Cacik Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 Kalabalık bir arkadaş grubuyle gidebileceğimiz , belirli bi saate kadar yemek fln takılabileceğimiz , sonrasında gece eğlenceye dönen bir mekan önerebilirmisiniz
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 Iyyy en nefret ettigim mekan cesidi herhalde 360 mi ne vardi taksimde, bir kere gitmistim dedigin gibi bir yerdi sanirim
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 Ama uyarayim koylu mekaniydi tam Ahanda link: http://www.360istanbul.com/
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 karaköy'de sahilde büyük gemilerin yanaştığı yerin yanında bitane gece kulubü vardı. belli bi saate kadar yemekli sonrasında gece kulubüne dönüyor. orası tam dediğin tarzda olması lazım. adını hatırlamıyorum ama hiç :D
yav Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 karaköy'de var o kafa hepsi aynı sokakta falan işte zaten
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 karaköyde dans edilebilen yerler mi var? hep sıkılıp bayıp döndüm ben ya. böle insanın kanını şeyapan müzik çalıyo. herkes oturuyo masalarda. sıkılıp gidiyoduk biz hep. nereler oralar? DENS MÜYIZIK DENS tipi.
7thBreath Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 mclaren duran vardı kapısında sürekli, adını ben de unuttum limanın hemen yanında ofis üst katındaydı bizim yemek yenilen bir yer de haftasonu öyle bir atraksiyona giriyorlardı.
moonfall Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 karaköy colonie fena değil müzik ve insan profili olarak.
yav Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 Istiklaldeki kasette'in isletmecisi ayni konsepti karakoye tasimis gecen onunden gecerken arkadas dedi ama adini unittum mekanin
oldun Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 taksim falan cok kötü mecburen düzenli gidiyorum. Eskiden sevdigim bir yer nasil boyle sicilmis gibi olur anlasilir degil. Bok olmus durumda. eski Bomonti bira fabrikasinin oraya gidin bence
Holy Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 veranda pera güzel öneri olmuş ama gece kulübünden ziyade 90lar pop tarzı ile takılıyorsun. Taksimde kalan nadir güzel mekanlardan zaten.
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Aiko said: erkek adam dans eder mi onyargili olmasan? gayler de var.
Allure- Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 liman caddesi üstünde bence goya>mitte>madeo>colonie. goya biraz pahalı, yaş ortalaması yüksek, keza mitte de öyle. rezervasyon falan sorabilirler saçma sapan. colonie'yi sevmiyorum, müzik kötü, servis kötü, ortam kötü. madeo, yaş ortalaması relatively daha düşük ama kalabalık rahat girilir. raw, kız-erkek oranına fazlasıyla bakıyor, dens mekanı direk, belli bir saatten sonra gittiğin için her türlü eğlenirsin zaten. unter var sokakta içmece. şu aralar favorim arnavutköy alexandra ile whisper, onları da düşünebilirsiniz.
Öne çıkan mesajlar