Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Yazın oynamak için oyun ararken rasladığım oynanası oyunlar: 1-Neocron-bilimkurgu 90 mblık offline demosunu indirebilirsiniz 2-A tale in the desert-sanırım RTS Oyun bedava , aylık ücreti 13 USD 3-Runespace-FRP Tamamen bedava 4-Shattered Galaxy-RTS Oyun 20 USD , aylığı 10 USD 5-The legend of mir-FRP Oyun bedava , aylık ücreti 10 USD 6--Planeshift-FRP Tamamen bedava [hline]Runespace ve Planeshift'i oynayın.Ne de olsa bedava [Bu mesaj GERGE tarafından 10 June 2003 10:03 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj GERGE tarafından 10 June 2003 10:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 planetshift in ciddi kötü bir oyun olduğunu biliyorum mmorpg oynıyacaksanız paraya kıyıp adam gibi birşey oynayın[hline]MAN WHO WALKS ALONE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wacky Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 The Realm var çok eskilerden. Taparım bu oyuna. Zevki tartışılmaz. Hala ara sıra 1 aylık oyun alıp girip nostalji yaptığım olur.[hline]Trust in my self-righteous suicide I cry, when angels deserve to die! Benim la, Phann! Hatırlar mısın bir aralar OSI'de etrafa para saçan Wacky diye onurlu bi mage vardı... Verin lan paraları geri! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Runescape'de çok kötü bir oyundur... zamanında çok zamanımı verdim.... Ama bilinki deymez...[hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Planetside, Daoc, Shadowbane.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Neocron güzel bir şeye benziyor.offline demosunu indiriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar