Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Taksim-Karaköy mekan önerisi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kalabalık bir arkadaş grubuyle gidebileceğimiz , belirli bi saate kadar yemek fln takılabileceğimiz , sonrasında gece eğlenceye dönen bir mekan önerebilirmisiniz
Mesaj tarihi:
karaköy'de sahilde büyük gemilerin yanaştığı yerin yanında bitane gece kulubü vardı. belli bi saate kadar yemekli sonrasında gece kulubüne dönüyor. orası tam dediğin tarzda olması lazım.

adını hatırlamıyorum ama hiç :D
Mesaj tarihi:
karaköyde dans edilebilen yerler mi var?

hep sıkılıp bayıp döndüm ben ya. böle insanın kanını şeyapan müzik çalıyo. herkes oturuyo masalarda. sıkılıp gidiyoduk biz hep.

nereler oralar? DENS MÜYIZIK DENS tipi.
Mesaj tarihi:
mclaren duran vardı kapısında sürekli, adını ben de unuttum limanın hemen yanında ofis üst katındaydı bizim yemek yenilen bir yer de haftasonu öyle bir atraksiyona giriyorlardı.
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
taksim falan cok kötü mecburen düzenli gidiyorum. Eskiden sevdigim bir yer nasil boyle sicilmis gibi olur anlasilir degil. Bok olmus durumda.
eski Bomonti bira fabrikasinin oraya gidin bence
Mesaj tarihi:
veranda pera güzel öneri olmuş ama gece kulübünden ziyade 90lar pop tarzı ile takılıyorsun.

Taksimde kalan nadir güzel mekanlardan zaten.
Mesaj tarihi:
liman caddesi üstünde bence goya>mitte>madeo>colonie.

goya biraz pahalı, yaş ortalaması yüksek, keza mitte de öyle. rezervasyon falan sorabilirler saçma sapan.

colonie'yi sevmiyorum, müzik kötü, servis kötü, ortam kötü.

madeo, yaş ortalaması relatively daha düşük ama kalabalık rahat girilir.

raw, kız-erkek oranına fazlasıyla bakıyor, dens mekanı direk, belli bir saatten sonra gittiğin için her türlü eğlenirsin zaten. unter var sokakta içmece.

şu aralar favorim arnavutköy alexandra ile whisper, onları da düşünebilirsiniz.
  • Yeni Oluştur...