gb çok be değermiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Başlangıç için çok iyi göz boyuyor o kesin. Gidişat quest'ler skill'ler grafikler itemler hemen sardı, bir şürü şey var daha bakmadığım, ana şehir ana baba günü quest yaptığın bölgeler bile baya kalabalık. Biraz daha bakmak lazım tam bir şey söylemek için, akşam bakacam şimdi bırakıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Lemmy said: Tam 1 yıl 13 saat 20 dakika sonra mesaj atmışın :P (facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 fir3blad3 said: lineage eternal çıktı mı? Gelsin artik su ya:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Hackslash e bağladı kısa sürede, kötü değil ama bu tarz sevenler için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 Build çeşitliliği nasıl acaba oyunda?.. diablo 3 gibi set kafasıymış sanırım endgame. Build çeşitliğivarsa oyunun gideri var (gerçi sesleri telefondan mı kaydetmişler. ses kalitesi acayip :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pangold Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 Ses sorunu var evet.sesler nereden kimden geliyor belli değil.bir kaç tane de bug'a şahit oldum.diablo'dan baya esinlenmiş oyun bende gördüm.lvl 35 oldum şuan ama son lvl olanlar var ne ara kastı bu adamlar ? İnsanlar sevdi galiba,baya bi kalabalık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 Lvl kasma işi hızlı sanırım. 48 mi neydi benim karakter. Toplamda 6 saat anca oynamışımdır. Fakat bilemiyorum ya.. Şimdilik sileceğim oyunu. Endgame i görmeden oynamak istemiyorum. Birde oyunu ne kadar geliştirecekler, bugları düzeltiyorlarmı görmek istiyorum :). Tadına baktım, yeterli bana bu. Devam etmek için 1 ay sonra dönüp yorumlara bakarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Oyun baya güzel ya, diablo + mmo olmuş, ordan burdan bişiler çalmışlar ama güzel şeyleri çalmışlar. Sevdim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Oynamayın oynatmayın boşuna.. Botlar hackler almış başını gitmiş. 250 milyon mu milyor mu ne goldun fiyatı 1$ olmuş. milyar damage yapmaktan, en zor zindanları 1 dakikada bitirmekten bahsediyorlar. 1dk benim loading sürüyor emeneke :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 https://i.redd.it/9ry9gt7oxwxz.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 Valla bir dungeonda var bir olay evet. Ama onların bunu yapması bizi etkilemiyor. Biz gayet progress yapıyoruz ve acaip eğleniyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freedon_nadd Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 oyun aynı çakma diablo 3 gibi görünüyor eski mu onlinea iiçinde diablo 2 çakması derlerdi ama öyle değildi dark knight dark mage karakter sınıfları onların armorları büyüleri falan diabloyla alakası yoktu hatta magic gladiator gibi saçı apaçi olduğundan miğfer takamayan hem knight hem mage skilleri öğrenebilen afk kasılamadığından pek seçilmeyen ama çok güçlü olan dark lord gibi çok değişik sınıfları vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 http://www.mmorpg.com/giveaways/mu-legend-free-starter-pack-giveaway-1000000858 3 günlük premium nedir lan yine de koyayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pangold Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Hergün bakım yapıyolar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar