SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 MacBook'de function keyleri kaldirip multitouch ekran getirmisler. Touch Id Macbooklar'a da gelmis http://cdn1.alphr.com/sites/alphr/files/styles/insert_main_wide_image/public/2016/06/new_macbook_pro_2016_release_date_news_concept_images_2.jpg?itok=cQ-bTvhJ Dunku windows'dan sonra sonuk gecti. Neyse ekrani baya gelistirmisler o iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 3.5mm jak girisi durudur umarım asdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Eskiden bi heyecanı olurdu, şimdi rumor'lar sağolsun öncen bilir olduk 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 duruyorda usbler gitmis audio jack ve 4 tane thunderbold 3 var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 USB nasıl olmaz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 https://s.blogcdn.com/www.engadget.com/media/2016/10/ssp224-1477590800.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Apple ne kadar rahatsız bir firma, bir cihazda düz USB yok öbür cihazda jack yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 microsoft ajan sokmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Apple TV'de Minecraft ne olm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Normal usb için converter ne kadar pampa onu sormak daha doğru sanırım apple söz konusu olunca =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 apple tv'ye tv diye app yapmislar courage iste abi asdfasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 tb to ussb aliyonuz ki macbook alan 607 sene kullanacagi icin direk onumuzdeki iki sene icinde degisecek olan portlari yardirmislar. bence guzel o portlarin koyulmasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Hahaha var olanı koymayıp. Günümüzdeki her şeyi converter a zorlayıp gelecektekileri şimdiden eklemeleri iyi olmuş. Teşekkürler apple geleceğimizi bugun kredi kartımızdan çekim yaparken düşündüğün için. işte vizyon işte inovasyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Standart USB yerine gelse gelse USB-c gelir, TB gelmez gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 adamınları azıcık tanıyorsam bir sonraki telefon yine 3.5 koymayacaklar ama bu sefer converter ı da paketin içinde bedavaya vermeyecekler. "apple telefon kullanıyorsan converter alıyorsun abi zaten yağgh" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Abi rezalet bence bu tanıtımlar. Macbook Air'i öldürmeleri acayip gereksiz bence, MBA gerçekten çok çok iyi bir bilgisayardı her manada. Macbook Pro'da yenilik diye sundukları saçma sapan taç bar da bence inanılmaz gereksiz. Grafikeri düşünsene herif mouse'u falan bırakıp oradan cut - select falan arayacak. ESC tuşu da yok aletin. Başlı başına saçmalık yani, şunu HP falan yapsa ölümüne dalga geçeriz. Apple fanboy olarak şu macbook air ve pro serisinde bu heriflerden tek beklentim işlemci, hdd, vs üçlüsünü geliştirmeleriydi, taç bar falan kimsenin ihtiyacı yok abi. Ne salak iştir bu ya dünyanın en zengin firması Acer gibi takılmaya başladı resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 abi air olmedi dur 12 inclik versiyonu airden daha kucuk ve guclu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Eyzır a laf yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 12 inçlik macbook'tan bahsediyorsan eğer o 2011 model air seviyesinde falan. abi en son 2015 model air kullandım ben, i7 işlemcili 8 gb ram'li, üzerinde vm falan çalıştırıyordum, biraz yükleniyorum yani. facebook bilgisayarı olmuş o ufak macbook ve üzerinde tek bir usb-c portu var, flaş disk takayım desem adaptör istemem gerekiyor. klavyesi de bok gibi, deneyenler anlatır zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Esh Tim Cook'un yeğeniymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 roket e katılıyorum bu seferki event için senelerdir mbp kullanıyorum, gündelik olarak kullandığım ve her seferinde kullanımına aşık olduğum magsafe, sdcard okuyucu, hdmi ve 3,5mm her daim dolu. mbp retinaya geçerken eski mbp bırakırken fiziksel şarj göstergesini hayli özlemiştim. şimdi geriye kullandığım hiçbirşey kalmamış. touchbar ın tek iyi yanı touch id ile geliyor olması başka bir işe yaramaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 13'' lerde sadece i5 işlemci mi kullanmışlar ben mi yanlış görüyorum. Bir de 15'' lerde Nvidia yerine Ati radeon kullanılışı ayrı bir gariplik saçmalamışlar iyice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 13 Air için i7 işlemci seçebiliyorken şimdi hem performans hem taşınabilirlik isteyenler babayı alıyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vasfi Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Gigabyte said: 13'' lerde sadece i5 işlemci mi kullanmışlar ben mi yanlış görüyorum. Bir de 15'' lerde Nvidia yerine Ati radeon kullanılışı ayrı bir gariplik saçmalamışlar iyice. niyeki ekran kartında radeon gayet basarılı bende yeni cıkan rx480 i aldım çok memnunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vasfi Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 "roket adam" said: 13 Air için i7 işlemci seçebiliyorken şimdi hem performans hem taşınabilirlik isteyenler babayı alıyor yani. abi oda bi garip çok araştırmadım ama i5 > i7 olabilio duruma göre yani intelin 2 ay once yeni çıkardıgı i5 6. jenarasyonlar mükkemmel ötesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar