Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni MacBook ve Apple Mac Tanitim gunu 2016

SenariouS

Öne çıkan mesajlar

MacBook'de function keyleri kaldirip multitouch ekran getirmisler.
Touch Id Macbooklar'a da gelmis

http://cdn1.alphr.com/sites/alphr/files/styles/insert_main_wide_image/public/2016/06/new_macbook_pro_2016_release_date_news_concept_images_2.jpg?itok=cQ-bTvhJ

Dunku windows'dan sonra sonuk gecti.
Neyse ekrani baya gelistirmisler o iyi
Sosyal ağlarda paylaş

Abi rezalet bence bu tanıtımlar. Macbook Air'i öldürmeleri acayip gereksiz bence, MBA gerçekten çok çok iyi bir bilgisayardı her manada.

Macbook Pro'da yenilik diye sundukları saçma sapan taç bar da bence inanılmaz gereksiz. Grafikeri düşünsene herif mouse'u falan bırakıp oradan cut - select falan arayacak. ESC tuşu da yok aletin. Başlı başına saçmalık yani, şunu HP falan yapsa ölümüne dalga geçeriz.

Apple fanboy olarak şu macbook air ve pro serisinde bu heriflerden tek beklentim işlemci, hdd, vs üçlüsünü geliştirmeleriydi, taç bar falan kimsenin ihtiyacı yok abi. Ne salak iştir bu ya dünyanın en zengin firması Acer gibi takılmaya başladı resmen.
Sosyal ağlarda paylaş

12 inçlik macbook'tan bahsediyorsan eğer o 2011 model air seviyesinde falan. abi en son 2015 model air kullandım ben, i7 işlemcili 8 gb ram'li, üzerinde vm falan çalıştırıyordum, biraz yükleniyorum yani. facebook bilgisayarı olmuş o ufak macbook ve üzerinde tek bir usb-c portu var, flaş disk takayım desem adaptör istemem gerekiyor. klavyesi de bok gibi, deneyenler anlatır zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

roket e katılıyorum bu seferki event için

senelerdir mbp kullanıyorum, gündelik olarak kullandığım ve her seferinde kullanımına aşık olduğum magsafe, sdcard okuyucu, hdmi ve 3,5mm her daim dolu.

mbp retinaya geçerken eski mbp bırakırken fiziksel şarj göstergesini hayli özlemiştim.

şimdi geriye kullandığım hiçbirşey kalmamış. touchbar ın tek iyi yanı touch id ile geliyor olması başka bir işe yaramaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Gigabyte said:

13'' lerde sadece i5 işlemci mi kullanmışlar ben mi yanlış görüyorum. Bir de 15'' lerde Nvidia yerine Ati radeon kullanılışı ayrı bir gariplik saçmalamışlar iyice.

niyeki ekran kartında radeon gayet basarılı

bende yeni cıkan rx480 i aldım çok memnunum
Sosyal ağlarda paylaş

"roket adam" said:

13 Air için i7 işlemci seçebiliyorken şimdi hem performans hem taşınabilirlik isteyenler babayı alıyor yani.

abi oda bi garip çok araştırmadım ama
i5 > i7 olabilio duruma göre

yani intelin 2 ay once yeni çıkardıgı i5 6. jenarasyonlar mükkemmel ötesi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...